112

TWA

преди 5 години

До БПФS kurshum v tila

111

муспи

преди 5 години

Това е еврейска болест. Доказателство е че както всичко еврейско се нуждае от парадиране пред хората, от признание и особено от борба за права. Евреите като бездуховни същества съществуват от нашата реакция на тях. Например, ако пръдне, веднага се оглежда и ако забележи че го гледат с укор, изпитва непознатото на човека задоволство - че и той съществува и той може да заяви за себе си!

110

чичов лелин

преди 5 години

До Анонимен 108Разбира се,че не е болест!Хомосексуалността не се лекува!Това не е болест,а повреда!И сме много далече от възможността да я поправяме!Липсва яснота и знания по проблема!А хомосексуалистите усложняват нещата,вместо да ги улесняват!Тези гей паради,хомосватби и мераци за осиновяване дразнят хората!А агресивното държане и отвратителните голотии определено не помагат!

109

д-р Дрегер

преди 5 години

Че методите са малко средновековни е нормално - то съвременни методи за такова "лечение" няма.По-интересното е изобщо излекували ли са някого. Докарването на някого до услугите на обикновената психиатрия не се брои.

108

The Matrix

преди 5 години

"Често пъти се практикува така наречената аверсионна" или електроконвулсивна терапия", в чиито рамки на пациентите се пуска хомосексуално порно, а в същото време ги подлагат на електрошокове в комбинация с предизвикващи повръщане медикаменти. По този начин в главите им хомосексуалността трябва да се свърже с отрицателни емоции"Дайте направо да връщаме и светата инквизиция и ще се оправим. Хора вие в час ли сте? Ако искате да изтезавате някого си е друга тема....

107

Анонимен

преди 5 години

Чудо стана! - скоро от ЕС ще пускаме сороси на американците и ще искаме да се отварят, ама хубаво да се отварят и без имитации ама и борба с корупцията да водят, а те ще гледат тъпо от къде им дойде!

106

Анонимен

преди 5 години

До БПФдраги, ти си един от бандата психопати, които сте се събрали тук. Ето това вашето е болест, и то много опасна. За нея няма лечение. И от такива като теб трябва да се пазят не само хомосексуалисти а всички истински нормални хора. Хомосексуализмът НЕ Е БОЛЕСТ, набий си го в тъпата глава! Той е начин да изразяваш себе си сексуално и ако някой е такъв той просто е такъв и толкоз. Както ти си мислиш, че си нормален в сексуалните си връзки. А дали е така? Не мисля.

105

СатаНАТО

преди 5 години

До АнонименНенормални са първо безразборните полови връзки, които постепенно изискват внасяне на ново разнообразие, ново по-силно изживяване с все повече извращаване!----------------Много ги разбираш нещата ти, маймунке...Мислил си доста по темата.

104

2+2

преди 5 години

За комунизъм и хомосексуализъм лек няма. Обикновено минава от само себе си 40 дни след кремацията.

103

ISP

преди 5 години

Явно в Русия тази болест е взела застрашителни размери защото жените се чудят как да се отскубнат от това зло. Мерките на Путин само увеличават сайтовете за запознанства.Пролетта, по TV1 Путин призна че макар и по-голяма, Русия има повече *** зад граница от Украйна. Само си представете! Като се има предвид че в РФ живеят и Българи и още поне сто националности които не пращат жените си на чужди мъже.

102

ученик

преди 5 години

В българските училища е пълно със стари моми от времето на социализма, но никой не забелязва. А те възпитават децата . . .

101

Анонимен

преди 5 години

Развратът между хетеросексуални е първата стъпка към всички останали форми на извращение! Ако това не се разбира, няма да се оценят и последиците му! Ненормални са първо безразборните полови връзки, които постепенно изискват внасяне на ново разнообразие, ново по-силно изживяване с все повече извращаване! И всичко това е съпътствано с проваляне на взаимоотношения, с предателства, разводи, самоубийства, убийства от ревност, съсипване психиката на децата, полово предаван рак, Спин, мръсни болести.

100

шоп

преди 5 години

Ами Америка е това, да не Европа дето зорлем ни правят на ***.

99

Reptile

преди 5 години

Съществуват, често дразнят и пречат. Забрана на еднополовите бракове и висчки хомопрояви. Децата трябва да учат, че това е БОЛЕСТ, и то в най-ранна възраст. Да, с нея може да се живее, не е опасна, но е БОЛЕСТ!

98

Анонимен

преди 5 години

TOVA SA SI 100% BOLNI HORA,KOITO PRECAT NA NORMALNITE HORA DA GIVEYAT NORMALEN GIVOT.TE TREBVA DA BADAT LEKUVANI ZADALGITELNO V KOMUNI OT ZATVOREN TIP.VEDNAG VLEZLI VATRE,DOKATO NE GI IZLEKUVAT DA NEMAT PRAVO DA IZLIZAT V OBSHTESTVOTO I DA ZARAZYAVAT DEZATA.

97

Трагедия

преди 5 години

Това е жестока болест и тежко на който я лепне!

96

Анонимен

преди 5 години

"Хората най-сетне трябва да разберат, че е нормално да си хомосексуален", казва Матю."Хомосексуалността никога не била и никога няма да бъде нещо нормално. Да, тя съществува, също както всички останали болести и психични отклонения, но това не я прави нещо нормално.

95

Ау-у,

преди 5 години

И к'ва стана тя?

94

Койчо

преди 5 години

"Потънал в сълзи" - ах, как обичат да изострят страданията, за да наблягат над чувствата и да удрят право в сърцето минавайки през подсъзнанието, докато то "ридае" в знак на съпричастност с душите, които биват измъчвани от лошите хора, които не искат децата им да бъдат поредните п*да*и. Ужас! Как може! Ех! И после "Не, няма пропаганда", "Не, конспирацията не съществува" - не, ама хич. Само малко!

93

Да!Това е заболяване

преди 5 години

Правилно! Тези индивиди се нуждаят от сериозна медицинска и психологическа помощ и лечение!