80

Анонимен

преди 5 години

С тези технологии, с тази икономика - толкова...

79

Анонимен

преди 5 години

Водката им идва в повече

78

бай Иван

преди 5 години

С обществена поръчка ли е построен корабът?

77

Анонимен

преди 5 години

Космонавтите си играли на руска ролетка,но куршумът не улучил обекта!

76

Iceblast88

преди 5 години

До НаблюдаващИ кои точно са националните предали и кои родолюбците? Защото за мен и двете страни са еднакви чуждо-поклонници. Разлика няма между двата лагера, просто имената на отборите са различни.

75

Сандо

преди 5 години

Запушили са дупката с дъвка - да си признаят!

74

Bastard hipphohondri

преди 5 години

До hypocritical bastardАми той този модул не е спускаем апарат, така че, ако това се беше случило... няма как да се случи

73

Handel

преди 5 години

Току що прочетох на руските сайтове продължението на вица. Началото му - "Дупката станала, защото опитали да заковат с пирон на *стената* портрета на Путин". И продължението "Руската прокуратура се самосезирала и ще изърши проверка на тема "Кой вредител е допуснал корабът да излети без да е закачен портретът на Путин?"

72

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До Бонобо Такива новини се търсят нарочно, но и много лесно се намират! Където и да погледнеш, коли, мотори, ракети, танкове, отрови, допинги, осир @не колкото искаш!

71

Хан Крум

преди 5 години

Това се е случило - пробиването със свредел - във орбита. не може да се е случило във "реномирана колхозна работилница" - където се произвеждат корпусите на летящите варели. някой пиян, извънземен *** е пробил дупката но не със свредел а със тирбушон и се е опитал да я запуши със кисела краставичка. Ой, резил, резил - пък се самонаричат космическа страна. Бррр - никога няма да се кача на ракета произведена в колхозен двор. Хубава работа ама ватна, руска.

70

hypocritical bastard

преди 5 години

66-проблемът е точно в начина на мислене . Някой е пробил грешен отвор на земята , разбрал е какво е направили го е запушил с лепило , след което корабът е минал вакуумни изпитания . Ако това разхерметизиране се беше случило при завръщането на кораба на земята , това щеше да е фатално за екипажа , но Иван това не го интересува . Високата аварийност на руската космическа индусрия в последно време се дължи точно на подобни груби грешки при производство

69

Бонобо

преди 5 години

До Iceblast88Друже, такива новини се търсят нарочно, за да изригне вулканът на русофобския хумор. Всяка "статия" с ключова дума "Русия, руски" се посреща с огромен възторг от малка, но плодовита групичка драскачи.На тях горещо им препоръчвам да отидат в събота на "Копринка" и да си кажат какво им е на душата. Слушатели ще има предостатъчно!Моля, обърнете внимание кой огласява случая и се е заел с него! Самият Дмитрий Рогозин!

68

Анонимен

преди 5 години

До не бе от пирон еАбе от бургийка е.Търсил е де минава инсталацията с антифриза да си допие.

67

не бе от пирон е

преди 5 години

некоя подпийнала братушка си е ковал пирони в стената да си закача на тях скафандъра

66

Не, че нещо

преди 5 години

но стават такива издънки. интересното е в начина на мислене за справяне с такива проблеми. Руснаците, както и ние разсъждаваме доста различно в такива ситуации от американците. Въпрос на мислене, логика, кураж, интуитивност и кураж. Руснака, поради мизерията и недоимъка, а както и поради ситуацията "пари нема, действай" и "спасявай се" се е научил да действа сам и ефективно. Намира проблема и го елиминира с подръчни средства. Така се действа все още и в БГ независимо от това каква е техниката.

65

Русенец

преди 5 години

ОТВОР МОже да бъде пробит само по време на строителството. После капсулата има отвътре многопластова изолация. А обшивката отвън е от титанова сплав. Трудна работа е да се пробие със свредло. Това най-вероятно е дефект при изработката. Та оня, по-долу, за котката и москвича е прав. Но дефекта е точно в отсека на американците? Работа руска-наташа да ми се подруска. (само да не се изпуска)

64

аз

преди 5 години

Хаха най-смешното е че крадат всичко от други сайтове, давайте поне линк откъде превеждате:) И това ми били журналисти!;)

63

Наблюдаващ

преди 5 години

До Iceblast88 ***, спорът е межди ***- национални предатели и българи-родолюбци!

62

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникАбе, ***! Че си "привет от Германия", знаем. Ама да не си станал сега и "Привет от Русия", бе? :)Много ти е добър руския, без правописни грешки. Сто на сто (100%) от някъде си "копи-пействал", доста е сложен текстът за теб. :)

61

Iceblast88

преди 5 години

Спрете с тези новини. Не ни трябват повече поводи за скандали между руософили и американофили. Или поне ги изолирайте в отделни клетки. Всяка такава новина каквото и да стане стига до безсмислени дърдорения на кои му е по голям, а в същото време бай Тиква вдига данъците и изнесе държавния бюджет през задната врата. Да ви е сладък цирка!