252

Тъпи

преди 5 години

Боко знае ли ?Какво му пука нали дъщеря му живее в Лос Анджелис ,*** синът и в северната част на Америка абеее на всички политици децатаим са в чужбина .Още една власт на Боко България ще се мести в Афррика .

251

До комунист

преди 5 години

Пишман комунист си ти. Поне едно цехче да беше забърсал, а ти плюштиш глупотевини по форумите!

250

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм като повечето от вас.Затуй от много време не живея в Бг.Но си мисля, че първо трябва да се направи една ГРАМАДА и секи да фърли камък и да каже: Проклети да са! А след седмица, две навън със сопите и.... докато сте доволни. Отначало ще е трудно.Не народа трябва да се страхува от правителството, а обратно.

249

Ок разбрах

преди 5 години

Значи ГЕРБ , БСП , СДС , Атака , ДПС , АБВ , Патриотите народа няма доверие. Всички от тези партии които постъпят на първо място ще е все същият резултат. Ок значи ревем си за реформа на парламента. Ще реформатираме парламента както реформатираме флашките си на компютрите. Ще изтрием целия парламент и ние бг хората ще си вкараме сигурни доверни лица нито м.утрите да имат контакт с тях защото ако имат ще ги хване вирус и ще станат корумпирани.

248

Анонимен

преди 5 години

Ако си ранен в битка не бива да пъдиш мухите от раната, щото те са се наяли.Стара мъдростВсякакви простотии можеш да подкрепиш с китайска пословица и вековна мъдрост.Тия наяждане нямат.

247

До комунист

преди 5 години

Да бе те твоите съпартийци, всичко което не успяха да нарежат за Скрап го харизаха за жълти стотинки.

246

КОМУНИСТ

преди 5 години

ГЕРБ, СДС, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, РЕФОРМАТОРИ ВСИЧКИ СА ПИОНКИ НА НАШИТЕ ИСТИНСКИ УБИЙЦИ, СЪРЦАТА НА КАПИТАЛА И РОБСТВОТО АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, БЕЛГИЯ, САЩ. ЕС И НАТО ! ЧУЖДИТЕ КРАДАТ И УБИВАТ ЗА МИЛИАРДИ, ТЕХНИТЕ ПОДСТАВЕНИ ПИОНКИ ЗА МИЛИОНИ ! УГОВОРЕНО СТОРЕНО, ДО ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН.

245

Анонимен

преди 5 години

Ако имаме един егрек офси и го премахнем офсите ще са много нещастни. Най-смелите ще идат до съседния егрек, дето е малко по-различно, но с времето се свиква, а другите ще тръгнат през гората пълна с Вълци. Много ще ги изруча месечината, но една ще открие, че може да прегризе гърлото на вълк, щото зъбите на уфсите са по големи, но те с тях режат трева. Понеже вълците джиткат на глутници и наща суперуфсъ ще си направи стадо и ще обучи други уфси да убиват вълци. И надвиват на вълците у гората ...

244

КОМУНИСТ

преди 5 години

ВСЕКИ КОЙТО ВИ ЗАГОВАРИ ЗА ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ, РАЗБИРАЙТЕ РАЗПРОДАЖБА НА БЪЛГАРИЯ !

243

254 много си прав

преди 5 години

Е това истински българин. Български дух е това е. Нямам търпение да дойдат изборите и изборния ден. Шанс да ошмулим парламента. Баба ми казал на баща ми тя го е предвидила де че трудни времена идват. И то така стана. Демокрацията унищожи бедните държави и направи по големите богати. Аз мисля че това ще е и трябва да е последният мандат на ГЕРБ. ГЕРБ вече ни е ясен. Не може ГЕРБ да е вечна първа политическа сила защото още ще гнием. Е това не се търпи. ГЕРБ пълен с нагли , гадни , подмазни лица.

242

До255

преди 5 години

Ха така кажи им го, останахте само умни, красиви и "благоденстващи" т'ъпанари!

241

до 254

преди 5 години

Ооо не са избягали младите, умните и кадърните. Най големите *** избягаха, най нискоинтелигентните отидоха и се продадоха там за нищо, предали род и родина без да се борят.

240

Анонимен

преди 5 години

Нали искахте демокрация!Ето ви демокрацията! Това е!1300 години ни е имало, но демокрацията успя да унищожи за 30 г. една от най-древните държави в Европа.Положението може да се оправи само, ако народа се вдигне и изчисти цялата върхушка политици, мутри, тарикати и бизнесмени забогатели по съмнителен начин. Няма друг начин. Само, че проблемът е, че вече няма кой да го направи. Младите, умните и кадърните избягаха или по-точно умишлено ги изгониха ей такива мутри, като тиквата.

239

Ееее не така моля ви

преди 5 години

Щом се отнася за пари това е много сериозно. Парите са най ценното нещо на планетата отколкото човека. Ако имаш от ляво една много секси имам впредвид супер секси перфектно маце и от дясно да имаш цял ТИР с отворено ремарке изцяло пълно с милиони кое ще избереш? Ми то мноо ясно че Тира с парите. Защото ти знаеш че една супер секси мацка е нищо пред препълненият тир с парите. И тогава ти я игнорираш , качваш се на тира и даваш назаден газиш я даваш гас и потегляй към Германия.

238

Анонимен

преди 5 години

Инвеститора търси максимална печалаба при ниски разходи и рискове. А при нас освен хранителните стоки и лекарствата нищо друго не върви.Другият вариант е стока за износ и плащане на малки заплати и данъци в България. Само че да създадеш конкурентна стока трябват високо квалифицирани кадри и нови технологии. А кадри в БГ за малко пари няма. На пръсти се броят големите фирми в БГ които произвеждат нещо. Другите само изнасят.

237

КОМУНИСТ

преди 5 години

НИКОГА ОКУПАТОРА НИ НЯМА ДА РАЗРЕШИ ДА ХАРЧИТЕ КОЛКОТО ТЯХ ! НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТЕ ДОРИ НА ПОЛОВИНА ОТ *** АНГЛИЧАНИН, НЕМЕЦ, ФРАНЦУЗИН И ДА ХАРЧИТЕ КОЛКОТО НЕГО. ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ЧЕ ДА СИ ПОМИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ ПОЗВОЛЯТ ТОВА ? ТОГАВА ТЕ С КАКВО ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ? КОЙ ЩЕ ИМ КУПУВА ОТРОВИТЕ ? ДА НЕ БИ ДА ИСКАТЕ И НА РИВИЕРАТА ДА ПОЧИВАТЕ КАТО ТЯХ, А МОЖЕ БИ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ВИ ОБСЛУЖВАТ ? НЕ . ВИЕ СТЕ ТЕХНИТЕ РОБИ, ВИЕ СТЕ ТЯХНА КОЛОНИЯ.

236

Терминал 1/2

преди 5 години

Публикацията ми хареса.Скоро ще е и следващата подобна,констатираща закриването/разпада/преименуването на ***.Вече прекалено късно за въпроси и анализи,скоро обявяване официално на банкрут/фалит,хиперинфлация и гасене на лампите и затваряне на кепенците....

235

Анонимен

преди 5 години

аз ли не схващам инвеститора плаща 900лв за да работиш по цял ден,а хората са работили в чубина и получават социлни 850 евро от къкъв им е тогава да ходят да се трепят по цял ден за 900 лв хората не ядатат дометите с колците

234

Градски

преди 5 години

До КОМУНИСТнагледахме ви се на тарикатлъците 45г , аре у лево ... квот си лапал тогава с тва ще си останеш . баста . след вас и трева не никне , че като клекнете да се.ре.те пасете и с г.ъ.з.а си ... крадливо племе ...

233

Brei

преди 5 години

Българин не видя гола на Марадона с ръка...така че не си мислете че тука някога някой ще бъде справедлив с нещо.