332

бг

преди 5 години

щом пише дойче веле няма смисал да го чета на дойче веле не вярвам нищо и на франс прес

331

Анонимен

преди 5 години

Кой ще ви работи за тези смешни пари

330

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 5 години

БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ НАИСТИНА СИ ОТИВАТ. Напускат страната. Защо?Ако процеса се засили......

329

До 336

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е голяма шега и всичко това го направи ГЕРБ за 7 г. Е, само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.

328

.

преди 5 години

Всичко зависи от ГЕРБ, вие сте зле драги Българи защото управляващите така искат, поставили са ви на колене за това повечето хора виждат спасение в чужбина.

327

Анонимен

преди 5 години

За живот в България трябват 2000 лева на месец драги БИЗНЕСМЕНИ. Нито лев по малкоЩом не ви се дават нямаме сделка на много места тея 1000 евра и повече са лесно заработени париКелнер на круизен кораб прави 4-5000 долара...а вие канете Украинци които си мислят че идват на почивка ... или подлагайте ромите на очовечване... но там трябват още милиони години еволюцияТова е робите СВЪРШИХА

326

До Лошо избирате

преди 5 години

Съдебната система не подлежи на избиране и тя е независима от правителството: старите комунистически кадри държат здраво и никога не са пускали най-много да са прехвърлили щафетата на децата. Затова няма справедливост и цари безнаказаност. Затова бягат и хора и пари! Румънците си реформираха правораздаването - това е голямата разлика между тях и българите, затова при тях текат инвестиции и пристигат хора на работа от чужбина във филиалите на мултинационалните корпорации, които при това разцъфтяват по провинцията.

325

UFC

преди 5 години

София е махнете тя ще провали страната, в другите 4-5 големи градове средната заплата е 500-600лв, за по малките и селата да не говорим 400-500 макс

324

Анонимен

преди 5 години

В България обслужващия работодателя е мазен и корумпиран .... Той се вмъква като парацит и живее на гърба на тоя или тия , които са в пройзводството или услугата

323

До: Повечето

преди 5 години

Дълбоко сбъркано мислене имате...спомняйте си от време на време думите на Иво Христов.А колкото сте по-отворени и знаещи къде за колко и как се работи и какво трябва работодателят да прави за ВАС, ВЕЛИКИТЕ, толкова по-добре ще е за мен след 10 години, когато сте тотално деградирали и зависими...защото тогава ще работите и за без пари!!!

322

Като дойде

преди 5 години

Като роботите ни сменят на тези мух.кьовци работодателите трябва да плащат на еди кой си данък че използват еди колко си роботи в фирмата. И щат нещат ще плащат. Защото не ли платят определената сума лошо им се пише. Данък робот много тежко ще е. Ще му вземат роботите и той ще търси хора да работят пак. Ама този път ние хората сме свободни и получаваме безплатен хонорар от правителството. Защо е да се връщаме в ада като знаем че няма да ни плати?

321

Анонимен

преди 5 години

С така наречени КВОТИ.Министерството на труда и соц. Грижи. Краде от изпратените им работници в Германия. /Това се отнася само за Германия/. Така хората виждат , че ги манипулират и те тръгват по същия път . С корупцията напред.

320

Ау, изненада!

преди 5 години

С толкова откачени чафки в образователната система положението с квалификацията може да става само много по-зле и то в геометрична прогресия. В крайна сметка като няма инвестиции, а пък територия има бол, ще си ни направят просто едно мигрантско гето на Европата и толкоз

319

Работодател ( Враца

преди 5 години

Тук във Враца, ще ми работите за 500 лв та, ще ви свирят ушите. А ако не искате, може и бой да ядете, и извратата !!!

318

vasil.irmanov

преди 5 години

До Анонимен

317

Анонимен

преди 5 години

Като за без пари- толкоз.За 900 лева бруто мога да идвам в работно време в офиса му да изпивам по едно кафе, друго- не. Да е благодарен че изобщо има навили се да се вясват там.

316

Анонимен

преди 5 години

"Магическата формула, която успешните компании са открили е да се отнасят с клиентите си като с гости, а със служителите си като с хора." - Том Питърс

315

variola

преди 5 години

Работодателите са виновни че не искат работниците да си плащат че работят за тях, когато стигнев това ниво, всичко ще е наред !

314

Анонимен

преди 5 години

Интересна бизнес стратегия - шивачките на тази фирма напускат по 1000 на година! За 2017г. от 3600 са станали 2600. Дали, ако им се предлагаха човешки условия на труд и нормално заплащане щеше да е така? После "бизнесменът" плаче, че нямал кадри. Работи ти тогава. При тези условия. Естествено, че ще губиш сега. И това ще придължава, където и да отиваш, ако не си промениш КАРДИНАЛНО социалната политика на фирмата.

313

Анонимен

преди 5 години

Г-да "бизнесмени", инвеститори и пр., първо се научете как се прави сериозен, конкуретно-способен бизнес.За да управляваш качествено бизнеса си, трябва да си сред работниците си и да работиш повече от тях! С личния си пример да ги ръководиш и мотивираш. Така се прави в "белия свят", от който вие бягате. Дали, ако вие самите работите на условията, които предлагате: 12 часов работен ден, на норма, 6 дни в седмицата, без отопление през зимата и охлаждане през лятото за чисти 480лв, ще ви е ок?