16

дедо Ташунко

преди 5 години

Поздравления на Св2 за дълбочината на коментарите! Интернет ще ликвидира света.

15

месара

преди 5 години

и аз съм много бесен от тоя срив на фейсо, сега как ше публикувам кво вечерахме снощи, а най вече съм бесен че няма да мога да публикувам снимките от морето! направо съм много бесен, ама мнооого!

14

Маляка

преди 5 години

pornhup си работеше

13

Св2

преди 5 години

Друго се замислих, колко крехка е енергийната система, комуникациите ... едно мощно неконтролируемо слънчево изригване ще срине цялата енергийна система на планетата за секунди, а комуникациите - непоправимо. Ще бъдат странни изражения на лица, на хора, живяли само онлайн, незнаещи как да оцеляват във физически свят ...

12

Св

преди 5 години

Става ми мъчно за млади хора, седнали някъде заедно, а забили носовете си в телефоните и пребутват еднопосочно съдържанието на синьото приложение. Почти винаги е фейсбук - безсмислено, отегчено...

11

:)

преди 5 години

Бантустанците изкараха 20 дни без Търговски регистър, ама се мръщят на 20 минути без ФБ :) Ако Тиквата и ГЕРБ управляваха FB, щяха да ви го пуснат на 12 октомври 3451 година :)

10

Пчеличката Мая

преди 5 години

ФБ и Инста спират за час и половина и производителността на населението се вдига с 50%

9

Анонимен

преди 5 години

Голям праз ! Хич не ме интересува

8

Анонимен

преди 5 години

Половината инстаграм модели са били потресени, не да могли да рекламират фотошопнататите си телеса. Цирк. Махайте си профилите, не си губете времето и не споделяйте личната си информация с незнайни скапаняци

7

Анонимен

преди 5 години

Стръшнъ тръгедиъ !!! Свършекъ на светъ настъпва. Е...между другото тия, които си изкарват пари от безмозъчни фенове наистина трябва да са бесни.

6

:D

преди 5 години

Така беше. В това време, аз ядох, ср1х, после се къпах, лигавих се с котката. Не можах да публикувам нито една снимка! Сигурно са се тревожили за мен дали съм добре!

5

Hex

преди 5 години

Бум на самоубийствата е имало сигурно хахах

4

психиатър

преди 5 години

масови паник-атаки ги грозят милиони потребители на социалните отходни ями

3

Кифла

преди 5 години

Снощи си разплетУх чУрапите ...

2

Анонимен

преди 5 години

уеуееее, за цял един час са могли нещо смислено да свършат, да обърнат внимание на близките си, да се огледат малко в страни, голямата трагедия!Народа масово е оскотял!

1

zeus

преди 5 години

Вместо да се радват, че ще видят за малко какво има и в реалния свят, те се жалват.