31

vlady

преди 5 години

До АнонименРевящите Четиридесет и Яростните Петдесет се характеризират с освежаващи западни и югозападни ветрове както и сериозно вълнение особено през южната зима. Ще е сложно да се достигнат Крозе и Кергелен с надуваеми салове с гребла, Вито Дюма е преминал района с яхта с платна.

30

Факт!

преди 5 години

До ТЪПАТА БАБАИ коя им е славата бе *** тва че 50%+ от бойната им авиация е на земята ли?Американците само да паркират 2 самолетоносача и с тия е свършено.

29

ТЪПАТА БАБА

преди 5 години

Немците започнаха да издават моята борба и само въпрос на време е да изгонят американския окупационен корпус от Германия и Германия да възвърне предишната слава и блясък. Треперете КРАВАРИ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Кергелен! Много добра идея. Бих я допълнил с добавянето на надуваеми салове с гребла. Щом мигрантите са преплували успешно Средиземно море, време е и да докажат тезата на Тур Хейердал за разселването на човечеството. Сигурен съм, че тая локва Индийския океан няма да е трудност за африканските смели мореплаватели.

27

Сашо

преди 5 години

Ще се по изчисти Германия, трябва и още малко време за да прелее чашата. Да му мислят обаче нашите гсстербайтчета, взели се за германци, че покрай сухото да не изгори и мокро то!

26

чист ариец

преди 5 години

Само от началото на годината, над 1000 човека получили статут на бежанци в Германия, са си ходили на ваканция до Сирия, Ирак и Афганистан. Значи няма опасност за живота им по родните места. Защо още са в Германия тогава, живеят на гърба на германеца и получават помощи?

25

Циник до ФЯкт

преди 5 години

Осъзнаваш ли какъв бълвоч си надриckaл?Ако Германия е жалка - коя не е?САЩ...ВЕЛИКОБРИТАНИЯ..ФРАНЦИЯ...Такива останахте в територията!Душевноболни...неуки..Б.клуци!

24

Факт!

преди 5 години

Германиика е жалка държавица през цялото си смешно съществуване разчита на грабежи над другите народи.Те така и са дошли в Европа с грабежи над Римската империя.Закривай грабителската държава.Немската територия рано или късно ще се превърне в най-големият бежански център в Света!

23

Циник

преди 5 години

Събитията в Кемниц ли? Скоро "осъдиха" афганистански бек клал 15 годишна по особено жесток начин...след първите едно две наръгвания тинейджърката паднала на земята...а той клекнал - за да може да продължи да я ръга! Дали му цели 8 г. Затвор.След 4 години държавен пансион *** ще го пуснат - да коли пак! Събитията в Кемниц....защо говорите за всенародното възмущение - като за фашизъм...а убийците изкарвате жертви? Докъде ще стигне безсрамната наглост на слугинажните медии

22

Факт!

преди 5 години

Германия е бита карта застаряващо население немци вече почти няма освен пенсионерите другите "бели" са всъщност поляци руснаци българи хървати и така нататък.В заводите липсват работници а немските турци 2-ро поколение не щат да бачкат както и новопристигналите иракчани афганистанци и тн поради незнаене на езика липса на образование както и на елементарна работна култура.Досега Германиика се крепеше на крадене от другите но на Тръмп му писна и ги подпука яко.А Германиика не може да се мери с САЩ

21

Анонимен

преди 5 години

Политиката спрямо мюсюлманите не е измислена от Меркел. Поне 20 години преди да дойде Меркел те вече внасяха такива от Турция. Още тогава беше ясно, че нещата не вървят на добре. Но Меркел прекали със нейната толерантност. Много немци вече го виждат. Не може християнска Европа да търпи атентатите и безчинствата на мигрантите. И сега е моментът да се направи нещо, после вече ще е късно.

20

vlady

преди 5 години

Бежанците трябва да се настаняват на неизползваните територии на ЕС - примерно Франция може да приеме и настани стотици хиляди на островите Крозе и Кергелен, Дания може да настани дори повече бежанци в Гренландия. Островите Крозе и Кергелен са тихи и спокойни места с приятен климат без сериозни студове и без горещини, освежаващи западни и югозападни ветрове, има достатъчно годни за ядене растения, птици както и риба в океана.

19

Анонимен

преди 5 години

Безкрайната вяра на немците, че като си платят и може да оправят всеки социален проблем им играе лоша шега. Парите много помагат, но не са панацея.

18

Анонимен

преди 5 години

Най-добрата професия в африка и близкия изток е професия бежанец отиваш в Европа и там са длъжни да те гледат като писано яйце.

17

Анонимен

преди 5 години

"Меркел може да създаде бежански граждански отряди, които да се борят срещу расизма, ксенофобията и ислямофобията."Това ще е чиста подмяна на германското население и повод за започване на гражданска война. В крайна сметка ще в услуга на противниците на любовницата на френския ***. Не е чак толкова изкуфяла още

16

Анонимен

преди 5 години

Забрадете немците и им забранете да излизат по светло за да не стресират и без това наплашените бежанци.

15

Анонимен

преди 5 години

Меркел може да създаде бежански граждански отряди, които да се борят срещу расизма, ксенофобията и ислямофобията.

14

Анонимен

преди 5 години

Вече започвам да си мисля, че някои искат немците да реагират като през ВСВ за да им плащат после репарации десетилетия наред . С такива като Меркел плана ще се осъществи сравнително лесно.

13

Анонимен

преди 5 години

"За съжаление така расте и подкрепата за "Алтернатива за Германия", както и за други крайнодесни формации". ...Не за съжаление, а за радост !!! Костадине, ти какъв си та ръсиш мнения ? "Лидер" на квартална партия. Аре, по-полека - това не е мнението на българите !

12

Анонимен

преди 5 години

Един пример. Педро Санчес се качва на власт в Испания. След няколко дни се вижда на четири очи и уж секретно със Сорос. Малко след това Испания приема едва ли не с духов оркестър кораба "Акуариус" с мигранти които Италия отхвърли. Този кораб и фондацията са собственност на Сорос. Правете си сметка кой и как ислямизира умишлено Европа! Левите партии говорят за хуманност и човешки права, и изпълняват заповеди на магнатите, а хора като Орбан удрят по масата и казват НЕ!