59

DUNERDJIQTA

преди 5 години

До АнонименRO RO I PREZ RUMINIQ

58

Али баба

преди 5 години

Я да си вдигне ръката тоз дето си мисли че е булгарин..яяяя ми че то няма никой бе!!Няма щото за 500г всички булчета бяха охльопани от ония с извитите ятагани...и сега ши кажете я съм булгарин,я първо направи едно ДНК и сетне ши говорим колко си булгарин...хахахахаха....

57

турчин

преди 5 години

До АнонименКажи тогава защо в Едирне се чува само българска реч. В Европа е най-скъпо в България, и кажете кои са по добре.

56

Анонимен

преди 5 години

Ердоган с какво право се бърка в работите на суверенна Сирия? Подкрепя терористи, нахлува с войски...---- za tova ce podkrepya teroristite sim siglasen golyama greska e no da kajes ce nahluva v cujda dirjava e tova e golyama naivnost e kakvo da pravi tr da gleda kak izolirvat iztocnata i granitsa kato sizdavat yudeo-kyurdska dirjava li nyamas li pone malka gordost kak moje da priemes nyakolko evreyski semeystva da pritejavat pocti tsyaloto svetovno bogatstvo i da si na tyahna strana

55

Аржентина

преди 5 години

САЩ никога няма да изпусне Турция като "другарче" на стратегическите си военни цели.Европа, Арабският свят, Азия - с половин уста - предпазливо, признават, че едноличният диктат на САЩ свърши.ЕС относно Украйна - предполагаше едно сътрудничество към експлоатация на ресурсите й.Но САЩ ги изпревариха - те сключиха договори първи, те спонсорират нацистката хунта и паравоенни терористични групировки. Както го правиха по цял свят.ЗА Европа остават бъдещи войни, от спонсорираният - от САЩ нацизъм

54

Аржентина

преди 5 години

Както смачкаха Аржентина.Копче не могат да й кажат на Турция.Турция е път към два континента и плацдарм за удари на САЩ.Което изобщо, ама изобщо не се вписва във военната докторина на САЩ за унищожаване на целия свят.А ние като народ, който е бил освобождаван от други, и крахът ни (като ген и културен код) след Иван Александър, можем само кротко да седим и да чакаме поредният освободител.Днес е САЩ, и ще дансиме под флейтата им, барабан е, нейсе.Стига с това перчене, ще спрем, ДРЪЖКИ!

53

БАЧКАТОР

преди 5 години

Ердоган с какво право се бърка в работите на суверенна Сирия? Подкрепя терористи, нахлува с войски... Кой си ти бе? За какъв се мислиш? Ненавиждам американците но в случая ги подкрепям като съсипват Турция. Нека турците видят какво е чужда държава да ти се меси в живота.

52

Анонимен

преди 5 години

Мачкай .... ЕС да забрани вноса от Турция. Нали Мустака е мн силен и плюе ЕС. Хлопнете му вратата сега и е на колене. Туризма му цъфна , големи компании се изнасят от там, лирата потъва ...Това е режима. Глад глад глад. Думи думи думи. Глад глад глад. България да намали данъка за фирми искащи да инвестират в страната ! Сега е момента.

51

Чобани

преди 5 години

Чобани, чобани, но се опълчиха на САЩ!Сирия, Иран, Русия, Чехи, Унгарци, Германци, Французи! Бежанците са продукт на САЩ!Категорично цяла Европа и Азия трябва да премахне долара, имаме си хубав лев и евро.В началото е трудно, защото всички икономики са зависими от САЩ.В Украйна на икономическите форуми - дър тите спекуланти я деляха,Ш еврон и др..2-3 години Турция ще е зле, догодина газ и ток др. производства ще се откъснат от тях.Светът се променя, срам ме е че БГ не се опълчи на лешояди

50

До Привет от Анкара

преди 5 години

И още нещо. Паспортните отдели на милицията, работеха в този период само за турците, за да им издадат международни паспорти. Как звучи само: изгонен с международен паспорт,ха-ха. Българин през този период не можеше да получи такъв паспорт. Турците не са гонени от Българи или Българската държава,а изиграха предателска роля към Родината си, България, подтиквани от Анкара,чрез турската агентура в България...

49

До Привет от Анкара

преди 5 години

...от които били "изгонени". За това, какво става с къщите на изгонените, може да попитате сърбите в Косово.В Кърджали по градоустройствения план събориха 10-тина продадени от изселниците къщи и по тази причина, по-късно се вдигна вой до небесата.

48

До Привет от Анкара

преди 5 години

1.Турците никой не ги е гонил от България. "Голямата екскурзия"-1989г., стана 5години след преименуването им-1985г.За да не се получи трус в държавата от напускането на работните места от турците, бяха прекратени всички отпуски на Българите по селата и учителки влязоха в кравефермите, защото животните измираха. Тези момичета са грозно манипулирани; уж били гонени, а още през първите месеци взели да мислят за връщане.Не минала и една година и се върнали в непокътнатите си къщи...

47

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е поредния диктатор който си мисли, че може да разиграва САЩ :) ай да се забавлява сега :)

46

Анонимен

преди 5 години

Ще става все по-интересно ,Турция има проблеми с погасяването на задълженията си ,алармираха от западните банки!Търсят се някакви си 190млрд.долара,но разбира се за султан Ердоган това не е никакъв проблем ,ще ги изкопа от Анадола!

45

:))))

преди 5 години

Турчина не праща Айше по пилоните -Айше ходи сама. Те по-разгонени и от рускините, а той тръгнал да ги хвали:))))))

44

Анонимен

преди 5 години

Ердоган превърна няколко милиардера в милионери, истинския преврат в турция е неизбежен.Нашите амджъказлии и ачкюпеци които защитават това куче, стане ли по напечено ще подвият опашка и ще се сетят че България е истинската им родина.Скочихте на Израел сега на Сащ, свалихте Руски самолет.Връщането ви в 18 век е неизбежно, а ние винаги ще се радваме за нещастието на турция.Не можем да се радваме на държава, причинила ни толкова злини и спряла нашето развитие.

43

ББ

преди 5 години

Аз няма да оставя Ердо гладен !!!

42

:)))

преди 5 години

ти остави ами Ерджолан заделил 30 млрд долара за турски изтребител 5 поколение и чака Sony да му го доставят и даже името му знаем Playstation 5:)))))))))

41

до 42

преди 5 години

Някой с Никой не дели:))))))а Путин със силата си може да участва в която подялба си пожелае - в тая на Турция също :))))))

40

Българин

преди 5 години

500 г кво беше бяхме поданици на Велика империя