10

Фенка на ЕНРИКЕ

преди 5 години

На концерта на 14.12.2015 Енрике не е бил пиян, напушен или каквото още казвате. Не говорете без да знаете. На предния ден (14.12) имаше концерт в Лисабон и след концерта там или докато е пътувал е претърпял инцидент, този път на веждата. Закъснял е за концерта в София, защото е бил в болница, за да го шият. А за пеенето - аз съм слушала много негови концерти и стотици изпълнения на живо, където пее прекрасно! Онзи път просто не е могъл да се разпее докато му шият веждата...

9

Фенка на ЕНРИКЕ

преди 5 години

Има линк в сайта на Енрике Иглесиас - ето тук: https://enriqueiglesias/events/sofia-bulgaria и в профила му в Туитър има 2 поста за шоуто в София. Линкът е за сайта на Ивентим - официалната компания, продаваща билети за концерта. Ако си купите от друг сайт, може и да не Ви ги приемат, какво стана предния път (имало е много фалшиви билети).Това е линкът за сайта на Ивентим, откъдето може да си купите билет(и): eventim.bg/bg/bileti/enrique-iglesias-all-the-hits-live-sofia-sports-hall-arena-armeec-495674/event.html

8

Анонимен

преди 5 години

Този пее в България през 2 години. То миналия път имаше много недоволни от концерта. Така че незнам защо сега хората си купуват отново билети.

7

Рая

преди 5 години

Пожелавам на тези, които ще си купят билети, този път главния герой да не закъснее с 2 часа и да е трезвен! Защото 2015-та си направи жива гавра с хората!

6

Анонимен

преди 5 години

:)

5

Анонимен

преди 5 години

Що за личност трябва да си, за да слушаш такъв тип музика да го наречем.

4

Мюмюн

преди 5 години

Тоя аматьор не става!Аз чакам Таркан,дано Азис го подгрява!

3

ВЪПРОС

преди 5 години

Фирмата Продаваща Билети за концерта е във Фалит . Не бих рискувал да купя билет от БГ Фирма . На Сайта на Енрике няма Обявена Програма за България .

2

Мхм

преди 5 години

Явно джендърите се увеличават из нашите земи..

1

Анонимен

преди 5 години

И 69стотинчи не давам ,за тоя измислен герой!