13

фен на танас

преди 5 години

Горане посей си банани или кажи на децата си да си посеят в България.

12

Горан

преди 5 години

Който си гледа прасета на местна почва, ще има свинско, който не гледа, няма да има свинско. И аз съм на мнение, че само абсолютната забрана за транспортирането им, ще помогне. Нищо друго! Друг начин няма, човека е най-голямото *** на света!

11

Анонимен

преди 5 години

Що Грузия що Бьулгария и двете ко,чини с единствената разлика ,че едната е членка на ЕС

10

Ристу

преди 5 години

Що статията е 18+? Мене още от много малък ме качваха върху закланата сви'ня по Коледа.

9

Анонимен

преди 5 години

трябва бързо да се задоволи човешкият глад

8

Анонимен

преди 5 години

В последната част е цялата работа. Обявяват за вегански начин на живот! Ще станете по-щасливи и по-добри хора когато се откажете от яденето на месо, поне така твърдят. Да не се окажат клиповете и снимките миналогодишни или може би по-стари? Ще е много интересни с какво се прехранва тази организация

7

ветеринар

преди 5 години

Фирмата експедитор и придружаващите живата стока имат имена. Кои са те и потърсена ли е отговорност.

6

Анонимен

преди 5 години

Може ги превозим със един Кугър и Спартана, хем като пристигнат Кугъра и Спартана могат да охраняват небето на Грузия да не би Путин да нападне Грузия и да открадне прасетата им.

5

Фалш

преди 5 години

Е в транспорта е така весели и щастливи прасета няма.ако доживеят до фермата стават такива та даже и свободни музика има пускат за по добро храносмиляне и накрая килото 10лв.

4

Анонимен

преди 5 години

На ПЕТА и е през кривият макарон за животните. В техните приюти над 90% от животните се убиват без дори да се предостави възможност на осиновители да си вземат любимец. Те са наемна терористична организация, нападаща бизнес имащ вземане даване с животни. Хайде да помислим, дали на някой ще му е наистина изгодно да си купи животни, като изхвърли половината през бора, защото не му се занимава да купи и няколко тона вода. Това е поредната шок акция. Добри са в това.

3

Ставрю

преди 5 години

Бездушието у човеците е отврат. Тези които се отнасят с животните така могат и с хората да правят. ОТВРАТИТЕЛНО.

2

Анонимен

преди 5 години

Тия от парламента кога ще ги товарят сигурен съм, че няма да липсват на никой.

1

Burzum

преди 5 години

Също като българите транспортирани 30години на ферибота към Европа..гладни,жадни и се нападат едни други от стрес....ама никой не каза гък.....щот излиза по ефтино така.... ха-ха-ха...