33

Бобчо

преди 5 години

Тезата ви в тоя долен пасквил издиша. Не мисля, че има търговец, дето първо ще си спестява пари защото транспорта на живо животно е по-евтино от транжирано и после да хвърля прасета в морето, щото му свиди на им даде вода, видиш ли?!! Плюс това коя транжорна ще вземе стока за транжиране в такъв окаян вид?

32

Анонимен

преди 5 години

35. Библията е много сложна книга. Не всеки може да я разбере. Редом с притчите има много истини. За мен също е сложна и трудно асимилаема. Но не се гордея с това.Там са написани и десетте божи заповеди. Ако се спазваха от хората Земята щеше да е рай.Така че ще си плащаме докато ни дойде ума в главите. До тогава ще страдаме.

31

Анонимен

преди 5 години

Всичко опира до пари, докато хората нямат ценности и им трябват пари, всичко ще си продължава както си е. Борбата за оцеляване е жестока. Няма смисъл от война месоядни срещу вегета, и без това я има и не води до нищо добро. ако това беше разбира се камион със зелки, е е друго де....

30

Анонимен

преди 5 години

Просто влезте в един вегански магазин и вижте цените. Хляб - 5 лв... ХЛЯБ! И после кажете, че веганите не са мафия.

29

Анонимен

преди 5 години

Свинското навсякъде по цивилизования свят се избягва ... само българския селянин маа пръжки с лук и съветска телевизия до дупка.

28

Анонимен

преди 5 години

Ето така се прави мощна икономика, точно както Баце иска...

27

Анонимен

преди 5 години

То държавите в този регион са цивилизационно 100 години назад още, а ментално още са пред Сталинград и борят нацистите... тъжна картинка.

26

Сърцераздиратрлна дт

преди 5 години

Сега ни остава да скърбим за измъчените св;ине

25

Анонимен

преди 5 години

От 20 години не хапвам свинско и свински продукти. Поради забрана от докторите. По времето на баи Тошо когато бях млад си отглеждах всяка година пра.се, от април до декември сам си го транжирах и поставях във фризера. От магазин никога не съм купувал месо. Като знам как ги трепеха с ток в Родопа ми се отщяваше да ям свинско. По същият на4ин убиваха и остарялите крави които ве4е неможеха да раждат и да дават мляко които ги продаваха в магазина за телешко. Да телешко ама на телето маика му.

24

Анонимен

преди 5 години

До 24Не просто не и това работа. За това има други организации. Все едно да кажеш защо от МОН не се грижат за БДЖ... същата логика.

23

Ироний БГ

преди 5 години

До -10В това е проблема:)

22

Анонимен

преди 5 години

А за натъпканите мексиканци, колумбийци, китайци по контейнери? PETA удобно пропускат трафика на хора, а дай да тръбим за някакво си месо? Значи мексиканците за тях са по-нищожни от свинско месо? PETA е пирамида - погледнете им сайта просто. Всичко е "дайте ни пари". И после? Статийка някъде си. Ай, ше ви...

21

-10

преди 5 години

До Ироний БългарскиОт израза "....щастливо заклан...." на теб може да ти лъха на всичко, но виж от израза "щастливо живял преди да го заколят" лъха на точно това, което ти никога няма да бъдеш.

20

Анонимен

преди 5 години

То в този регион отношението към хората е дивашко пък какво остана към животните. Все православни и соц ценности.

19

Анонимен

преди 5 години

PETA много добре се грижат за животните, колко дтятии има показващи как убиват котки и кучета (над 60% от тези които прибират)

18

Ироний Български

преди 5 години

Какво ви лъхва от израза "...щастливо заклан...."? Не ви ли намирисва на поевропейчване и континентални ценности? А? Долу ЕС!

17

Vegan

преди 5 години

Е са ще изкреизим!

16

Овчидар Иванов

преди 5 години

Прасе за прасето е вълк. За хората важи същото, особено ако са в градския транспорт на София в понеделник сутрин. Пък и другите дни - също....

15

Прасеяд

преди 5 години

Ишиасника Юнкер да пее по радиото коледни песни на прасетата за да бъдат щастливи през краткия си живот.

14

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън. Значи гледаш сви.нете като стока една година, храниш ги, поиш ги и накрая малко преди да ги продадеш ги оставяш да умрат. Пълни глупости! Абе няма ли да почнете да мисли в тая редакция?