53

Бай Петко

преди 5 години

Хората искат да кажат купувайте немски или френски ***

52

До 53

преди 5 години

В природата на никой не му дреме дали храната му се "мъчи" или не, защо това е в тежко противоречение с всички природни закони и води до неизбежната гибел на инфантилно-лигавия индивид.

51

Анонимен

преди 5 години

Поредната хипи-веган простотия! Първо това е просто стопански инвентар, служещ за храна и нищо повече, как се отглежда, транспортира и т.н. няма никакво значение, стига това да не човешкото здраве и живот. Второ няма собственик който умишлено да унищожава стоката с която търгува, така че да се твърди, че този случай е едва ли не е учишлен е признак на тежко ментално заболяване. И трето, но най-важно - трябва да се ясен и решителен отпор на веганската секта, тя трябва да се преследва от закона.

50

Гошо

преди 5 години

До 52....... Пак се прославихме със свинщините си.Явно толкова си можеме.А, и също да плюеме американците.

49

Анонимен

преди 5 години

Смъртта си е смърт. Никое живо същество не трябва да бъде мъчено...

48

Ivan Petrov

преди 5 години

Нали знаете, че PETA е организацията която предпочита да убива животни, вместо да им търси нови собственици.

47

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо не ги задължат да им поставят вода,вместо да спират доставките?Това убива българския бизнес.Да не говорим и за загубите на прасетата.Нещо име сбъркано,просто трябва да ги задължат да поставят вода и всеки път да се проверява дали има вода.

46

Анонимен

преди 5 години

Браво и пак ги триете коментарите

45

Анонимен

преди 5 години

Уважавам единствено лова ако си гладен, а не като хоби и спорт. Тогава и животното има шанс и ти, и битката е кой кого. Но тука животните нямат никакъв шанс, това е гавра с тях. Човечеството рационализира месодобива по отвратителни начини, но това е за сега.

44

venix

преди 5 години

Докато човечеството яде месо, няма да намери покой и ще затъва все повече и повече!

43

Ludoto Lenche

преди 5 години

NPO-tata sa chuma !!! To niama humannost kam balgarite v sobstvennata im darjava ..te za svinete se zagrijili ?!??..kogato naroda zapochne da jive dobre shte ima I luksozni uslovia za ostanalite !!!...Kogato horata zajiveiat v blagodat sami shte zapochnat I klimatitsi I lekari psiholozi da vodiat za jivotnite si ,che I manikiuri shte im praviat !!! Stiga ste laiali ,che mi e cherno pred ochite ! Vas (NPO-tata ) triabva da vi zabraniat sas zakon I da vi izritat ot stranata !!!

42

Абе

преди 5 години

малко не ги превозват живи ....не от хуманност,ами заради загубите. Няма фирма дето ей така ще хвърля прасета в морето. Все едно мятат столевки...айде моля ....намирисва ми на fake news......Разфасовани ги карат в хладини контейнери...когато е на дълго разстояние.

41

Циник

преди 5 години

Свинeте по интелигентност се изравняват с делфините и шимnaнзетата....доста по-интелигентни са от списващите сайта...и част от юзърите му....напълно преживяват мъките на този ужас

40

Бобчо

преди 5 години

И още нещо - снимани някакви хора хвърлят прасета от кораб. И какво от това? Не видях Рег. Номера на автомобили, името на кораба, няма никакъв коментар на представител примерно на някой веган да си покаже лицето и да обясни какво се случва. То може да има много причини да изхвърлят животните, ама на какво основание ще спрягат името на държавата ни? Това може да е снимано навсякъде и някога. Мен ако питате това е някакъв блед хибриден напън, а журналята трябва са си проверяват информацията.

39

House M.D.

преди 5 години

Последното изречение обяснява всичко.

38

Какво се чудите

преди 5 години

Щом става за дума за най-просташкото население в света,извращенията са типични за социалистическите българи.

37

Makedon

преди 5 години

Ebati BG biznismenite ...... 1 prase= 500 evra*20 = 10000evra

36

555

преди 5 години

християно-български ценности. без коментар.

35

Не съм веган,

преди 5 години

но знайте, че прасето е изключително интелигентно и чувствително животно. Не знам за вас, но на мен ми стана мн кофти от тази статия.

34

Анонимен

преди 5 години

защо тогава се случва това, не е хуманно и нямат оправдание?