241

Тъпи

преди 5 години

За какво са му имотите след като не се е справил и като Министър председател ,същия създаде повече корупция . Няма значение че не е виновен той ,но е виновен че се е съюзил с бивши комунисти .И да взимаш имотите кой ще живее в тях ? Враня е на най скапаното място и то на магистрала ,става само за кръчма,хотел,или склад но за живеене не става .

240

Анонимен

преди 5 години

тоя заслужава да бъде обесен , не само да му вземат имотите , дойде гол като пушка и така трябва да си тръгне

239

Анонимен

преди 5 години

Да си ходи и да си "царува" другаде! За България нищо не е направил, освен да отскубне каквото можа. Адмирации за спечелените от държавата дела!

238

Иванова

преди 5 години

Когато се домъкна каза ,че няма да иска нищо от държавата,че няма да има никакви претенции ,а сега реве за "родината"и я ограбва.

237

Агент Нови Чък

преди 5 години

Този нали се върна за едни 800 дни. Те минаха без да направи нещо за любимия си бг. народец. Дори докара и едни "българи" от чужбинско, които също си понапълниха гушките... Самият той си понаграби каквото можа и сега е време да си ходи...

236

От вилата

преди 5 години

какво ще изсече?

235

Анонимен

преди 5 години

А българите зсслужВахме ли крадливото ти управление? Заслужавахме ли да изсечеш горите ни, да съсипеш всичко до което се докоснеш и да ни натресеш малоумния си охранител?

234

До 243

преди 5 години

Мдаа, ще се грижи... точно както се погрижи и за хилядите декари гори в Рила. Изсече ги и ги изнесе в Гърция.

233

Дайте му го!!

преди 5 години

Защо да не му го дадете? Поне ще се грижи за него!! Иначе ще свърши, както конюшните.

232

Анонимен

преди 5 години

Я, восъчна статуя ?!? ..... И говори ?!?

231

WTF

преди 5 години

Вън и сбогом!

230

М, да ...

преди 5 години

Заслужавам ли да ме заставят да напусна?----------------А ти как мислиш? Заслужаваш да напуснеш страната, но не заслужаваш имотите в страната!

229

Zyes

преди 5 години

Bg medii sa ubiistveni teroristi i slujat na chujdi darjavi. Uuuuuu!

228

Анонимен

преди 5 години

Този необразован измамник е комунистическа марионетка. През 2001-ва комунистите много добре знаеха, че нямат никакъв шанс срещу Костов, след като бяха банкрутирали държавата на два пъти и затова се обърнаха към Симеон. Наивният народ веднага налапа червената въдица. Е, оправиха ви... така ви оправиха, че вече 10 години телохранителят на този червен агент ви е премиер.

227

М, да ...

преди 5 години

Питам се и доколко защитено е правото на собственост на всеки български гражданин и на чуждестранния инвеститор от подобни политически продиктувани посегателства"---------------------Как и по какъв начин е придобита собствеността?

226

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме и кой направи Бойко Борисов от частен телохранител полковник, после генерал (след само 5 месеца) и главен секретар на МВР. и колцина от вас знаят, че и Бойко Борисов е избиран за депутат от листите на НДСВ през 2005, но тогава предпочете да си остане в МВР.

225

Анонимен

преди 5 години

Ако сте забелязали единствено България и Румъния върнаха имущество на монархическите фамилии,навсякъде в Европа където монарсите са изгонени всичко им национализирано!Франция,Австрия,Италия,Унгария,даже на Балканите ,Сърбия и Гърция постъпиха по същия начин!Гърците даже се престараха и дълго време недаваха на наследниците да стъпят на гръцка територия!

224

Реалист

преди 5 години

Помощ, обраха Царя.

223

Анонимен

преди 5 години

Продаде се на комунистите, безсрамник! Излъга милиони българи. Вън от страната, Остап Бендер!

222

Цар на какво?

преди 5 години

Медийте да престанат на наричат лицето Симеон Борисов Сакскуборгготски Цар!