261

Анонимен

преди 5 години

Ооооо,заслужаваш....ти и още работи заслужаваш,ама едва ли ще ги получиш!За жалост!

260

Тъпи

преди 5 години

Дядо ми се е бил на война бил е и раняван след това през целия Комунистическо време е бил измъчван че е враг на Народа .Ти гледаш от Испания и не си предприел никакви действия за освобождаването на България от Комунистическо робство .И ние не можеме да взимаме много имоти и земи и то благодарение на теб и провала на Баща му .

259

Vinchenco

преди 5 години

Ей дърт комарджио няма наваксване тоя занаят всичко профука по Монте Карло

258

Анонимен

преди 5 години

Плюете по Костов, но ако не бяхте гласували за тоя комунистически агент навремето, много от гадостите, които ви се случват сега нямаше да се случат. И не по времето на Костов министри и мафиоти играеха заедно карти по яхти и не тогава ежеседмично мафиоти се избиваха в центъра на София. Хак ви е, заслужавате си го и царя и телохранителя му.

257

Тъпи

преди 5 години

Царя е виновен че се е създало Партизански отряди с цел свалянето му от царуване .Защо ? Защото по селата и малките градове хората живееха в страшна мизерия и се изхранвали от земеделието и живитновъдството .Ако нямаше тези партизански отряди днес България щеше да е по богата и от Люксембург. Сега си искаш имоти ,съюзил си се с бивши партизани,създал си хаос в страната и много други .Хайде стой си в хубавата Испания .

256

Републиканец

преди 5 години

Хахаха....Дедо Цар се оказа голям ревльо.

255

Анонимен

преди 5 години

Комунистите го извадиха от испанските казина и го домъкнаха тука, само и само да предотвратят втори мадат на Костов. Оглупелият народ се върза на тоя евтин трик и от тогава България върви надолу.

254

странно

преди 5 години

Не разбирам защо се жалва, след като излъга толкова много българи на времето? Чак сега ли се е запитал "до колко защитено е правото на собственост" у нас? В интерес на истината, да си взима двореца, тя земята е на народа. Ако може на тухли да си го вземе.

253

Идея

преди 5 години

Една идея за да не се налага да напускате Родината господине.Можете да си купите къща и да я наречете свой дом.Ние от простолюдието така правим.Успех

252

Анонимен

преди 5 години

Комунистите хич не ги харесвам, ама трябваше и нашите да направят като руските си колеги. Поне едно добро щяха да свършат и да ни оттърват от тоя прокажен род, който и без това няма нищо българско. Не помниш дядо ти как го мъкнаха от виенските кръчми и коптори.

251

ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

Ми да не мисли да векува че къде са нашите имоти и кой прогони децата ни нали по неговото царуване 8оо -те дни не му стигнаха и децата ни изоставиха бащин дом и родна стреха .

250

Анонимен

преди 5 години

Комунистически министър председател-цар. Ей такъв абсурд само в България може да има.

249

Анонимен

преди 5 години

това е всеедно завряния ни зет да пита жена си Елена, дали заслужава да го изгони, като цял живот е живял у тях!

248

Анонимен

преди 5 години

Дребен аферист и ***. Ако беше истински благородник можеше да развива благотворителна дейност, да лобира по света за България, да се грижи за опазване на културното наследство на Третото Българско Царство... Тогава и отношението на хората към него щеше да е друго. Вместо това той започна варварска сеч в горите, които (неправомерно) му върнаха. Откъдето е дошъл, натам и да си ходи, той е позор за България!

247

Анонимен

преди 5 години

mnogo zdrave drugariu bai car

246

Анонимен

преди 5 години

Какво ще стопанисва тоя бе, най-много да ги заложи в някое казино.

245

Анонимен

преди 5 години

Българският народ ясно засвидетелства "обичта" си към този човек още на изборите през 2009, когато неговата партия успя да събере цели 3 % от гласовете. Понастоящем надали ще спечели мажоритарен вот и срещу Митьо Пищова. И за нас и за него ще е най-добре да напусне страната завинаги. Лошите спомени ще са взаимни.

244

Българин

преди 5 години

Вън от България мръсен измамник и крадец.

243

Анонимен

преди 5 години

Симо черепа ...

242

Пламен Василев

преди 5 години

А бе човечеца , си върна имотите, А излъга един цял Български народ, Че за 800 дни ,Майка България ще цъвти и вързва. И нали сме изпатил народ , взех ми че му повярвахме.