203

Анонимен

преди 5 години

Колите над 25г направо да ги събират в пунктовете за вторични суровини.

202

Анонимен

преди 5 години

До То бива ама чак пъкВадя си хляба с няколко товарни бусаи всичките на почти 1 млн км, пушат като самолетоносача Кузя и целите на дупки от ръжда. Водиш работниците си на 4 часов работен ден и вечер на чашка се хвалиш как си излъгал държавата.С една дума - бизнесмен.

201

Анонимен

преди 5 години

Единия му кредит е за колата,другия за телефон,а е бил принуден да ги изтегли,защото е нямало какво да яде.Що е то?-Българин

200

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 210имам малко Пежо 206,с катализатор и въглеводородни емисии 82 мт/м3 ,категория ЕВРО 2тези норми ги е покривало преди 10-15 години, сега е като москвич.

199

Анонимен

преди 5 години

Е това е просто племе,вземете качественото образование на децата му,дреме му,тъкмо ще е като мама и тате.Вземете парите на пенсионерите му,дреме му.Само не му взимайте таралясника за 1000 лв,той е по-скъп и от децата му и от родителите му

198

Анонимен

преди 5 години

И така-имам малко Пежо 206,с катализатор и въглеводородни емисии 82 мт/м3 ,категория ЕВРО 2 и ще плащам повече данък от Ауди с ЕВРО 6 и въглеводородни емисии 147 мг/м3,но е ново?

197

Пеко Таков

преди 5 години

До То бива ама чак пъкТи какво искаш бе, да няма данъци ли? Всичките искате да само да получавате пари, но не и да давате. И стига сте викали "бизнес", на тия дребни далавери, които въртите, колкото да не заспите.

196

бостан с тикви

преди 5 години

Продължавайте в същия дух, гербаджийчета некадърни! Накрая народът ще ви изгони със сопи!

195

Анонимен

преди 5 години

Искам от все сърце нова кола, но пари за нова няма, пътища няма, ни можеш да я оставиш на улицата, а гараж няма. Да се телепортирам ли, защото и обществен транспорт за под 2 часа няма до работата ми.

194

То бива ама чак пък

преди 5 години

Вадя си хляба с няколко товарни буса ,това е поредният удар на малкия и средният бизнес !!! Няма такава държава....

193

Иска им се

преди 5 години

на производителите на всеки 5 години да си купуваме нови .И на нас ни се иска но с африкански заплати нема как да се случи

192

Анонимен

преди 5 години

Решението е много просто - забрана за внос на коли по-стари от 15 години или когато автомобил стане на 15 години да му се забранява да се движи по републиканските пътища. Какво ще си играем на увеличаване на данъци ? Другият вариант е като в Европа ограничението е по стандарти - може да се внасят от ЕВРО 4 нагоре, а всички останали на трупчета.

191

Кво прайм с тези

преди 5 години

Преди няколко години САЩ хванаха Volkswagen в манипулация на данните за изхвърляните газове на дизеловите двигатели.В рамките на скандала "Дизелгейт" германците се съгласиха да платят 10 млрд. долара обезщетения и глоби на властите и на собствениците на 482 хил. коли Volkswagen и Audi, продадени отвъд океана от 2009 до 2015 г.Прочети още на: https://dnes.bg/cars/2018/09/03/dizelgeit-ne-ubi-volkswagen-a-idvashtiiat-benzingeit.386784?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=inte

190

Владислав

преди 5 години

И последно до господина със служебния автомобил, аз съм шокиран, какво излиза бе съграждани!!!????? Че ни оплюват и учат и съдят тези които не знаят какво е хахаха, вие представяте ли си? Учи ме на екология човек който няма личен автомобил, незнае какво е да извадиш 20,30,40,50 хиляди за кола и после поддръжката й. Боже божееееее, за това сме на тоя хал божееее

189

Чиновник

преди 5 години

До АнонименНещо нервен ми се виждаш. Опитваш се, да се правиш на много оборотен и на голям разбирач. Явно се взимаш много насериозно, щом си мислиш, че можеш да учиш хората как да живеят. Трябва по- ведро да го раздаваш и да не се впрягаш чак толкова, че ставаш смешен.

188

Владислав

преди 5 години

Господине, вече ми е напълно ясно защо само вие така се закачихте за темата и така яростно защитавате тезата си.Вие сте точно като жена ми, тя работи в голяма международна фирма и я обещетяват със личен автомобил.Сега ми е ясно, вие нямате лична кола, и съм убеден в това,защото ако имахте нямаше да говорите така.Вие хората като жена ми, знаете че каквото и да се случи звъните един два телефона и ангажимента ви към колата е приключен, вие нямате никаква представа какво е и колко струва това.

187

за Витков

преди 5 години

Кажете, че просто искате да разчистите пътищата от обикновенните хора за да има къде да си давате газ с лъскавите лимозини! Какво еко ,какви 5 лева каъкво насърчаване за нов авто парк. Хората нямат пари ,а колите отдавна не са лукс ,а необходимост. Я кажете филосостващите как ще се оправят хорицата на село които нямат лечебница, аптека,магазин транспорт веднъж сутрин ,веднъж вечер в най-добрия случай?! Тези хора и сега за всичко пътуват до регионалния. Мислете с тези глави на са само за окраса.

186

Анонимен

преди 5 години

Да. Жалко, че няма да разбереш какво е. Поне не и вхубавия смисъл....

185

Чиновник

преди 5 години

До АнонименЕ*ати работодателя имаш щом ти плаща част от заплатата в натура.

184

Анонимен

преди 5 години

До До 189Всъщност мерките, които подкрепяш, по никакъв начин няма да променят настоящото положение. Данъците за нови коли отново са доста по- високи от тези за стари. По новата методика, най-изгодни данъци ще има за 15-20 годишни автомобили. Така, че промяната, която търсиш няма да се състои засега.