223

Анонимен

преди 5 години

Бмв. Бакелирно . Моторно . Возило. Съкратено БМВ.Демек трабант бре . 601s. И за сто Бона го не давам

222

Стига врещяхте

преди 5 години

Като нямате пари ,няма да карате коли . Ние като даваме по сто Бона за бмв и данък сега да плащаме . Да плащат бедните с бричките.

221

Варан

преди 5 години

Фалирахте КТБ, Сринахте търговския регистър,фалира Олимпик, увеличихте гражданската отговорност на бедничките българи ,а сега с цялата си наглост искате да увеличите данъците на автомобилите.На какво основание,да не би да стане по екологично чист въздуха?

220

Arsenal

преди 5 години

Долни *** и 1000лв.да направите данъкът въздуха няма да стане по-чист.Защо не мислите реално?Ако колата е на 25г.и е на природен газ ще замърсява въздуха много по-малко от двегодишен дизел или десет годишен автомобил на бензин.Каране стари коли, защото доходите ни са в пъти по-ниски от тези на белите държави! Иначе всеки иска да кара нова кола,но със заплата от 700лв.кое по-напред.Оставка на некадърниците,измислили тази ПРОСТОТИЯ!

219

Търгоец на коли

преди 5 години

Бедните да го д*#&т с Герб ще си продаваме 10-15 годишните каруци. Ако ще и 1000лв да им е данъка щом са нужни на Българина и са му толкова възможностите плаща/кара .Точка !!!

218

Asparuh

преди 5 години

*** стига спахме като овци.С всяка столевка нагоре ние се примиряваме

217

Търпелива овца

преди 5 години

Влизам в сайта и гледам водещите заглавия:Цената на дървата за огрев скочила двойно спрямо миналата година.Данъка на колата ми ще скача двойно.Паркирането до стадиона вече платено.Данъка на апартамента и той двойно.Отказах се да чета надолу.Отивам да си сипя едно двойно и да псувам управлението на ГЕРБ пред жената.

216

Анонимен

преди 5 години

И за жилищата данък сгради и такса смет, близките 3 до 5 години ще скочат около 10 пъти.

215

Анонимен

преди 5 години

колкото може повече ще плащате докато не изревете.

214

Флорида

преди 5 години

Сега аз да ви кажа че да ви стане гадно. Във Флорида таксата на година е около $80, при заплата $3000-$4000 на месец. Магистрали с 6 платна, масло (повечето) Единственната разлика е че парите не се крадат като ги саберат.Еми това е, БГ е положение Сомалия.Честито!

213

BG

преди 5 години

Абе стига сте пискали, бе.Не ви ли е ясно, че тези предложения /за сега са само предложения в НС/ нямат нищо общо с еологията - или има дупки в бюджета или просто са решили да лапнат едни пари, ей така от въздуха.Като вдигнат данъка на 20 годишна кола с 50% какво ще стане - ще сложат по-голям филтър на небето ?!?

212

Анонимен

преди 5 години

Малко им е на простите овчедушни българи!

211

Не чувам

преди 5 години

герберастите да ни обясняват как това е добре и че така трябва, за да сме европейци, че сега може да ни се струва гадно, но всъщност така страната ни се развива и върви напред. Хайде, нагли лице мери, заработете центовете

210

посирано

преди 5 години

Корнелия колко обещава да е при нея данъка?

209

Анонимен

преди 5 години

До КратунКратуне, нормалните народи плащат в пъти повече от българския данък + 50%.

208

Кратун

преди 5 години

До бостан с тиквие, хайде де! Кога най-накрая ще дойде този край, когато българинът ще хване сопата? Все се заканваме, но за следващия път. Никой нормален народ няма да го търпи това! Стига вече!

207

Мда

преди 5 години

Апетитът идва с яденето-на Суджуците им трябват много пари....

206

Някой

преди 5 години

за Борисов 4 или още щавене ви трябва, за да се събудите, овце?

205

Анонимен

преди 5 години

Здравейте,Карам 160 коня на 8 години, евро 4 или 5 с работещ DPF - 360лв данък.Една 25годишна кола, до 100 коня - 10-12лв. Мисля, че 30 пъти разлика е много. Окей за 5 пъти по-висок данък, но 30???Разбирам, че хората нямат възможност и затова карат стари коли, но газовете водят до ракови и сърдечни болести - за това, не трябва да се прави компромис, утре твой близък може да се разболее. Колата не е стока от първа необходимост, трябва да имаме социална отговорност и да не вредим на останалит

204

Анонимен

преди 5 години

Една кола била собственост на Българин след 10-та година е за вторични суровини,пари за данък се свидят,да не говорим за поддръжка