31

Анонимен

преди 5 години

Номерът на бате с ниските социални разходи и отличните числови критерии за еврозоната няма да мине май. Ще ни накарат да си вдигнем социалните разходи от болници до училища и ще ни убедят после, че не сме за еврозоната щото и показателите ще се скапят. Източването на бюджетите и задлъжняването за социални разходи не се брои за политическа корупция в еврозоната. За нас, обаче, ще е според зависи по кой стандарт и къде се бъркаме и досаждаме да влезем.

30

Гoшу

преди 5 години

В Пловдив навремето имаше прекрасна психиатрия в Държавна болница, в полите на Младежкия хълм. Баба ми беше санитарка там, не в лудницата а в комплекса. Сега лудите са по улиците, а не в болниците. Но докато приоритетите на държавата са такива, така ще е. Значи ако съм на Боко Тиквений I парите щяха да са така - лекари и болници на първо място. Образование - учители и училища. Селско стопанство и земеделие. Туризъм. С индустрията е ясно, че няма да успеем, затова да се залага на другите сектори

29

Анонимен

преди 5 години

При комунизма криели болните извън градовете- в Курило, ама инак клиниката била от началото на 20-ти век... нерде Ямбол, нерде Стамбол- кога почна тоз комунизъм бре.

28

Ванката

преди 5 години

Аз предлагам 10-те милиончета, които намериха в кеш по чекмеджетата на Ветко Арабаджиев веднага да бъдат инвестирани в здравната система. После ще разровим чекмеджетата на Шишкавия, на Боко, на Маджо, на Румен Вълка и така...

27

Глава на народа

преди 5 години

Са ше излезе пред медийте и ще каже - наредил съм да се латексират стените.. Всичко ще бъде наред вече..

26

3090

преди 5 години

Каква ирония! Цитират като погрешно едно от малкото разумни изказвания на ексминистър Радев. Тези сбърканяци, които се пишат психотерапевти, биха оставили всички луди свободно да убиват по улици и заведения. Другата ключова фраза за държавните лудници в невъзможност да лекуват пациентите си навежда на мисълта за необходимост от частни лудници. Там всеки богаташ ще може да въдворява неудобни за него лица...

25

61696

преди 5 години

До АнонименТези специалисти идват тук, за да усвоят едни пари. Това е от зората на ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ. Те са се обиграли, преди да ни включат в "семейството".

24

серена

преди 5 години

да попитам ТАСС кога ще влезе в България.май ни забравиха.ненада.

23

ЛАЗО

преди 5 години

Курило,Своге ,Бисер,това е съдбата в България!За останалите има лесно,увеличение на депут.заплати.Дий,***,дий!

22

Анонимен

преди 5 години

Не знам що разни западни специалисти идват да се пенят тука, на всичко е ясно че всички проблеми произтичат от корупцията и следващата липса на пари.

21

Анонимен

преди 5 години

Много са прости щом не знаят за прочутия диспансер "България"! В парламенто сите са с прераждане - Наполеон, а останалите - хамелеон!

20

Анонимен

преди 5 години

какви отдалечени места бе ,за 20 мин. съм до надежда ,,,,а как ще има пари нали трябва да лапат властимащите а за народа -увеличения на задължителните ГО ,такси,данъци,подстригване от 9 страни

19

бг смешки 2

преди 5 години

У БГ-то и да не си болен - или ше те разболетят или ше психясат ! тва е ....

18

шматка

преди 5 години

Не само легло.Някой в Курило имат и компютриПишат тука

17

ergen4ev

преди 5 години

да сравним условията в този тип заведения със тези в гадните демократични изостанали капиталистически страни а ??у нас и в русия са къде къде светлинни години по напред в хуманно и каквото и да е състояние и отношение това говори за нас като нация че сме с нвероятно грижовни и човечни с ценности пред гадните изостанали западняци нали?

16

Анонимен

преди 5 години

То хубаво влезли в Курило, ама да вземат да влязат и да полежат в повечето общински болници. Чудо.

15

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tia tsiala Balgaria se zatriva ...te za luddite v Kurilo se hvanali ?!?...Tova fransetata dda si gledat Frantsiata I mnogo mnogo da ne si vrat nosovete tuka ,che da ne otnesat niakoia tanka I dalga !!!

14

Анонимен

преди 5 години

До 16...Абе ***! Какви комунисти те гонят бе Ей!? Нима през прехвалената ти 'демокрация" Народа не лудна повече? Или си сляп с 'демократичните" ти другари?Начело с Борисов?!

13

анонимна

преди 5 години

От преки наблюдения на детето ми над 30г.болно.При Т.Живков се полагаха грижи,добре хранени и грижовен персонал.Но после-мама мия!В Раднево даже назначиха биячка с палка при жените.Крадяха чаршафи,одеяла и от храната им-това от демократичния персонал.А и ниски заплати,грижи едва,едва.Предполагам и в другите психиатрии.А държавата ги забрави.

12

Анонимен

преди 5 години

Психоклиниките далеч от населените места за да не пречат на комунистическия рай!Самата Франс прес съобщава,че клиниката е от началото на миналия век!Тогава струва ми се комунистите не са били на власт,а и се сещам за една затворена психоклиника на 2км.от гр.Лом!И АФП са като Дойче веле!Лъжи,фалшиви новини и пак лъжи!