141

До SHEFA

преди 5 години

Абе ти сигурно не си на повече от 30г. Ако не били Руснаците нямало било да се нарича еди кой си Българин.Те какво за хубавите ни очи ли са ни освободили?Окупираха ни,направиха ни затворници,и ни промиха мозъците чрез комунизма.Всичко качественно се изнасяше за съюза на безценица,а ни задължаваха да им купуваме *** за пари и чякахме с години за една жигула,лада,москвич.Те ни върнаха 250г,назад и 250 османците

140

Ха-ха

преди 5 години

До шматкаАмериканците може да си сътрудничат с когото и да било,но в момента,в който решат,че им пречи на интересите,веднага обръщат политиката,дори без да са предизвикани!След Тянънмън САЩ са правили най-малко 3 масирани атаки срещу китайската икономика и финанси,като последната беше към края на мандата на Обама,а главно действащо лице във всички-естествено Сорос.Е,последният път беше тотален провал-китайската държава изкупи евтино атакуваните компании и ги спаси от фалит.После пак ги приват

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 217Тъкмо и ти е нямало е да се появиш.Явно глупостта не прощава никому.

138

Анонимен

преди 5 години

До МдаТе се стараят, я виж многониковият глъмщо глупотевини е изписал!!!

137

Анонимен

преди 5 години

Сащ трябвашв да е свършат тая работа още 1945 :) сега света, щеше да е райско място. Без *** режими и военно противопоставяне. Ама уви морала ги е спрял.

136

Анонимен

преди 5 години

То при ядрена война по принцип няма друг изход. Не знам,как точно някой е знае тая супер секретна информация ама звучи смешно.

135

Мда

преди 5 години

Господа шороши!С тея клишета трудно ще победите Русия!Постарайте се повече,напънете рахитичните си мозъци....Видно е,че за физическа война не ставате,поне над клавиатурата се трудете достойно!

134

Анонимен

преди 5 години

Значи навремето заплахата от САЩ не е била соц пропаганда, а самата истина... Колко още истини ще излязат наяве...

133

шматка

преди 5 години

До ха хаТака е но Китай и САщ си сътрудничат икономически.Много ам.компании работят в Китай така че имат що годе някаква взаимоизгода.Все ми се струва че китайчетата по скоро биха посегнали на Русия отколкото на САЩ.

132

Ха-ха

преди 5 години

Иначе наистина Китай отдавна заглежда Сибир и няма интерес от много силна Русия,обаче има интерес тя да е ДОСТАТЪЧНО СИЛНА,за да възпира САЩ.Защото падне ли Русия-пада и Китай.САЩ ще го превърнат в нископлатен индустриален придатък-Китай ще произвежда ВСИЧКО,но американците ще го продават ЗА СВОЕ!Впрочем целта на опита за преврат от 1989г(Тянънмън) беше точно такава-китайските Лукановци щяха да предадат Китай,а за награда -щяха да ги оставят на власт,като марионетки.

131

Българин !!!!!!

преди 5 години

Колко рубли са един долар ?????

130

Ха-ха

преди 5 години

До шматка"Защо прикачвате Китай към Русия"Ами връзката е очевидна-Китай е много по-голям проблем за САЩ,отколкото Русия?В момента БВП на Китай е 60% от американския,промишленото производство е по-голямо,а военният бюджет е 3 пъти по-голям от руския и расте бързо.За още 10 години Китай ще задмине САЩ по ВСИЧКИ показатели!Което значи КРАЙ на американската доминация.САЩ биха се справили лесно(военно) с Китай,ако не беше Русия!Тя го пази,дори без да иска.Това е и причината за войната САЩ-Русия.

129

Анонимен

преди 5 години

Айдеее,недомасленният обърна плочата!

128

се се се ре УМРЕ

преди 5 години

Защо умря сесесере хо хо хо да кажат простите продажни рубладжии ??????????

127

Българин - родолюбец

преди 5 години

Руското е много добро но за СКРАБ

126

шматка

преди 5 години

До 150Заради ЯО победа е невъзможна нито за САЩ нито за Русия.Защо прикачвате Китай към Русия.Те нямат никакви военни договори а що ри ми се струва че китайците ще имат по голяма изгода от слаба Русия отколкото от слаб САЩ.

125

Анонимен

преди 5 години

Стамболов е трагичен герой. През въстанието е посрал гащите и се е скрил. Но е бил злобно човече. Още когато учех история ми е бил антипатичен. И на други е бил антипатичен, щом е насечен. Щял е да бъде насечен през въстанието ама се е скрил. Съдба.

124

Анонимен

преди 5 години

Нямаше как да се случи тази фантазия на краварите. Първото което е че през 50 те години те нямат този потенциал от атомни бомби за да осъществят тази си фантазия. Ракети каквито има днес да носят ядрени глави още не са съществували. Ракетите се появяват в краят на 60 те години но са използвани само за космически цели и още не са били толкова мощни за да носят ядрена глава..Като казват умните хора всеки е свободен да си фантазира.

123

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Не 70%, а 100% трябва !!!

122

Анонимен

преди 5 години

После за Хитлер бил чудовище!