181

Анонимен

преди 5 години

И аз искам Сибир, гадни руснаци дайте ... дайте си богатствата и ще се кротнат нещата за малко поне УУУУУУУУУУ лоши руснаци лоши !!!

180

Анонимен

преди 5 години

Браво на американците- това е демокрация- изкарват архивите и говорят свободно и нямат комплекси- каквото било било, а при руснаците от революцията са им секретни архивите и ги вадят на час по лъжичка като манипулация!!

179

Анонимен

преди 5 години

Злото е сащ

178

Анонимен

преди 5 години

Така е било в онези времена с плановете естествено проблема е бил че и САЩ ще загуби 70 процента от населението си .Не че им пука на американците много, но е тежък аргумент.То на президента му се развалил швейцарския часовник и е заповядал да пуснат една атомна бомба над Швейцария ама съветниците го разубедели.Така че не се знае какво може да се очаква от тях.

177

Шопа

преди 5 години

Дедо Ставри, ко стана с великио СССР? Варшавскио договор?

176

а бе,глyпaк

преди 5 години

До дядо ставриС Т-34 срещу ядрено оръжие,така ли!?Господи,прибери си вересиите!!!

175

мдаа

преди 5 години

Значи е можело да си спестим строенето на реален социализъм

174

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

173

za Syria

преди 5 години

Асад е президент на Сирия...................слава на великия сирийски народ и президента Асад.Скоро пукна и един от идеолозите на ИДИЛ............американския сенатор Мак Кейн.Главорезите от ИДИЛ ще бъдат унищожени до един.............с помощта на Русия!!!

172

za RU

преди 5 години

Русия е велика с Путин, Медведев и Сергей Лавров!!!Крим е руски, завинаги!!!Свикнаха ли западните лицемери от Америка, Англия и Франция и слугите им в България???

171

Анонимен

преди 5 години

Те и на Хитлер много се пънаха и накрая избягаха в москва и оставиха Сталин град сам ...руските на лъскаат немски пушки.

170

дядо ставри

преди 5 години

Най-голямата грешка на СССР беше, че не унищожи напълно САЩ. По-силни бяха, имаха тази възможност, но не им достигна жестокост. Сега светът щеше да е свободен.

169

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

168

Waffen SS

преди 5 години

До""Варшавския договор се разиграваше взривяване на ядрени фугаси по билото на Стара Планина и Черно Море.""Не се правете на Клаузевиц,много не ви достига.От военна гледна точка много по-удачно е взриваване на проломите по Струма и Места,а не когато армиите са излезнали на оперативен простор.Също така малоумието,тиражирано от разни ***,е за ролята на България и как трябвало да издържи 3 дни.Основната военна доктрина на БНА,беше настъпление,спомагателен бой активна отбрана с цел настъпление

167

хахахахахаха

преди 5 години

До АнонименЗа първи път чувам че фугусния ефект (шрапнели), са част от поразяващия фактор на ядрен взрив.хахахахахахаха

166

Анонимен

преди 5 години

Абе нека САЩ да остави руснаците да си живеят в Русията и да не им пускат ядрени бомби..... така ще се мъчат по-дълго.

165

Анонимен

преди 5 години

До РодолюбецТи пак изпускаш основните тенденции в грополитиката, *** нищо радвай се докато всичко е наред от твойта гледна точка.

164

Анонимен

преди 5 години

А плановете на СССР при война със САЩ?Само за сведение: По време на едно от големите учения на войските на Варшавския договор се разиграваше взривяване на ядрени фугаси по билото на Стара Планина и Черно Море. Целта беше да се спре евентуален пробив на НАТО на по направление Гърция, България впосока Москва. На въпроса, нямали друг начин, защото това ще изтрие от лицето на земята цели държави, отговора беше, че това е само учение. СССР няма да допусне пробив.

163

Waffen SS

преди 5 години

Ами така се налага демокрация и гАйски либерализъм.В по-мек вариант ,подобен е алгоритъм за провеждане на пролетна или цветна революция.Общото между тях , че който не е съгласен на послушание и преклонение, и който желае друг път на развитие ,винаги има една дебела политико-военна тояга,която да бъде стоварена на нечия глава.Разбира се всичко трябва да бъде обвито в мръсната обвивка на изтъркания термин-демократизация

162

Анонимен

преди 5 години

Китай и Русия могат да фалират САЩ за 3-4 дена!!!Доларът умира..................Америка е пред фалит!!!