201

Алексия

преди 5 години

Хора молете се эа МИР, эащото в противен случай войната ще е унищожителна , ще е и последната эа човечеството на Эемята!!! Американците са агресори свикнали всичко да си доставят с насилие, терор и войни , жалко че всичко това може да се случи, эаради болното его на някои преэиденти!!! Лудостта в света е на беэпрецедентно високо ниво!!!

200

Анонимен

преди 5 години

Аз не зная американците, ама си спомням че руснаците викаха: "ний ще победим"То и сега ако прочете човек някой техен вестник какви ги дрънкат. После няма да се учудва защо ги санкционират.Все пак остава факта че те не могат да санкционират САЩ.Виж за нас санкциите за селскостопанска продукция са от 1985 и даже не са поставили условие да ги вдигнат. Ама и ние им свикнахме и сега работим на гурбет.Москва и да плаче, късно е либе . . .

199

Анонимен

преди 5 години

257, ОСТАВАШ БЕЗ РАБОТА, ОГЛЕЖДАШ СЕ , ОСЛУШВАШ СЕ, РАЗГЛЕЖДАШ ДОБРЕ С ГУГЪЛЧО ПРЕВОДАЧА, НОРМАТИВИ НА ЕВРО ДЪРЖАВИ, СЕГА ПОГЛЕЖДАШ РОССТАТ, СЛЕД КАТО СИ ГЛЕДАЛ ЕВРОСТАТ- ХА СЕГА РЕЧИ НАКЪДЕ ЩЕ ТРЪГНЕШ ДА РАБОТИШ, ЗАЩОТО НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНО ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРЕН КЪМ СЕБЕ СИ И ТВОИТЕ БЛИЗКИ- ДАЛИ ТАМ В МАЙКА РУСИЯ ИЛИ В ЕВРОПА ИЛИ В САЩ. НЯМА ЛОШО ДА ОБИЧАШ НЯКОЯ ДЪРЖАВА/ МЕЖДУ ДРУГОТО ТАКОВА ЯВЛЕНИЕ КАТО ФИЛЕНЕ НА ДЪРЖАВА ЗАГЪРБВАЙКИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ НИКЪДЕ НЯМА./, НО ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ.

198

До SLOVENIA

преди 5 години

А великия Буров, какво е казал за руската политика спрямо България!? ПП: Обидните квалификации са плод на слабост.

197

Отвратен

преди 5 години

А знате ли че по време на Хрусчов руски военни умници са предложили да натърчат един кораб с ядрено оръжие. Корабада бъде снамден с автоматика ,която при повишаване ра радиоактивния фон над определени граници , автоматично да взриви кораба и да унищожат живота на Земята. Това при условие че Русия загуби ядрената вайна със САЩ.Щом няма Русия , няма и живот на Земята.Хрусчов обаче не се е съгласил. Тава е истина.Как ви звучи , а ?Кои са по голями мер...завци , САЩ или Русия?

196

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия! Не на американските агресори!

195

Слава Украйна

преди 5 години

САЩ не се разпада а сесесере умря да кажат простите продажни рубладжии

194

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Така е било до 1965 година, но после се разбра че комунизма няма бъдеще и може да бъде задушен като плевел."Най-Интересното в ИСТОРИЯТА която защо ли не е научил този "ЕКСПЕРТ" от 1960 до 1978 година(преди политическата не икономическа изолация - икономическа изолация на СССР се практикува от 1917) СССР има най-голямо развитиеИ много хора са на мнение че СССР е разпаднат не поради финансови причини а заради факта че на местните Компартии и *** им писва диктатът на Москва

193

рускиня до 227

преди 5 години

"Същата съдба ги чака и "геополитика" с прочутата геокатастрофа Путин"??????Путин аз не го мисля. По интересно каква съдба чака Франция, Германия, Белгия? Застаряващо коренно население и бързо размножаващи се "бежанци". При това не е смятащи да работят , а да консумират помощи. Мисля ,че този процес е по предсказуем

192

Абе

преди 5 години

При тотална ядрена война на земята ще останат само плъхове и тук таме някой абориген в джунглите

191

и какво от това?

преди 5 години

СССР са планирали унищожението на САЩ, САЩ на СССР и какво от това? Мислите ли си че сега е по различно? Всичко е в реда на нещата!

190

Боби

преди 5 години

До Анонимен 291СССР е под санкции от 1917 година УМНИКО даже тогава не се е наричала СССР а Съветска Русия.Забележете преди 4-5 години преди масовите и големи санкции Русия печелейки Петрол долари просто си купуваше каквото и трябва. От Самолети до домати и краставици.Сега 30$ от всеки 70$ продадени Нефт и Газ отива къде? В фонд за развитие - От там следва следващия МЕГА проект като Кримския МОСТ(пп Кримския мост увеличи с 45% промишленото производство на стомана и чаркалаци в РФ)

189

Боби

преди 5 години

До св.св.Маркс и Енгелс Плановете на СССР са били - Удари по военните бази и удари по най-голямата концентрация или хора или промишленост в зависимост кое в кой район е повече. Чисто практичен подход. След това се стреля по по-малките населени места.

188

Анонимен

преди 5 години

Така е било до 1965 година, но после се разбра че комунизма няма бъдеще и може да бъде задушен като плевел. В края на 1991 година 21 декември в емисията си от 18 часа радио Москва заяви тържествено "От днес СССР прекратява съществуването си". Същата съдба ги чака и "геополитика" с прочутата геокатастрофа Путин и неговата бандитска путинска Русия. Бавно но сигурно санкциите действат както действаха и на недоразумението СССР.

187

Анонимен

преди 5 години

Нашите управляващи си имат Обект Х до Етрополе да се скрият при ядрена война

186

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Ами руските планове,те какви са били??? До тук разбрахме намеренията на лошите американци...Руснаците сигурно като големи хуманисти вместо атомни бомби са щели да пускат над Америка баници и рахат локум...

185

1

преди 5 години

Всяка една държава трябва да е въоръжена до зъби с ядрено оръжие. Само така може и да се помисли за някакво мирно съществуване. Защо ли Нетаняху реве през няколко години пред американския конгрес как Иран не трябва да имат атомна бомба и ония му пляскат на крака... Все едно да дойде Ердоган да говори пред нашите депутати и те му се кланят. Ето кой управлява щатите.

184

дядо ставри

преди 5 години

До Анонимен 284злото не е само САЩ, а цялата световна капиталистическа система

183

дядо ставри

преди 5 години

До Шопами ко да стане, злото по принцип е по-силно и почти винаги побеждава, така стана и с Варшавския

182

Минувач

преди 5 години

А пък руснаците през 70те, като приказваха за Световната Революция имаха предвид добруването на французи, испанци, германци, англичани и американци! Хаха! Те тогава, ако можеха щяха да избият всички, даже своите. А Путин и компания и сега са си направили луксозни бомбоубежища и се готвят за ядрена война.