221

ан

преди 5 години

плановете на СССР бяха - комунизъм или 100% изтребление

220

ОЩЕ ЛИ ОБИЧАТЕ ЯНКИ?

преди 5 години

"При това САЩ са допускали възможността за масова смърт на гражданското население. По оценките от 1961 г. по плана на SIOP се предполага унищожаването на 71% от жителите на съветските градове, а по оценки от 1962 година смъртта на около 70 милиона съветски граждани."Освен това Обединения комитет на началник щабовете на САЩ даже е разглеждал идеята за унищожаване на населението в качеството на главен критерий за победата над Съветския съюз.

219

ХИРОШИМА ПОМНИ

преди 5 години

САЩ са военно-престъпници, много по-големи от Русия и Китай, взети заедно!ПОЗДРАВИ НА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ!

218

Посетител

преди 5 години

Проповядващите мир и свобода какви планове си кроят още от 1960г. ...до сега доста ще са ъпдейтннали/подобрили плановете си за демокрация, човечност и свобода. Америка само се бърка и експлоартира държавиците ... където са се набркали се след тях е ужас. Изнасят "демокрацията си" навсякъде, ама после не искат освободените хора ;)

217

до 228

преди 5 години

До Я па я...!В началото на войната руснаците с радост са се предавали на гермнците -цели полкова заедно с полковата музика са преминавали към тях , но Хитлер вместо да ги използва за сваляне на Сталин ги праща в концлагери. Чети Виктор Суворов и Игор Бунич да разбереш истината.

216

Анонимен

преди 5 години

само 70? Сериозно ли? И кои са останалите 30% оцелели? Предполагам, че имат предвид себе си? Вервай си, как' Сийке! Наистина , както споменах на друго място туй американците съвсем изпростяха. Истината е следната -НЯМА ДА ИМА ОЦЕЛЕЛИ! Дори няма да има никой който да поживее в постапокалиптичен филм - руснаците няма да оставят и паперица от тях. Това че изобщо някой пише такъв сценарий за бъдещето звучи отвратително. Ето какво ви се готви, драги мои. Стягайте си гащите.

215

приятелите

преди 5 години

До хаТи що не прочете статията?Москва, ленинград и Берлин.А твоите ракети къде бяха насочени през 60-те?

214

VIDA

преди 5 години

Сега процента е по - голям, вече е предвидено да се унищожи 90% от Руснаците, тъй като точността на ракетите е повишена значително. Но това е "секретно"!

213

ха

преди 5 години

Що не пишете целите в Източна Европа? Да се види що за приятели имаме!

212

Анонимен

преди 5 години

До АманЗнаеш ли каква е разликата между русофилите и проамериканците?Ами русофилите взимат грантове и комисионни от Русия и с тези пари си пращат децата в САЩ.Докато за обратното не съм чувал.

211

Waffen SS

преди 5 години

До Waffen SS/Изтървал съм едно "Н" във фамилията на Валтер Шеленбег ,ама при такава политическа проницателност ми е простено

210

Waffen SS

преди 5 години

До Отвратен/""А знате ли че по време на Хрусчов руски военни умници са предложили да натърчат един кораб с ядрено оръжие."Тук има разни безсмъртни ,които са се крили по ъглите по време на различни свръх-секретни съвещания и сега събудени след десетилетен сън бълват свръхсекретни информации.Просто това са наследници на Клаузевиц,Шелеберг, Рихард Зорге,Алън Дълес всичките в едно

209

дедо Пешо

преди 5 години

Абе те и във Виетнам се ежиха, ама се прибраха с подвити опашки. Жалко само за младите войничета, които загинаха, а тези които оцеляха полудяха.

208

Я па я...!

преди 5 години

Преди години четох че при ВСВ дори немците да победят , няма ка да одържат победата. Армията им е по малка от руските села. Няма как да сложат по един немец на село и да не го пребият с мотиките.

207

мен

преди 5 години

Прав е 225 и Русия и САЩ си гледат техните интереси и приказките за демокрация и братушките са прах в очите. Може би самите хора мислят така но правителствата са друга работа. Изгледаите Войната на петрола на ВВС

206

Анонимен

преди 5 години

Опитват се за трети пътда фалшифицират бълг .история . Първия пътпреди ПСВ , втория предиВСВ , а сега сме пред третасветовна война и отновона страната на губещите .

205

Аман

преди 5 години

Глупаво е да се делим на такива, които са проруски ориентирани, и други - проаомерикански.Защото почти няма такива, които са пробългарски ориентирани.Нито на руснаците, нито на американците им пука за нас, а очевидно и на нас не ни пука за нас, как да очакваме другите да ни помогнат?

204

noFreeman

преди 5 години

хаха пълен хамерикански смях... щели да унищожат навремето, ами с вас какво щеше да стане бе кравари нескопосани.. и днес живеете в един фантастичен свят лъжейки тъпите си граждани, че сте най-силни на света.. *** *** хамериканска!!!

203

мен

преди 5 години

До "експертите" САЩ имат 6 разработени плана за унищожаване на Русия но при оценка на загубите се отказват от нападения. Друго преценяват че не могат да задържи завладяната територия.при карибската криза оценката на военните е 6 града с размери на Лос Анджелис. Това ги спира. Руската стратегия е нанасяне на достатъчно щети за да ги откаже. Те са нямали военно превъзходство. Това е според Яков Кедри.

202

Анонимен

преди 5 години

АЛЕКСИЯ ПРАВА СИ ЗА ТОВА ЧЕ ВОЙНАТА Е НАЙ ЛОШОТО НЕЩО, ЛОШО Е И КОГАТО НЯКОЙ РЕШИ ДА ОБСТРЕЛВА МИРЕН НАРОД- Я СЕГА ВИЖ КАКВО СА НАПРАВИЛИ БРАТЯТА НАД МИРНА ВАРНА, КАВАРНА И БАЛЧИК В ДАЛЕЧНАТА 1915Г10 ОКТОМВРИ- СА БИЛЕ НАПАДНАТИ ПО ВЪЗДУХ И ВОДА, А НЕМСКИ КОРАБ ПРОГОНВА РУСКАТА ФЛОТИЛИЯ ОТ БРЕГОВЕТЕ НА БГ, ПОСЛЕ ИДВА 23 8.1939Г ДОГОВОРЪТ ***- СТАЛИН, 15 СЕПТЕМВРИ ГЕРМАНИЯ НАПАДА ПОЛША, НА 17 СЕ ВКЛЮЧВА РУСИЯ, А ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ ОБЯВЯВАТ ЧЕ ПОЛША НЕ СЪЩЕСТВУВА, А ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ ОБЩА ГР