17

Анонимен

преди 5 години

Това много добре,ама този който го е писал това,да се ограмоти малко,че е ужасТ,написаното от него.

16

Анонимен

преди 5 години

Хората се възползват от това че са чужденци и таки събират фенове

15

Анонимен

преди 5 години

За пръв път такива групи видях преди 18г . А нямам претенции за това кога е започнало това явление. Преди да ги срещна, предни години бяха посещавали други балкански държави. Играеха Хора, в т.ч и влашки такива, и се опитваха да свирят на разни народни инструменти. Много неумни Българи, идея си нямат, за богатството на народните ни ритми, които вкарват в друга вселена, дори и професионални западни музиканти.Същото е и с народния танц, чиито движения са проследими в трудовия бит на Българина.

14

Пет

преди 5 години

За Информация на търсещите Простотии в тази статия- Много западняци са камп.инжинери или музиканти и искат да прекарат отпуската си в малко посещавани райони на света.да опознаят природа и традиции! Много от тях носят бради.дълги коси и скъсани джинси! Просто това е куул cool! Да погледнат злобеещите в интернета Кой е Дейвид Гарет .David Garett как се носи той с брада дълга коса и скъсани джинси а е един от най известните и богатите Цигулари в Европа и света! И свири всякаква музика!

13

Пет

преди 5 години

Не разбирам Защо се сипе Злоба и по желаещите да дойдат в Бг и да изучават бг фолклора?! Това писачите от народа....само злоба и омраза! Да .има в западните държави групи българи които се събират и играят и пеят.дори носии си шият за да популяризират бг фолклора. Не става въпрос за Чалгите! А тези дето са дошли в Бг ще си платят и спането и храната и питието! Не са про.сеци ! И на Запад има Природа и се поддържа добре! Как не проумяхте и само пр.сто.тии пишете!

12

До от 1 до 11

преди 5 години

Хаха, разсмя ме от умиление колко си усърден в смахнатото си занимание. Чудя се на *** глави, дето ти плащат да си губиш времето по цял ден дращейки идиотизми. Барем изкараш 5 лв за амфетки до довечера, но вземи хвани няква работа, щот ще олигофренясаш напълно.

11

Анонимен

преди 5 години

Да си ходят в Западна Европа, нямат никаква работа в България! Да се махат от България тия от.па.дъ.ци!

10

Анонимен

преди 5 години

Абе да додат няма лошо, лошо е ако забравят да си тръгнат, а ако не си събуят обувките пред вратата, за тях ще стане лошо.

9

Анонимен

преди 5 години

Някакви прошляци и простолюдието на запдния елит е дошъл тук в България, за да с еправят пред обикновените българи на по- велики от самите нас...

8

Анонимен

преди 5 години

До за 3То като те гледам, жената , децата си и родата си ще дадеш да бъдат сексуално консумирани от западняците, смао и само да угодиш на тия нещастници...

7

Анонимен

преди 5 години

ГОЛИ, БОСИ И БРАДЯСАЛИ ЗАПАДНЯЦИ. НЕМА БАНЯ, НЕМА БРЪСНАР Е ТЕ ТВА Е ....

6

Анонимен

преди 5 години

Тези са някакви прошляци поне на външен вид, простолюдието на запада.

5

за 3

преди 5 години

До АнонименТОЧНО ЗАТОВА ЗА ДОШЛИ ВПРОЧЕМ, ДА СЕ НАЯДАТ И НАПИЯТ С БИОХРАНИ И БИО РАКИЯ. И ДА ВИДЯТ ЗАПАЗЕНА ПРИРОДА КАКВАТО ТЕ НЯМАТ.

4

Анонимен

преди 5 години

Че остана ли нещо от фолклора ни вече?Навсякъде кечеци и чалги!Де що имаше народна песен е "обработена" "аранжирана" и дразнещо изкилифенчена!Автентичен фолклор няма.

3

Анонимен

преди 5 години

Тъ.пи нещастни западняци, дошли в България да ядат, пият и гуляят наготово. Бо.клу.ци. И да печт на български песните ни - това НЕ ги прави българи, и аз НЕ ги смятам за мои братя! Не съм впечатлен. Само продажници могат да се просълзят от умиление на такава "новина".

2

Анонимен

преди 5 години

Като си нямат своя народна култура е така. Забравили са миналото си, останали са бедни духом. И идват тука да ядат наготово.

1

Анонимен

преди 5 години

НИЕ КАТО УЧИМ ТЕХНИТЕ ЕЗИЦИ НЯКОЙ ПИШЕ ЛИ НИ ПО ВЕСТНИЦИТЕ? АРЕ У ЛЕВО.