27

Бойко

преди 5 години

То като опрем до мнението на някакви "жьорналиски" значи хич не сме добре.Журналистите едвали са най-големите специалисти по вътрешна политика!

26

преди 5 години

До25 Истукан ДПС 29 години са си със всяко правителство .Без ДПС нищо не се приема ,нищо не става. Сега обаче има една нова тенденция ,ГЕРБ е обзело цяла България по общини което ги остава и държи независимо от лошото управление. ДПС задържат ПОЗИЦИИТЕ СИ В РОДОПИТЕ и така ще е стига да дават комфорт на Бойко.Симбиозата на толерантност е доходоносна и полезна заДоган-Борисов !В Европа се толерира защитата на терористи и кариеристи.Лош арабин и бизнесмен няма ,лоши станаха традиционалистите

25

Истукан

преди 5 години

ГЕРБ може и без патриотите. ДПС ще държи ГЕРБ на власт.

24

Анонимен

преди 5 години

Ескорта за да си струва трябва да е перф

23

анонимен

преди 5 години

До А КЪДЕ Е ПОРОЖАНОВ...ще стане като с Миро Найденов, то всичко се върти, всичко се повтаря.

22

Гробокопач

преди 5 години

Очертава се, да имам много работа. 'Борисов 3" е мъртъв, и копането на дупки, трапове и канали за погребенията си е тежък и нископлатен труд.

21

До 19

преди 5 години

Струва ли си да дадеш пари на ескорт усещанията струват ли си или усещанията не си струват за тия пари

20

А КЪДЕ Е ПОРОЖАНОВ

преди 5 години

Защо маха тези тримата а остава най некадърният - ПОРОЖАНОВ.

19

Гoшу

преди 5 години

Брей, човек да не отиде 3 дни на почивка и започнали някакви рокади в държавата :) Здравейте бе, коментаторите, как сте? Ще оправяме ли държавата или ще поркаме и ще ходим по ескорти? :)))))))))))

18

Реален поглед 3

преди 5 години

... Искам някой да ми каже ... В последните 20 години криворазбрана "Демокрация" НЯКОЙ ЕЙ ТАКЪВ ДА Е БИЛ НАКАЗАН И ДА Е БИЛ ПРИЗНАТ ВИНОВЕН ЗА НЕЩО ... КАКВОТО И ДА Е ?!?! Само празни приказки пред поръчкови медии и прах в очите на обикновените хора ! КОЛКО ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ С НЕВИННО ЗАГИНАЛИ ? НЯКОЙ ВИНОВЕН ? "ЕНТУРТРАНС" , ЛЯСКОВЕЦ , СВОГЕ ? :( ... ДИСКОТЕКА "ИНДИГО"? НЯКОЙ ВИНОВЕН? ... КОЛКО ПОКАЗНИ РАЗСТРЕЛА И УБИЙСТВА? ЕДИН ХВАНАТ УБИЕЦ ИЛИ ВИНОВЕН? ... "ДЪРЖАВА" НЯМА ОТДАВНА , ХОРА !!!

17

Анонимен

преди 5 години

Боко не управлява еднолично, само си въобразява. Дал е парче от баницата на всяка партия. Обърнете внимание ДПС, колко са тихи и доволни. Те опозиция ли са или в коалицята?! Само, че патриотите това не са разбрали или просто и те си траят за да са в управлението.

16

Реален поглед 2

преди 5 години

... ТЕ са там НЕ заради това какво представляват , като личности и специалисти ... а са там , защото са "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" на НЯКОЙ или НЯКОИ ... защото са идеални *** и слагачи... Идеално 'ПЕРАТ" и "УСВОЯВАТ" Евро и други средства... Чисто и просто - "КУКЛИТЕ НА КОНЦИ" , които без проблем могат да бъдат "жертвани" и веднага ще дойдат други ... точно , като тях ! Сменят се само ... ИМЕНАТА ! ;) ... В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ДА СТЕ ЧУЛИ И ВИДЕЛИ , В АБСУРДИСТАН , НЯКОЙ ТАКЪВ ДА Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО?!

15

Анонимен

преди 5 години

болшевизма-джихадизма бе смачкан от демокрацията и патриотизма

14

изнервен

преди 5 години

До 8 анонимник. Тази опорка, че всички са маскари, вече не е интересна, писахте я стотици пъти да ва *** в червените ***. И без да се усещате май си признавате, че позитанци са за бунището.

13

Реален поглед

преди 5 години

... ИМА ЛИ СМИСЪЛ .. КОГАТО ОТДАВНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ .. ?!?! Дали имената на Министрите ще са тези .. или други ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! Те НЕ са поставени там за да вършат ИСТИНСКА РАБОТА .. КАТО СПЕЦИАЛИСТИ В ДАДЕНА ОБЛАСТ ! ТЕ са поставени там за да бъдат стопроцентови "КУКЛИ НА КОНЦИ" и да изпълняват - "СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ" !!! Хора БЕЗ морал и съвест ! Доволни са единствено да си получават големите заплатки .. да участват в няколко "Борда" .. да "усвояват" Евро средства .. И да получават - ЗАПОВЕДИ !

12

Анонимен

преди 5 години

Ех, колко е приятно да живееш в България днес. На живо раздират червения *** и по улиците социалисти реват! МАЧКАЙ БОЙКО, МАЧКАЙ КОМУНИСТИ И ДЕПЕРАСТИ.

11

Винету

преди 5 години

НЕ.

10

Анонимен

преди 5 години

ТРИТЕ ОСТАВКИ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ! ТРЯБВА И ЕВТАНАЗИЯ ЗА ЧУМАВИТЕ *** ОТЛЯВО! ЗАБРАНА НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ БЕСЕПЕ И НИНОВА ПРИ ОСАМА.

9

Анонимен

преди 5 години

От сърце се радвам задето ГЕРБ-ОП размазаха червено-синята болшевишко-джихадистка ***!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Тъмно червената мафия от ГЕРБ и светлочервената мафия от БСП са едно и също нещо - А и Б отбора на БКП, ама за *** като тебе с IQ клонящо към нула, е невъзможно да го разберат