115

Анонимен

преди 5 години

до АнонименПри социалистическата власт преди 1989 г България беше 9 милиона и пенсионерите не ровеха в кофите.

114

Анонимен

преди 5 години

Усвояват всички правила на социалистическата власт преди 1989 г. Изпращат посланици уволнени, негодни и неудобни министри. Смятат го за повишение. Трябва да приемат повишението и да се разкарат от поста.

113

пенционер

преди 5 години

Само служебно програмно правителство. Никакви партийци. Президента им поставя задачи и те действат. Тогава може и пенсиите да станат 300 лв. мин. Както върви работата от нищо стана масово убийство, разклати държавата, избиха козите, вдигат драстично данъци и цени. ........Абе да вървят на майната си.Вече нищо не плащам.

112

Iceblast88

преди 5 години

До 112Това е и проблема, че пак същите брантии ще сложат, само ще ги разместят, уж промяна да има. С дърти пачаври, нов бардак ще правят. Абе порнографията е тотална. Просто 1989г. е трябвало всичко с червена книжка да се избие както направиха румънците, а ние си ги хрантутим докато умрат от старост. И Тиквонии ще постигне това, което 500г. турско робство не постигна. Избиване на българското население по тези географски ширини. Излезе по голяма напаст и от Василий 2 ***!

111

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Ни ТРЗ, ни работник, ни куриер ще сложат на министерско място. Много добре знаеш как стават нещата. И какви хора назначават.

110

Iceblast88

преди 5 години

До 107Трябват ни хора които по цял ден си чупят главите с простотии създадени от политици и държавни ***! Как министър без 1 ден трудов стаж, да знае къде са проблемите в даден сектор? Той може през живота си 1км да не е минал по пътищата сам, министър на транспорта да стане ли? И защо? Защото е партиен член, затова? От кога партийната принадлежност е с приоритет пред това дали един човек е кадърен и дали става за поста? Трябват хора с опит, а не безгръбначни партийци!

109

Iceblast88

преди 5 години

До 107Кой ти говори за чорбаджии бе? Аз ти говоря за хора с трудов стаж в частния сектор, а не за чорбаджии!Хвани едно добро ТРЗ от която и да е частна фирма и веднага ще ти каже къде са проблемите в трудовото законодателство, хвани един добър счетоводител и той ще ти каже къде са пропуските във финансовото законодателство,хвани един работник и той ще ти каже къде са пропуските в контрола над фирмите,хвани един работещ в спедиторска фирма и той ще ти каже пропуските по пътищата и тн.!

108

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуАми може би не искаме някой да ни "оправя", а просто да си върши работата

107

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 95През последните 10 год. сменихме президенти, подобрение в страната не видяхме. И министри сменихме, подобрение не видяхме. Защо ли?

106

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Чорбаджии ще слагаме на министерските кресла???Не ни стига робството наложено от Велев и Гела, които дерибействат над народа, потъпкват всички демократични права, ами и ще ги слагаме на ръководни държавни постове. Това вече ще е мафия.

105

Iceblast88

преди 5 години

До ГoшуКрайно време е за национален бойкот на всички БКП-ци във властта - ако на изборите никои не гласува за абсолютно никоя партия и се окаже, че избирателната активност е 2% то няма да имат избор освен да се сменят, най малкото от Европа ще ги питат - какво по дяволите става тук и защо народа е толкова отвратен от вас? Трябва ни технократско правителство - експерти, без партии, без тикви и курналини и незнам си какви други дърти БКП-ци. Трябва ни само хора работили в дадената сфера!

104

фундаменталист

преди 5 години

Политиците в затвора, доживот. Електронно правителство. Пряка демокрация.

103

Iceblast88

преди 5 години

към 102да я целиш с екскременти. Всички са един дол *** и просто доказателство, че БКП не е слизал от властта последните 74г. А вие драги герберюги като сте толкова умни моля да ни кажете - как откровената олигофрения - ще гласувам за комунисти, за да не са комунисти на власт е признак за интелект поне на ниво амеба? Как може да сте толкова ***, че дърт *** да ви яхне така и вие да се радвате толкова много докато ви прави на маймуните които сте! Комунисти долни!

102

Ген чо

преди 5 години

"свинетка" - кръстоска от *** и калинка.

101

Iceblast88

преди 5 години

До ГoшуПърво - за да се оправим трябва най накрая да проведем референдум и да променим конституцията:1. Бивши членове на БКП и техни преки роднини да нямат право да се кандидатират за каквито и да е държавни постове и длъжности!2. За да се кандидатираш за държавен пост - да си минимум със средно образование, чисто досие и 10г. трудов стаж в частния сектор (където си се сблъсквал с държавната олигофрения).За съжаление в момента няма нито една партия или личност която да заслужава дори и

100

Гoшу

преди 5 години

До 89Ако бай ти Тошо, правешкия ***, беше отворил границите по време на соца, от 9 милиона щяхме не 5, ами ако бяхме останали 1 милион щеше да е постижение :)))

99

Анонимен

преди 5 години

До АТАШЕЧе с кого водим активна външна политика бе аташе?! Я не драматизирай! С една Македония за общо честване на Илинден ли??? С някой друг? Нещо да си чул???

98

до стихче

преди 5 години

Там около бели масисе редяха п.ераси.Сине, зелени и червенис гербери закитени.

97

Гoшу

преди 5 години

Абе, нормалните, дето пишете по-долу. Я сега ми обяснете, След като ГЕРБ, БСП, ДПС са едно и също, кой очаквате да дойде на власт, че да ви оправи? :))))) Кажете бе, смешковци? Патриотите може би? Ами аз други партии в България не виждам, но се надявам, да ми отворите очите и да ме светнете ВИЕ КОНКРЕТНО за кой ще гласувате извън тези споменати от мен партии и как точно очаквате да ви оправят. Също така кой ги ръководи, как им е името...абе знаете си за какво ви питам. Ама и отговор искам:)))

96

Анонимен

преди 5 години

Цеца е точно за Черна гора - там мечки има, ще се разбере с тях!