32

Мислете немци

преди 5 години

Германия да се съюзи с Русия,там е спасението.Русия прощава.Нещо дълбоко се крои срещу Германия.Няма да гадая

31

Анонимен

преди 5 години

До ЩирлицГерманците винаги са се справяли,бъди сигурен в това!

30

Щирлиц

преди 5 години

Фрау Меркел каза преди време:"Ще се справим!" Господа германци,как се справяте?

29

Анонимен

преди 5 години

След гърците и румънците и германците се събудиха. Скоро ще дойде и нашият ред май.

28

Анонимен

преди 5 години

В гедерето биеха българи още при соца.

27

Хм

преди 5 години

Ако нацията ти застарява,но иначе имаш пари в излишък,не е ли редно първо да се опиташ да увеличиш раждаемостта с някакви мерки,а не да внасяш лош материал на килограм със същите пари????Впрочем,след като имат пари в изобилие,спокойно могат да си направят нужният брой качествени деца*,като използват жени да ги износват с/у заплащане,а после ще се отглеждат в селища от типа SOS Киндердорф.Такова решение е добро и за България,ама пари НЯМА!*технологията е работеща още от 30-те години на 20-ти ве

26

Анонимен

преди 5 години

боят настана, тупат сърца

25

Берлин

преди 5 години

Дано мaлоумните неонацисти да понабият повечко булгари в Кемниц, та да видят колко е хубаво в братско ГДР. :)))

24

А бе

преди 5 години

Добре започват,ама малко идея трябва да се вкара,планиране.Примерно-да се излезе с искане за градове,свободни от тара.мбуки,после провинции,и накрая да се стигне до цяла Германия.Ясно е,че изведнъж няма да стане,но може да се почне с малки стъпки.После и на другите ще хареса идеята и работата тръгва.Впрочем,ако на Германия и трябва човешки материал за работа,то защо трябва да вкарва възможно най-лошия???Нещо не се вързват нещата!Ако искат добри работници-само жълтури!

23

Анонимен

преди 5 години

Данчо щазито знае. В него работеха и сириици и авганци и руснаци и българи и славяни и дори и кюрди и всички с разрешение от СССР.

22

Анонимен

преди 5 години

ЩАЗИ добре поработало в Хемниц...

21

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Германия се събужда, но много бавно. За по-бързото й събуждане са необходими още 1 млн. мигранти.

19

Анонимен

преди 5 години

До18. Не само, че неса били под робство. Казва се османско / не турско/ присъствие. А дори не са били и освободени от руснаците от фашизма. И затова са напред.Кемниц е освободен от СССР. По късно.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Напред са защото не са били под мюсюлманско робство 500 години , но и това ще стане скоро, ако не се опомнят.

17

Анонимен

преди 5 години

Правораздаващите които разбират от *** до политика, Първо оправете ке н ефа България и чак тогава може но може да се изказвате за народи които са 100 години напред в всичко което не сте и чували или виждали създадени от тях. Керпичената тоалетна.

16

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевТе са ги оставили затова и заприличаха на това което са справка Зимбабве и ЮАР.

15

Анонимен

преди 5 години

До 14. Василев е прав. Много може би милиони немски фирми. Действат по целия свят. Като се почне в съседна Полша, от изток на Кемниц се произвежда VW пикап. Всички тия таксита в София се правят там. В Дания / също като гърците/ където не обичат немците 70% от икономиката е от немски фирми. Бразилия 80%. ЮАР 70%. И ЩЕ СПРА. ДРУГИ ДА ДОПИШАТ ЗА ТУРЦИЯ, КИТАЙ, РУСИЯ, ГЪРЦИЯ.

14

Караджамбаз

преди 5 години

От понеделник до петък реве по вестниците срещу Турция, а събота и неделя задръства пазарите в Едирне и Истанбул. Плюе по всичко турско, а облякан от капалъто от глава до пети и всичките му уреди в къщи турски. Не понася турците, а всичките му "патриоти" Каракачани, Джамбази и все от тоя род. Много "умен" ама децата му функционално неграмотни. Много морален ама "баджанаците" му от Факултето. Европеец ама с потури. Типичен българин.

13

ресурсите

преди 5 години

До ВасилевИ за третия райх имаше и за съюзниците -победители! Имаше план Маршал! Ами ние?СИВГерманското икономическо чудо удиви света! Респект и уважение към германската машина! Те не убиха нито един българин а ние избихме тежко ранени немци на Хябокрек!