192

революционер

преди 5 години

Проблема на запада са високомерните и самодоволни политици,които кой знае защо забравят,че дървета има за всички тях!

191

Анонимен

преди 5 години

Германия трябва да се събуди, да изгони тая помия Меркел, тя е срам за Германия не нацистките поздрави. Да живее Фашизма!

190

Dimitrova

преди 5 години

Съвсем очаквано.Не може да събереш всякакви маймуни и забрадки и да очакваш нещо друго. В Германия всякаш турският им е официялен,нормално да им е дошло до гуша от талибани

189

Анонимен

преди 5 години

Баланс си требе и си му иде реда! Само в България се чешаме по тиквите и ехаме!

188

seira

преди 5 години

ТЯ ТАЯ ЗАИГРАВКА С НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА И РАСОВАТА КСЕНОФОБИЯ НЕ Е ОТ ВЧЕРА!!!ЕВРОПА ПОМНИ УЖАСИТЕ НА ХИТЛЕРО-ФАШИЗМА И НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИ ПОУКИТЕ НА ИСТОРИЯТА!НО ТОВА НЕ ОПРАВДАВА "СОРОСОИДНАТА" ПОЛИТИКА НА СЪВРЕМЕННИТЕ "НЕОЛИБЕРАЛНИ" ПРАВИТЕЛСТВА, НАСОЧЕНА КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, ХРИСТИЯНСКИТЕ РЕЛИГИЯ И КУЛТУРА!!!В ЧАСТНОСТ, ГЕРМАНИЯ Е "ПОЛИГОН" ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ НА РАДЕТЕЛИТЕ ЗА "НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД"!НИЕ, ЕВРОПЕЙСКИТЕ АНТИФАШИСТИ, ПРИЗОВАВАМЕ:"ХОРА, БДЕТЕ!!!"

187

Менгеле

преди 5 години

Време е душовете ПАК да заработят.Материал има.И желаещи да подкарат влаковете към ОНИЯ тухлени сгради също има.

186

Redhorn

преди 5 години

Това се очакваше.Дори тази реакция на обществото доста закъсня.Меркел скапа цялата държава.Дестабилизира тотално работния пазар.Отвори и напълни държавата с цялата рязана *** за сметка на немския данъкоплатец.Всякакъв вид издевателства над немските граждани се прикриват и толерират от властите ПАК по нареждане на правителството на меркел.Дано протестиращите доведат нещата до край.Вън рязъните пипери от християнска Европа!!!!!!

185

Хан Тервел

преди 5 години

Браво на нашите хора-не могат да им промият мозъците като на техните събратя от Западната Германия! Хората от Източна Европа са преживяли какво ли не и са психически и ментално най-стабилни. Не са ***, а нормални хора със здрави човешки ценности.

184

От много акъл

преди 5 години

Ето това се случва! Напълно оправдана защитна реакция на германското общество. За разлика от България, в Германия има такова.кой е казал, че немците ще шътат на акъла на откачената Меркел и сие?

183

Анонимен

преди 5 години

И кво излиза - източногерманците не са с промити мозъци, въпреки соца, а западняците носят меченца и реват за убийците на дъщерите си

182

Анонимен

преди 5 години

Колко е зле тоя министър.Бивш комунист сега либераст,нали?С изразен ляв *** уклон.И кво?Повече бежанци да има да ръгат хората по улиците а той ще ги освобождава и ще ходят заедно на гей-джихад?Ех надежди,дх мечти..

181

Waffen SS

преди 5 години

Истинските германци трябва да осъзнаят,че цяла Европа с надежда е вперила поглед в тях.Те се явят флагмана на обновяване на движението за обновяване на Европа.Европа на светски и човешки ценности.Евро-гАйски-демократизъм показа своят свиреп и деструктивен лик, показа истинското си лице и се опитва да посочи един път към никъде или по точно към ликвидиране н европейската култура във вида ,който съществува от хилядолетия

180

Адолф Хитлер

преди 5 години

Прави са германците идват някви *** и започват да безчинстват във държава им какво да направят . Време е да изберат отново националсоциализма защото няма оправия със алахаджийската зган.

179

хюго бос do 171

преди 5 години

И защо мен като българин трябва да ме е еня колко била платила Германистан заради Хитлер? Те започнаха цялата драма, наречена ВСВ, заради която сума бълагри загинаха напразно на фронта и като капак ни се натресе 45 г съветска власт. Каквото е платила Германистан зарди Хитлер, малко й е- още 100г да плаща, защото зарди нея попаднахме под червения ботуш и ни върна 100 г назад. Да не говорим, че заради Хитлер и флиртовете на немците с разни екзотични идеи, предадохме световното лидерство на САЩ.

178

Въпрос

преди 5 години

На време е. Колкото повече се трупа, толкова по-зле ще изригне.

177

Hans

преди 5 години

До хитлерист,правилно стискам Ви ръката.

176

Hans

преди 5 години

Представете си Германия 2050,на магистралата направена от хер Шикелгрубер лети Голф,след него полицейско БМВ,полицейската кола надминава Фолксвагена и го отбива.Двете коли спират и от БМВето слизат двама полицай.Единия отива при Голфа и заповядва на водача:ДАЙТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ!Водача на Голфа му ги дава,полицая ги поглежда и започва да се смее като луд.Обръща се към другия полизай и му казва Сафет ела тук,Сафет пита:какво бе Хасан?Хасан:погледни го тоя,не стига,че кара Голф,а се казва и ХАНС!

175

Додо

преди 5 години

"Маас призова германците "да не извръщат поглед", а "да застанат с лице срещу неонацистите и антисемитите".==============Мдаа, всеки момент очаквахме ядреното оръжие на юдеоционистката пропаганда -"холокоста" да бъде хвърлена в защита на ислямската инвазия над Германия и Европа. Хоп - готово! Всеки, който не иска децата му да бъдат унижавани, изнасилвани, клани от *** пратеници на Алаха е обявяван за расист, "краен" националист, фашист и...антисемит! Давайте пуканки и гасете осветлението

174

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Няма и не може да има съвременна империя.Доказано.Да но при Хитлер девиза е:За всяко немско семейство дом,работа и кола.Магистрали строени1933,големите заводи до ден днешен са точно по това време.Още от Бисмарк има заводи и сега функциониращи.Лошо ли им е било?

173

Анонимен

преди 5 години

Скоро Хайко, Шмъркел и сие ще ядат прави лопати през лицата. Безумната мултикулти политика и пълненето на Европа с племена, които оглозгват вярата й, ценностите й, бъдещето й, ще избие в най-грозни баталии, които ще имат опустошителен ефект. Колкото и да е скопен и толерастичен модерният европеец и той има предел, след който следват ужаси, познати отпреди 80 години. Тия с килимчетата незабавно трябва да бъдат паркирани, за да не стане в пъти по-лошо!!!