11

Чорбата не се руча..

преди 5 години

А истината е, че Чopбата от Ловеч е вкисната и в Европа я изхвърлят...

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

Абе, Левски са си яки

9

Цска-Сф. го бият...

преди 5 години

Че то Цска то-Сф. всички си го бият. За 15-тина дена го биха 4 пъти. Първо го би Рига. След това Копенхаген. След това Копенхаген го повтори (защото му хареса), а сега го опъна и Лудогорец. А пък треньорът им се е кръстил Маестро. Наистина в Цска-Сф. всичко е смешно и жалко, защото всичко е менте и отбора и треньора...

8

Наблюдател

преди 5 години

Няма полза за България отбор , загубил от Вадуц да стане шампион на България по футбол. Догодина ще отпадне още в първия кръг на квалификациите за ШЛ. Няма и никакъв коефициент, после и във втори предварителен кръг на ЛЕ ще падне. Най-добре добрият стар Лудогорец пак да е шампион.

7

Пената от Мировяне

преди 5 години

От 1992 г няма ,,Левски,, !!! Купи го един грък и сега клуба носи неговото име ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 !!! Това е...

6

Анонимен

преди 5 години

Славна е историята на ЦСКА-СОФИЯ. Започва като Чавдар от Етрополе, продължава като Литекс от Ловеч и като ЦСКА-СОФИЯ от София.... Да е жив и здрав Чавдар от Етрополе...

5

До 4

преди 5 години

Ти за кой точно Левски пишеш?!

4

Цска умря

преди 5 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

3

Анонимен

преди 5 години

Левски, Цека, Славия, Берое...! Няма значение! Само да не е Делиорманец!

2

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Фалшива новина !!! ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 дръпна на двойният полуфиналист в турнира на европейските шампиони срещу ,,Интер,, Милано през 1968 и ,,Байерн,, Мюнхен 1982 -ЦСКА !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Фалшива новина. Левски дръпна на Литекс (ЦСКА-СОФИЯ), а ЦСКА фалира преди две години и такъв отбор от две години няма.