45

Ника

преди 5 години

До плюещитеИма чудесна поговорка:Като не знаеш какво да кажеш,по-добре си мълчи

44

Ника

преди 5 години

До плещитеИма чудесна поговорка:Като не знаеш какво да кажеш,по-добре си мълчи

43

За Нешка с Нещо!

преди 5 години

Дано си здрава.Мисловните,любовните и политическите забежки са до време.Кой ги има е щастлив.За да успееш в спорта,трябва да се лишиш от ЖИВОТА!Тя го знае и направи спортисти.Сега някои отглеждат Гришовини-тела,подходящи за секс и шоу,но слаби духом за големи постижения.Ние не можем да се лишим(а това е АБВ на спортните постижения) и за това сме посредствени физически.Тя създаде школа-не само в красотата на изпълнението,а и в катарзиса на ЛИШЕНИЕТО.Която бе умна,капитализира тез години!

42

Анонимен

преди 5 години

Обича да послъгва. Беше си изхвърлика златния Скункс, който получи покрай партията на Цветан Василев, в гората. Намери го Ивайло Крайчовски, лека му пръст, Когато я питаха, нешка Излъга, че и е вкъщи. Поне да го беше хвърлила в кофата, а не да замърсява парка.

41

Анонимен

преди 5 години

Комунистика. Беше любимка на правешкия овчар, а накрая водеше децата да танцуват по сборищата на оня мошеник Цветан Василев. Гнус!

40

Анонимен

преди 5 години

Не плюйте-един ден когато станете на 72 и ви натиснат годините БОЛЕЖКИТЕ и старостта тогава пишете ако можете отново ТУК !!

39

Фен

преди 5 години

Нешка няма грешка !

38

пенко

преди 5 години

ДА СИ СПОМНИМ И ДРУГ СОЦ ДИКТАТОР В БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ : МАРИЯ ГИГОВА ,КОЯТО В СВЕТОВНАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ПРАВЕШЕ НА ХУЙУЕЙ- БЕЗ БЪЛГАРИЯ!!! НЕШКА-ГРЕШКА Е ОБИКНОВЕН ПРОДУКТ НА БЪЛГАРСКИ БОЛНИ АМБИЦИИ НАРЕЧЕНИ " ИВАНОАБАДЖИЕВИ ОБОРИ " !!! НО СОЦ СПОРТЪТ БЕШЕ ЛИЦЕТО НА ОБЩЕСТВОТО НИ - 70% СПОРТУВАХМЕ И БЯХМЕ ЩАСТЛИВИ С / ИНТЕРНАТИ ; СТОЛОВЕ ЗА СПОРТИСТИ; СТИПЕНДИИ ; ТРЕНЬОРИ , УЧИЛИЩНИ ШАМПИОНАТИ И СЛАВА ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ И... /!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Най-после!Това означава ли,че ще престане да пуска обиди срещу колежки в нета?

36

Анонимен

преди 5 години

Е, й? Робева приключи с българската художествена гимнастика много отдавна. Дълги години имаше частна танцова трупа, с която изнасяше представления. За последно беше треньорка на Германия, не на България. Общо взето за последния четвърт век се е занимавала повече с политика и бизнес, отколкото с гимнастика.

35

Анонимен

преди 5 години

В Германия има треньори по балет на 90 години, не подценявайте възрастта.

34

Анонимен

преди 5 години

Ще бъде запомнена с това, че пристана на Бареков и финансираната му от Цветан Василев "партия".

33

Анонимен

преди 5 години

Робева: "Леля Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО"Справка: Ванга умира през 1996 г. България става член на НАТО през 2004 г. Комунист и лъжа са синомими.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32В спорта е така! Едно е да тренираш за здраве и кондиция,съвсем друго за високи резултати и постижения!

31

Анонимен

преди 5 години

То и Иван Абаджиев не го пнасяха, но създаде плеяда шампиони.---------------------------------------------------------------А колко от тези шампиони си отидоха млади или са със завинаги увредено здраве?

30

Анонимен

преди 5 години

Сега е добре да напише мемоари , а *** по открити. Да ни са интересни, за работите извън състезанията.

29

House M.D.

преди 5 години

Самата художествена гимнастика ще даде банкет по случай случая. Този спорт само ще спечели от това оттегляне.

28

От

преди 5 години

То и Иван Абаджиев не го пнасяха, но създаде плеяда шампиони.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Груби или не точно тези методи направиха момичетата"златни"! Иначе коя щеше да е Илиана Раева днес,всъщоност донякъде дължи и настоящата си идвестност на Наско Сираков,на връзките му в спортните среди и извън тях!А останалите и колежки къде са ? С какво са известни след напускането на спорта-единствено със скандали и несполучливи опити да оплюят този или онзи,но и това не могат да направят както трябва!

26

Анонимен

преди 5 години

Замисляли ли сте се, че нейните възпитанички,големите шампионки от "златното поколение" не могат да я понасят, а би уж би трябвало да я боготворят или поне да я уважават? Явно методите й са били доста груби, както на оная "треньорка" от Бургас