170

Shark

преди 5 години

А автобусите от градския транспорт, които са замърсители, те с какви данъци ще бъдат?? А разните товарни камиони, строителни машите, багери и др *** с които градевоте са пълни заради тапите ви ремонти. Например в Пловдив, на площада, точно до Градската градина, където се разхождат майки с деца, има багери, които бълват незнайно какво. И отново в Пловдив - защо махнаха тролейбусната мрежа, вместо да я подновят. Ще ви кажа - ток не може да се краде, а дизел може. Не му отърва на маминия Тотю

169

65

преди 5 години

И по-високият данък ще прочисти въздуха?

168

Гост

преди 5 години

Така трябва да бъде! Не става за кола до 5 години 163 коня Евро 5В, данъка да е 326 лв., а 163 коня, ама на 10 години данъка и е 163 лв.Логиката досега е колкото по - нова е колата толкова по - висок е данъка, а следва да е точно обратното.

167

Анонимен

преди 5 години

А самолетите, които преди обикаляха София преди да кацнат,а сега Боко тиквата остави да летят ниско през средата на града на колко стари коли и печки с дърва се равняват някой от корифеите на мисълта смятал ли е?

166

мачкай!

преди 5 години

Българинът има здрава гърбина и може да понесе и още. И ако трябва да съм откровен, мисля че българинът напълно заслужава съдбата си. Не пазим своето, цапаме, оправдаваме се, завистливи сме, дребнави сме, все друг ни е виновен, не ни се занимава с нищо, не се борим за свободата си. Лоши хора сме си. Ами, и аз да съм управляващ, не бих се борил за тази ***. Само *** останаха и хора с ОГРОМНО его.. Всеки се мисли за много велик и всеки мисли, че другият му е длъжен. Сърбайте сега попарата си..

165

планът за България

преди 5 години

Богатите ни управници режат ленти и строят паметници, но патриотщината им е лицемерна. Всъщност целят да останем 3 милиона българи, останалото да е внос от чужбина - чужденци. Никой не ви иска вас - хората приличащи на сенки, едва оцеляващи. Богатите искат чужденци тук, за да им правят добри обороти. Гнус ме е от алчността на тези хора. За тях вие сте просто матрЯл. 2 милиона българи от 7 в момента живеят на прага на безността от 300-400 лева. И по-зле ще става.

164

Анонимен

преди 5 години

Чисто и просто- в нормалните обшества има пари за хубави пътища защото баровците(истинските и тези които се правят на такива) си плащат по 2-3000$ и повече за това да карат скъпи и мощни коли.. бюджетните хора с евтини малолитражки лащат 10 пъти по малко.. НО на пътя всички са равниВ нашата реалност - Кайен със N1 и данък 10 лв се прережда най нагло пред обикновените хорица които си плашат по 200лв за трошките защото се има за ВИПНИКОЯ ВЛАСТ досега не се напъна да промени това..

163

алтернатива

преди 5 години

А няма ли да е по-добре да спрете далаверите и корупцията на по-високо ниво, да накарате богатите с бентлитата да си плащат данъците за скъпите коли, вместо да ги водят товарни, да спрете да давате парцели за строителство в парковете, да се спре с незаконното изсичане на дървета, освен това да посадим и тови, и да си продължим да си караме старите коли с леко завишените данъци? Няма... защото Онези хора за Ваши, а мерките целят да се хвърли пясък в очите на обществото. RIP Bulgaria

162

Анонимен

преди 5 години

САМО В БГ съществува гаврата голям скъп джип с N1и данък 20 леваЕСТЕСТВЕНО че колкото по мощна и/или замърсяваща е колата толкова по голям трябва да е данъка. НОРМАЛНО за 600 коня АМG годишно да се плащат 3000+ лв .. така ще има пари за пътища, така е навсякъде в развитите държавиА какво стана с гражданските които шяха да зависят от това колко простотии по пътищата правиш? Сако се дъвчат дъвки в тая пародия на държава. Никаква работа не се върши

161

Не си давам колата

преди 5 години

Вдигайте каквото искате. Аз ще си доливам всякакви течности (защото имам течове), ще цапам, но пак ще си карам старата кола. За тея дупки и тая ***, на която ни обричате, тая кола си е супер. Имам възможност да си купя 10 пъти по хубава и то без кредит, но няма да го направя. Пари на вятъра са това. Да ви таковам и застраховките, и пътищата, и местата за паркиране, и злобните хора, които умишлено чупят по улиците. По-добре да се разпадне всичко по-бързо... и после да го изградим наново...

160

Бобчо

преди 5 години

Вие какво разбрахте от описанието в статията? Нищо, нали? Ей така някакви словесни *** във въздуха. Целта май е да се опипа почвата или по точно дълбочината на аHуса на избирателите, после да подберат подходящото дилдо. Сега сериозно - за пореден път ни пробват колко сме склонни да позволим да ни дерат за пореден път с данъци и т.н. Освен това болшинството от нас нямат избор - има ли ЖП читаво, има ли градски транспорт? Има само фирми с автобуси, ама все наши хора ги притежават. Та така...

159

Този дето

преди 5 години

И как определят кой замърсява повече? На боб ли? Защото по документи се оказа, че не е много вярно.

158

Бг

преди 5 години

Караш не караш плащаш едно и също. Най-справедливо е да се плащат таксите за винетка, гражданска и данък като процент от горивото. Караш повече плащаш повече.

157

Уууу!

преди 5 години

E нали ще правят нова служба,която да отговаря за намаляване на ПТП-тата.Тряба за сграда,за заплати,за автомобили,за компютри,за да може едни наши хора да си назначат,които нищо няма да правят,а ще носят едни чанти и в тях баничка...

156

Анонимен

преди 5 години

Данъците ще подобрят ли въздуха. Само питам.

155

11

преди 5 години

Доенето върви с пълна сила.

154

Анонимен

преди 5 години

Сега ще стане така че гъзар с нова кола 150-200 коня който прави по 30-40 хил на година ще плаща по малко данък от бай читак който кара 75 коня и прави по 5-10 хил.

153

Анонимен

преди 5 години

Ако беше за по-чист въздух, то трябва да се утроят и данъците на ГОЛЕМИТЕ машини. Днес градски транспорт бяха "изкопали" отнякъде Мерцедес-автобус сигурно внесен 2ра-3та употреба от Германия 90те, но вървящ, всички лепенки вътре бяха на немски. Въре мирише на газове и ти сълзят очите за 15мим преход, пуши като че ли гори гуми, а не нафта. Има такива Камази, разни виетнамки за дърва, разни багери и какви ли не "пушачи".Но..ооо фирмите ще гракнат, че им пречат на бизнеса, виж *** е хрисим, душа.

152

von

преди 5 години

До L PATRON Да бъдем точни 6.75 лв

151

Анонимен

преди 5 години

Сегашните закони са си добри, просто трябва да резнат привилегиите за инвалиди, защото масово разни рацери карат коли по 150-200 коня регистрирани на инвалиди. На инвалида защо му е мощна кола? Сега ако му трябва бус -решението е данъка върху конска сила на килограм.