11

Българка

преди 3 години

До злобиБез препинателни знаци дали някой разбира изречението?Срамота!

10

Hombre

преди 4 години

Няма лИбоФ...всичко е кинти и интереси! Питайте която и да е...няма да си го признае, но това сочат фактите! Пише го в "Житие и бите на грешника мъж", настолно четиво за всеки уважаващ себе си мачо!

9

Анонимен

преди 5 години

Много точно казано. Влюбете се за да не се бъркате в живота на другите.

8

!

преди 5 години

любов някои хора не са познали Любовта

7

Любов

преди 5 години

влюбете се да не се бъркате в живота на другите

6

злоби

преди 5 години

няма формула това не е наука а любов не пеперуди за нормални откачени дъртаци не фигурират

5

дъртаци гнусни

преди 5 години

зависи откъде очакваш ама от медиите не очаквам и от злобите

4

Анонимен

преди 5 години

Любовта е измама, част от биоавтономната система за размножаване. Това е просто гентичен код който спомага за намирането подходящ партньор.Любовта е примитивен инстинкт. Всичко се случва на подсъзнателно ниво. Животните също изпитват любов.Първоначалното сексуалното привличане отговаря за оплождането а любовта за отглеждането на поколението до неговата полова зрялост.Без тези софтеурни гентично мозъчни приложения продължаването на живота би било много трудно.

3

Жо

преди 5 години

МНОГО ХОРА бъркат любовта с половия нагон. Пеперудки, химически реакции и др. Тогава? По какво се различава Човека от животните?Любов има, когато искаш не на теб, а на другия да му е добре. Когато търпиш и прощаваш всички негови грешки, когато не му завиждаш и вярваш в него.Любовта е най-великото и най-висшето състояние, което притежава Човека. Няма животно, което може да се влюби. При тях тава е инстинкт и нагон.Който възприема другия до себе си както животните, то значи, че е животно.

2

Анонимен

преди 5 години

Любовта към парите там са най-големите пеперуди

1

Fck

преди 5 години

Любовта е същевремвнно толкова възвишено и гадно чувство. Освен така наречените пеперуди те боли и глава ,вие ти се свят гади ти се и накрая те свива сърцето. Е стига ме до извода че си е едно болестно състояние на духа и тялото. Така ,че мили мой по малко се влюбвайте и не бързайте с емоциите.