11

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези данъци, че не ми е ясно?И има ли пречка за редовия анадолец да си премести доларовата сметка в банка в ЕС, а Ержо да го дуа?

10

Анонимен

преди 5 години

Кога Бойко ще раздаде по 200 лева на ВСИЧКИ пенсионери. На Великден или на Коледа?

9

Анонимен

преди 5 години

Пенсиите за Август бяха изплатени преди Байряма който е официален празник с продължителност 9 дни. Също бяха раздадени допълнително по 1000 лири (270 лева) на всички пенсионери (26 милиона пенсионери) .Дори на възрастните хора които теглят парите ви през банкомата е направило впечатление , че турските лири са чисто нови което показва, че печатницата на Ердоган бълва турски лири.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е силата на САЩ регулаторите са там и те определят кои колко е стабилен.Не на реално покритие а на това кои не им играе тяхната игра.Както се вижда американското оръжие е много ефективно както в Венесуела така и в Турция , в русия не можа да покаже толкова висока ефективност но и там имаше ефект макар той да е не много ефективен.

7

комунист от народа

преди 5 години

До Анонимен6хахаВзе и да си вярваш.Това вече е забавно.

6

Анонимен

преди 5 години

Следваща стъпка - ограничаване на банковите преводи и теглене в брой на валута до примерно $1000 / месец. Или превод и изплашане на валутните влогове само в турски лири, по "официален" курс, примерно 1/3 от пазарания. Демек, кражба и от спестените пари на хората, щото те от заплати и пенсии и сега крадат с тази инфлация. Скоро ще видим дали ще позная, дано не.

5

комунист от народа

преди 5 години

До Анонимен4Такива въздухари като тебе съм ги слушал много.Е, случва се чат-пат някой да удари 6-ца от тотото, и да стане милионер.Ама повечето си оставате с надеждата някой да ви черпи една бира, щото сами не може да си я платите.Ама успех де.Дано да си първия българин станал милионер ама в истински пари, не в боливари.

4

Анонимен

преди 5 години

До комунист от народаАЗ ЗА 5 ДОЛАРА СИ КУПИХ 40 МЛН БОЛИВАРА АКО СЕ СТАБИЛИЗИРА БОЛИВАРА СТАВАМ МИЛИОНЕР ВЪПРОСА Е МОЧУРЛИВИЯ СУЛТАН И ПУТИН ДА НАРИТАТ ЗЕЛЕНАТА ХАРТИЙКА БАЧКАЙ ЦЯЛ ЖИВОТ КАТО РОБ ИЛИ БОЙКОТИРАЙ КРАВАРСКИТЕ МАНГИЗИ ИЗБОРА СИ Е ТВОЙ

3

е

преди 5 години

За едни брадва, за други сватба.Сега е времето нашите банки да привлекат парите на богатите комшии.

2

комунист от народа

преди 5 години

До Анонимен1хахаОще сега отивам да си обръщам парите в боливари и венецуелски хартийки.

1

Анонимен

преди 5 години

Бойкот за долара и търговия само в рубли и боливари, смърт за империята на злото, боливара следваща международна валута, Мадуро президент на ООН.