27

Анонимен

преди 5 години

И доживотен да им дадат на арабските борци за толерантност, ще им е по-добре отколкото в арабско. Германскияат затвор е същински рай в сравнение с изравнена , безводна Сирия.Освен това като изкарат 15-20 години в затвора, лежачката, без да се трудят(те знаят ли какво е труд?) ще получат автоматично немско гражданство и ще заприиждат 1, 2-4 ханъми даги оплаждат като законни съпруги(според шериата, който ще стане закон в Немско) и ще се издържат от социалните помощи за тях и за съпругите и децата

26

хм....

преди 5 години

Имаше една скромна депутатка от ПП "Атака" която от трибуната на НС на България предупреждаваше управляващите и у нас и в Европа и в Европейския Парламент за вероятните последици от тази вълна на пресичане нелегално на държавните граници ама не... И сега, за съжаление потърпевшите ще са предимно обикновените хора... Политиците, и истинските виновници ги пази полицията...

25

Анонимен

преди 5 години

Ние никого не сме канили, който ги кани да си ги посреща.

24

Стою

преди 5 години

Добре са го измислили , за да ни го натътрузят на нас. Ама ние не сме германците , тук може мн. неща да му се случат.

23

къде

преди 5 години

Са останалите коментари?Защо не ги пуснете да се види какво мислят90%от българите

22

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Стига с тая толерантност-към ромите ,чужденци и прочие.Към народа обаче геноцид по болници,магистрали,храни,правосъдие.Кога управливащите ще имат акъл да разберат че първо народа им трябва да е добре

21

Анонимен

преди 5 години

Ааа, да ги няма тия, поканихте си ги, прибрахте си ги, нахранихте си ги, дръжте си ги там! Изобщо не ме интересува кой кого убива! Аз искам тишина в мойта държава.

20

Анонимен

преди 5 години

Той добре си знае, че тук може да се отърве с условна или само глоба.

19

Анонимен

преди 5 години

Нали се правеха на хуманни, а нас изкарваха кръвожадни и прости и не искаха да ги връщат в България щото тук сме ги били мъчели и "ограбвали", че те милите искали немските помощи. Таман измислиха начин да ни четат уроци по хуманизъм и морали се спихнаха и оплескаха- и се почна- гедерейците виновни, а сега и българите, че тук бил искал закрила. Ама на всички им е ясно вече само бабата объркана.

18

И СЕГА КАКВО ??

преди 5 години

ПУНАТ ЛИ ГО ЩЕ ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ И ТУК ДА КОЛИ ......ИМАТ СИ ДЪРЖАВИ ДА СИ ХОДЯТ ТАМ..... КОЙ И ЗАЩО КЛАТИ ЕВРОПАТА С ТЕЗИ ....МИГРАНТИ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ НО НЕ " ПОЛИТИЧЕСКА" /КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА -АЗ ГО РАЗБИРАМ БЕЗОТГОВОРНОСТ / А ИСТИНСКА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ КАКТО ЧАУШЕСКУ НАПРИМЕР ....МАЛКО Е КРАЙНО, НО МАЙ- ДОЙДЕ ТАКОВА ВРЕМЕ

17

Хасфалт

преди 5 години

Сигурно са свършили мечетата точно когато е дошъл неговия ред. Кво няма се озлоби доктора!

16

Анонимен

преди 5 години

Германия се събуди и....заспа.

15

дойчланд юбералес

преди 5 години

Само дето "германецът" е кубинец. Ама нищо де, лаф да става

14

Анонимен

преди 5 години

Меркел ги покани!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Гостите на Меркел в това са квалифицирани, да колят.Германците докато не махнат и не осъдят Меркел все такива квалифицирани близкоизточни мигранти ще им безчинстват из земите.Берлинската стена пак ще се издигне заради западната толерастия и лицемерие.

12

месара

преди 5 години

добре дошли - каза меркел, вие я преизбрахте, сега що недоволствате, бъдете толерантни, проявете разбиране и търпимост към измъчените новогерманци. мерси!

11

Анонимен

преди 5 години

За да стигне до Германия и големите социални помощи и права е трябвало да мине отнякъде. Минал е алчникът през България вместо да си купи самолетен билет от Ирак направо за желаната дестинация. Дал е 10000долара на каналджии вместо да си купи една екскурзия до Берлин за 500евро и после да се изгуби в морето от плажуващи край Шпрее.Гремания да приема само екскурзианти. Другите, обратно с първия кораб на някой самотен остров.

10

Анонимен

преди 5 години

Тия 1 000 българи в бавария били мирни градинари. Дойчовците са ги изклали всичките, останали 75 човека по чудо се спасили и е написано да се помни. След толко години продължават да ни мразят за нищо, Аз бих им върнал жеста от преди столетия. Браво на арабите така им се пада. Там да се избият всичките ни врагове!

9

Анонимен

преди 5 години

Тия дето ги наричате "крайно десни" всъщност са нормалните хора и те изобщо не са малцинство както ги предствят медиите. Това са над 95% от хората но просто по голямата чат са заспали. Тепърва ще се се събуждат за да видят истината такава каквато е.Либерстията води то регрес, социална катастрофа и всеобща криза.

8

Българина

преди 5 години

Плана Каглиери се изпълнява с пълна сила от полската еврейка Меркел. Барбата Спектър го казва в прав текст че в европа ще има подмяна на населението и здрав мултикултуризъм. Само националистически правителства ще ни спасят а качествения холокост ще дойде отсамосебе си. Тази вакханария ще спре.