14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТой не сяда :)

13

Анонимен

преди 5 години

Бapaл ... кой??! Мурналисткее, жиришат ти краката!

12

маде ин Булгари

преди 5 години

Както казва нашия приятел, съюзник и закрилник, американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS, "Таймс", "Гардиън" и "Вашингтон пост"са врагове на народа! Аз бих добавил и DW, и Ройтерс, и Франс Прес.

11

без пардон

преди 5 години

Тук се води примитивна антиамериканска пропаганда! Който е против президента на САЩ, той е против САЩ!

10

ЕС-осовец

преди 5 години

Тръмп мачкай и най-вече комунистите от Брюксел, Пекин и Пхенян!

9

Анонимен

преди 5 години

Прав е Тръмп. Системата от лайкове и подбор на контексти, които ти се предлагат, не отразява реалното съотношение на обществените нагласи и създава илюзия за реална подкрепа. Когато обаче, настане време да се даде истинска воля зад лайковете, се оказва че такава няма. Това е причината Тръмп, да е президент.Тази измамна реалност се крепи на кресливата заинтересованост на медийни популисти, но цената ще се плаща от публиката която са успели да изманипулират. А утре, същите ще пеят друга песен.

8

к0нсерва

преди 5 години

още нищо не сте видели, Интернет цензурата от тип Китайска Комунистическа Партия е вече тук, особено в ЕС, чийто най-надежен партньор според Изперкел е Пекин!

7

Анонимен

преди 5 години

"" Като се вземат едни пари от Сорос то трябва да се произвеждат правилните новини ""........................а вие като вземете едни пари от Русия, какви новини отработвате - правилни или неправилни ?

6

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук по принцип си е една машина за крадене и цензура.Изобщо така наречените високотехнологични компании много намразиха Тръмп откакто почна да дига заплатите.

5

Анонимен

преди 5 години

Правилно Тръмпач посочвай лошите и се изобретявай като спасител от Гугъл и другите лоши дето искат да ни поробят.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя ненормалник знае ли, чe Гугъл има поне 200 скрипта да ти отработи една заявка, като почнеш от браузера до мобилното у-во и местонахождението и ред други фактори и чак тогава ти предлага нещо по заявката, иначе да плямпаш е лесно ами направи нов Гугъл бе Тръмпеску нали си голям президент или ползваш Яндекс и ти като приятеля си Путин.

3

Ник

преди 5 години

Трябва грант да се отработва. Като се вземат едни пари от Сорос то трябва да се произвеждат правилните новини-

2

IXXI

преди 5 години

хаха, че и в този сайт ни трият и заглушават като за световно! така е, при нивото на свобода на словото при псевдо-демокрация.

1

Анонимен

преди 5 години

Измамник и продавач на надежда, цял живот е мамил хората от казината, ще ги *** и от Белия дом.