14

До долния

преди 5 години

Епа моеше да турите една лепенка - Платена Статия.

13

Хаха

преди 5 години

Какво очарование намира Хемингуей, като 1 година след идването на Кастро напуска Куба. Явно е бил очарован от безКастрова Куба!

12

Lora

преди 5 години

Много е хубава Куба, само дето няма какво да се яде. Съветвам всички, които планират пътъване или почивка там да ползват само Ол инклузив, иначе рискуват да стоят гладни. Ние прекарахме 3 дни в Хавана, в хотел 5 звезди, само с осигурена закуска, в търсене на храна през останалото време. В ресторантите на хотела имаше само сандвич с риба тон. Успяхме да се натровим и след това основно минахме на ром.

11

Анонимен

преди 5 години

покажете и мизерията в Куба

10

Иво

преди 5 години

За туристите Куба е интересна но скъпа дестинация. Качеството на услугите обаче често е под всякаква критикам а достъпът до елеметарни стоки е ограничен дори и с долари и евро. За местните Куба обаче е един мизерен концлагер :( Въпреки всичко бих препоръчал на всеки който може да си го позволи, да посети Куба. Имат страхотна история и природа.

9

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ

преди 5 години

Поредните построили социализЪма!

8

Поручик Балканец

преди 5 години

До Я па ти... Колите действително са стари. Има много американски автомобили от 50-те и60-те. Освен това има стари руски москвичи и жигулита. Видях и няколко полски фиатчета. Имаше и малко модерни китайски лимузини, но те бяха или държавни таксита (много скъпи) или на високопоставени държавни служители. Интересен вид такси е т.н. "банана такси" Това е триколка-рикша с двигател и отворен покрив във вида на банан. Цените на такситата са по-високи от тези в България. И там искат бакшиш навсякъде

7

Я па ти...

преди 5 години

До Име 6 Ти си неспасяем.Ако не беше Фидел , сега Куба щеше да бъде райска градина. Ако искаш да се върнеш в началото на 20-ти век , посети Куба и се нагледай на американски ретро коли.Някои нямат дори врати.Развит социализъм.Кво да праиш?

6

Име

преди 5 години

обожавам куба и им завиждам благородно. ако човек иска да измие гнусотиите от себе си, трябва да посети куба, преди да е късно и този остров да бъде заразен с алчността на евреите и мафията. когато и куба потъне, земята ще заприлича напълно на марс. така вече ще е излишен и изгасен поривът да бъде посетена тази планета.

5

Поручик Балканец

преди 5 години

А на мен не ми хареса. Разбира се белите плажове, палмите и топлото море ги има, но водата не беше особено чиста. Поне на плажа на "Сол Палмерас" във Варадеро. А в самия център на Хавана на 50 метра от Капитолия започва такава мръсотия и мизерия, че много от кубинците биха завидели на нашите роми. Сградите са направо в руини, а все пак варта, пясъка и тухлите не са внос, кубинците си ги произвеждат. Говорих с местните. Ще цитирам един от тях - "Ние живеем в концлагер!"

4

Банкерь

преди 5 години

Тез трябва да се интегрират не живеят за пари и печалби, а си пазят природата, така не може. Знаят ли ако пострoят един голям бетонен плацдарм до морето и турят там един МОЛ какви гигантски печалби ще натрупат.

3

Бръм

преди 5 години

Като дойде и там демокрацията ще има бетон в изобилие....Тия с милярдите не прощават на никой в стремежа си за още, още и по-голям ръст....

2

Анонимен

преди 5 години

Райско кътче!

1

Евроатлантик

преди 5 години

Комунестически рай слама и пясък и куба либре не мерси, искаме си бетона и банките и крими бандите не щем природа и чисти плажове като бръмна вечер с гоуфо и какви хубави гъсти кълбета с пушек излизат, кеееф.