18

Анонимен

преди 5 години

Трагедията на персите е че са били насилствено ислямизирани.Тяхната религия е била Зороастризъм -една от най-древните съществуващи религии,съчетаваща космогоничен дуализъм с есхатологичен монотеизъм.Ислямът убива всичко до което се докосне.

17

ХХ

преди 5 години

Какви права и защита за жените бе, дай им власт и ще преобърнат света... Да си стоят вкъщи и да си гледат децата и домашната работа /която без това не свършва/.

16

Jas

преди 5 години

Правата и свободата не се получават наготово и гратис, защото в такъв случай никой не го цени, примери с арабски и африкански мигранти в Европа колкото щеш. Човешките права а свобода исторически винаги са стрували реки от кръв, пот и мъка. Затова Европа и Северна Америка + Австралия са демократични, извоювали са си правата. Арабелите искат да живеят в Свободния свят, да се възползват от свободата, но "затвора@ си го носят в сърцето и душата и никога няма да са свободни с този манталитет!

15

балама

преди 5 години

Абе, като как е с правата на жените в меката на демокрацията в Близкия изток - Саудитска Арабия.

14

WTF?

преди 5 години

В древността, тези които са се забулвали са били проститутките.

13

Bluesky1

преди 5 години

Пишете как е в СА! Там дори не смеят да протестират, понеже ще им резнат зелките! Дайте и инфо за кланетата на саудитците и американците в Йемен, както и за смъртта на хиляди хора там от глад и холера пак благодарение на СА и САЩ..

12

Мислете

преди 5 години

Авторката, радетелка за съвременното общество, да си отвори очите и да види колко сме просперирали с наложени либерални ценности, феминизъм, толерастия и консуматорство и до какъв резултат доведоха - жените спряха да раждат, няма деца, а без тях няма бъдеще. Това е неконвенционална, стратегическа война. Шепа хора, които стоят зад НПО-тата и налагат тези ценности, ще получат на тепсия цялата западна цивилизация, барабар с България, без да изстрелят и един куршум.

11

Роб на влаЗта

преди 5 години

Промяната винаги изисква жертви.Когато промяната като при нас е мирна се вижда колко е успешна -пълен провал.Без отрязани глави ,*** семейства,запалени къщи и коли,си остава същото...забравяме историята и пишем нови удобни за някого учебници.

10

Анонимен

преди 5 години

"Кризата с човешките права в Иран се задълбочава все повече"Превод - НПО-тата полудяват, защото грантовете се вливат, а резултат - нула. Следва две в едно - кинти йок, пандиз - бол.

9

тцтцтц

преди 5 години

До Анонимен 4 А нещо за подкрепата на САЩ спрямо СА ????За СА статия кога ???? За избиваните деца и цивилни в Йемен , санкции на СА кога ????

8

Анонимен

преди 5 години

На моя позната съпругът работеше в Иран и разказваше какъв ужас е, как изчезват жените без хиджаб и никой не смее да ги търси, тя сънуваше кошмари месеци след като се върна, събужда се и търси дали кърпата й е на главата, защото иначе знае какво следва. Не ми ги хвалете тия, жената една добра дума не намери за тях след години живот сред тях

7

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

Америка трябва да въведе демокрацията в целия близък изток!

6

хаха

преди 5 години

Русия Венецуела Иран Сирия СКорея статии в един и същи клепален стил абре Ц Р грУх лично ли ви снасят статиите!?Тъпо е плитко е моля манипулирайте ни по лекичко не така грубо!

5

Анонимен

преди 5 години

Това в статията е така, обаче иранките раждат като луди.

4

Тото

преди 5 години

Затова пък ние се противопоставяме на тази диващина със толерантност и с плюшени мечета.

3

lelka

преди 5 години

Ами да сравним с Европа, където е нещо с обратен знак. Ако жена ходи с хиджаб вече на много места ще обере яка глоба. А нещо май се забрави да се говори за политическия затворник Пучдемон и смазването на революцията на барселонците.

2

Анонимен

преди 5 години

Ми те си избраха най-големият талибан дето даже не иска да ходи облечен в европейски дрехи ми се разкарва по халат,чехли и *** и искат да си махнат фереджетата..

1

Анонимен

преди 5 години

Паляка да дойде в Бг да види свобода на жените...Като няма парички и е само по едната зелена фланелка ще жули сабята сам в боксониерката с олюпени тапети докато не му побелеят космите на пръстите на краката.