164

Анонимен

преди 5 години

Имам инвестиции в няколко немски компании, който, ако збухне война, ще си качат печалбите, така че конфликите са добре, за мен поне.

163

NoName

преди 5 години

До АБС 309Имах предвид, че ще станем свидетели на насилие, репресии, изселване на чужденци от различните държави. Ще настане хаус! Иначе си прав, нещата ще се успокоят след време но в началото ще е тежко! А за всяка жаба да си знае гьола - Те подкрепям!!! Тези хора нямат място в Европа!

162

Гогата

преди 5 години

"Подобни масови изтъпления и преследването на хора, които изглеждат по различен начин или идват от другаде е неприемливо", обяви Зайберт....Така е, виж да изнасилват децата и жените ви и да убиват мъжете ви е къде-къде по-приемливо !!! Сегашното ръководство на Германия прави героични усилия да събуди национализма. И ще го направи - после е ясно !

161

Анонимен

преди 5 години

До АБСПочакай, докато на някой не му скимне, ЕС да станне една държава с провинции, с общи закони, две скорости три класи хора и ще има ред, ама ще е като в римската империя с робството.

160

АБС

преди 5 години

До NoName :" ...Европа не я чака нищо хубаво..." Напротив, точно тогава ще е хубаво ! Ще има РЕД - нещо толкова липсващо сега. И "всяка жаба ще си знае гьола". И ще бъде изчистено обществото !

159

Анонимен

преди 5 години

Ето как по естествен начин ще намалее българската емиграция, като запада стане гаден за живот.

158

шаш до 307

преди 5 години

Мнението ми не е проруско , а обективно.Що се отнася до нашествениците , грешиш , мн. повече са/за Европа , не само за Германия/.Боя се , че ще загубим мача.

157

Анонимен

преди 5 години

Баба Меркел скоро ще се наложи да си подаде оставката. Наш Боко ще си има нов шеф.

156

Анонимен

преди 5 години

До шашОкупирана от нашественици Европа?! Мигрантите са около 2-3 милиона души бре!Аман от руска пропаганда!

155

NoName

преди 5 години

И точно заради либералните глупости, грешки и *** решения, на власт в европейските страни ще надигнат глави крайно националистическите партии, а те вземат ли власта - Европа не я чака нищо хубаво, а за мигрантите НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!!

154

NoName

преди 5 години

Браво на хората!!! Тези хора нямат нищо общо с Европейската култура, те си живеят в един дивашки свят, нямат място в Европа! Мога само да гадая, но мисля че Германия вече няма да мълчи а това означава горко им на мигрантите! Стола на Меркел вече забуди един крак, въпрос на време е да се срине - Убеден съм в това!

153

шаш

преди 5 години

Тепърва предстоят инциденти из цяла окупирана от нашественици Европа. Мисля, че нетърпимостта на местните жители ще ескалира и за вбъдеще правителства ще си отидат.Лошо е , че трудно ще се справим с проблема.Меркел ......е за линч.

152

Анонимен

преди 5 години

Аман за лекциите дето все ни четат и сме длъжни да слушаме щото нали една надежда имахме, че там всичко е наред и хуманизъм и прочие, а то сега вместо да си го кажат направо за болното общество пак увъртат и се разграничават- комунизма бил виновен и неблагодарните гедерейци дето толкоз западна пара изядоха, а не им увират главите.

151

Зозо

преди 5 години

До Анонимен до ЗозоВие *** за препинателни знаци чували ли сте? Нямате капацитет във ватираните мозъчета. Шизофренията е единствено по вашата ТВ Атака, за "лидера" да не говорим :))))))))))

150

Анонимен до Зозо

преди 5 години

Зозо че имаш тежко психично заболяване наподобяващо шизофрения не е тайна за никого.Поне не го показвай а се лекувай а ти имаш много да се лекуваш.

149

Victimized

преди 5 години

Гледам клипове от протеста и чета "Нападението обаче изкара десетки граждани на протести."Е те тва е журналистика.

148

42

преди 5 години

Щом Италия се осъзна идва ред на Германия...

147

Анонимен

преди 5 години

Хвърлих едно око къде се намира този град Кемниц и се оказа, че е в бившата Източна Германия. Ето защо имало протести с много полиция.

146

Зозо

преди 5 години

Важна новина за всички продажни БГ путинисти: Днес "руската лира" се срина отново до 2.47 стотинки :)))))))))))))))))))))))))))))))))))Меркел да пуска мустака и да ги почва!

145

Iceblast88

преди 5 години

Когато държавата не си върши работата и не следи за спазване на законите, когато хората се страхуват да излязат, тогава на власт идва тълпата, а тя кара по ред на номерата. Затова сега политиците в Германия плюят тълпата, защото знаят, че от бежанец и престъпник полека лека тълпата ще стигне и до първоизточника на проблема, а той е политиците. Затова е цялото плюене и реване! За да не стигне правосъдието до политиците. На тях грам не им дреме за народа им.