79

Едо

преди 5 години

С БОЖИЯТА ПОМОЩ СЪЗДАВАМЕ ЕДИН МИЛИОННА БЪЛГАРСКА ОПЪЛЧЕНСКА НАРОДНА АРМИЯ (БОНА) ПО МОДЕЛА НА ИЗРАЕЛСКАТА АРМИЯ ЦАХАЛ. И ЖЕНИТЕ ОТ 18 ДО 24 Г. СЛУЖАТ 12 МЕС., МЪЖЕТЕ ОТ 18 ДО 35 Г. - 18 МЕС. КОНЦЕПЦИЯТА Е НА ШВЕЙЦАРСКАТА ОПЪЛЧЕНСКА НАРОДНА АРМИЯ (ШОНА) - ИЗБОРИ НА КОМАНДИРИТЕ И ОРЪЖИЯТА СИ ДЪРЖИМ ВКЪЩИ. ОТ РОКЕРИТЕ СЪЗДАВАМЕ СИЛИ ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ ,,ХВЪРКОВАТАТА ЧЕТА НА БЕНКОВСКИ", ВЪОРЪЖЕНА С ТЕЖКИ КАРТЕЧНИЦИ, БАЗУКИ, СТРЕЛИ, МАЛКИ ДРОНОВЕ, КАКТО И ЛИЧНО ОРЪЖИЕ. 100000 СМЕ ЗАСЕГА.

78

Запознат

преди 5 години

Не на кучето- с твоя Gъз съм запознат конфигурацио,забрави ли как го чистих от паяжини и налепи?

77

конфигурация_три_пръ

преди 5 години

дo 79 : запознат си с Gъза на кучето ми. ти май не си чувал за БРИКС

76

Жиб.

преди 5 години

Еврейски мотиви в песните ни няма,понеже когато "Мила Родино" е създавана,не е имало еврейска държава и еврейска национална култура,нито еврейска музика а навсякъде евреите са се съобразявали с музиката на народа,който ги е приютил. Еврейска музика се създава за пръв път през втората половина на ХХ век,а "Мила Родино" е песен от XIX век сиреч- няма как агнето да е по-старо от дядото на стария вол.

75

Запознат

преди 5 години

Русия ще даде няколко свои бази на натовските армии,за да я пазят от китайско нахлуване- това е генералната репетиция.

74

Анонимен

преди 5 години

Западняците да си вземат памперси за гледането на руските учения.100% ще се под***искат от СМЯХ!

73

До: Ели, здравей

преди 5 години

От: Ели,Разбира се, че купуват земя. Дори беден българин инвестира в имоти и земя.А земеделската, не трябва да бъде продавана.В момента 70% от земеделската земя в БГ е изкупена от ДПС и турски фирми.За земята, в края на 1980 г. Ню Йорк прилича на изоставена руина - безработица и мизерия. На кметството не са отпуснати кредити, на 3 последователни покани банкери няма.Тогава Тръмп казва, че ще направи Ню Йорк град на богатите - банките отпускат заеми, и Тръмп го прави.Това генезиса на капитал

72

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ Е СТРАННО ,ЧЕ ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ СА ТЪМНИ ПЕТНА В "ГУГЪЛ ИЪРД " !!! ЩО ТАКА БЕ ЕВРЕУС ГУГЪЛОС ??? ПРИ ТЕЗИ "ТРЕНИРОВКИ" ЕДНИ АГЕНТИ ЩЕ РАЗКРИЯТ И ПРЕДАДАТ МНОГО НАТОВСКИ ПРОДАДЕНИ НЕНУЖНИ АГЕНТИ !!!!

71

Боби

преди 5 години

До Пешо"300 000 участници в маневрите!!! Ако джуджето не дрънка с оръжие, не може да си вдигне самолетчето."Пешкоо ако не знаеш кой дрънка оръжие се поинтересувай ЗА КАКВО МЕДИИТЕ НЕ ГОВОРЯТНАТО за 2018 година 118 учения по целия святНАТО и страните влизащи и Асоциирани с НАТО - 180 учения по целия святКато примерно ученията в Норвегия са най-големите изобщо в историята на тази странаТа кой дрънка оръжие?

70

NoName

преди 5 години

Русия показва зъби!!! Поредния добре изигран ход на Путин... А тази покана си е чиста Подигравка с Алианса!!

69

ЦРУ

преди 5 години

Русия си е велика държава а за това учение нямам думи, не всяка държава може да вдигне триста хиляди души и 1000 самолета от раз!! Браво сила и слава!!!!

68

Пешо

преди 5 години

300 000 участници в маневрите!!! Ако джуджето не дрънка с оръжие, не може да си вдигне самолетчето.

67

Анонимен

преди 5 години

И без да ги кани, пак ще ги наблюдават :)

66

Активист на БКП

преди 5 години

Какъв мониторинг,бе?! Путин директно ви кани,те -мониторинг!!! Абдалска работа...

65

сърп и чук

преди 5 години

аз съм Ленин Елате хиляди младежи

64

Анонимен

преди 5 години

Руските танкисти ги видяхме на Световното...като мухи без глави бяха !

63

Млад Анабол

преди 5 години

До АнонименПравилно е да напишете СЕРИОЗНО а не"серьозен" сте Вие господин неграмотен анонимен !

62

Анонимен

преди 5 години

А ние може ли също да наблюдаваме по телевизията и на кой канал?

61

Анонимен

преди 5 години

Нещатният сЪтрудник еЛи е в еУфория...... подкрепена от рЕшетникофф. дЕрзаИ еЛисавета.

60

Анонимен

преди 5 години

В задачата се пита къде сме ние? Ами под дървото на сянка! След толкова години в НАТО би трябвало поне да имаме 20 летящи самолета и още толкова кораби, ама нищо, в момента имаме Нищо! Иначе на приказки сме големи, на българина му дай да бърбори безспир, я вижте форума - празно дърдорене, много приказки а Жълтите павета празни! Не случайно са създадени тези форуми, за отдушник на българските "патриоти" бърборанковци!