71

Bad Company

преди 5 години

Руските *** плюват ама това е истината бре, товарищи!!1. И най-модерния руски изтребител е малко под нивото на ветераните Ф-15 :))))2. За гражданската авиация изооооооообщо да не говорим!!:)) Там рассията е приключила завинаги. Някой да е видял руски самолет по летищата европейски, а??? Летя често ама не съм! То няма и как да видя щото просто такива самолети няма!-----ай скачайте на минусите..:))

70

Навигатор до.

преди 5 години

Bad CompanyСега се прибрах,хапнах и отворих новината, след това прочетох твоя "коментар" и още не- мога да спра да се смея:)) Благодаря ти - оправи ми вечерта брат.

69

Анонимен

преди 5 години

"100 рубли за 2,54 лв! Пак е скочила! Вчера беше 2,53 лв."========================Руският производител обяви цената на новата Лада Гранта - 420 000 рубли.По курса за деня това прави 10 770 български лева.

68

Bad Company

преди 5 години

Смешни руснаци.Един самолет не могат да направят свестен. Ни боен, ни пътнически:))))))))))

67

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 70 Ние" дечицата" знаем историята , ама виждаме в днешно време какви ги върши Русия.Това не се харесва на цивилизования свят.

66

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

65

Анонимен

преди 5 години

"100 рубли за 2,54 лв! Пак е скочила! Вчера беше 2,53 лв."________________________________Нормално. Август е. По това време на годината в Русия се случват девалвации, пучове, ГеКаЧеПе-та, но руснаците са си научили урока, написали са си домашното и приемат нещата с философско спокойствие.

64

Русия е сама

преди 5 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

63

Bad Company

преди 5 години

Смешни руснаци. Кузя опуши Средиземно море, дърпаха го на буксир и за да бъде краха пълен самальотите му се издавиха безславно. "Курск" ритуално се самоуби. И там /за да бъде гаврата пълна/ се наложи да платят на холандска компания да го извади щото "великата руссия/ не можеше. Да не говоря и за самоубилата се К 129 която извадиха американците от 5600 м дълбочина а руснаците отказаха да вземат и погребат телата на собствените си моряци......

62

Анонимен

преди 5 години

Говедария приближава края на дните си.

61

Наблюдател

преди 5 години

Само така! Мечката е по - силна от кравата!

60

Анонимен

преди 5 години

Когато Русия минава краварите стават по-тихи от водата, а НАТО се крие в миша дупка.

59

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

58

Анонимен

преди 5 години

Яко затъва Русия в Сирия :) Резила е голям за смешна Русия :)

57

Анонимен

преди 5 години

ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ СЪОБЩИ ,ЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ ПРОВОКАЦИЯ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ С ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХИМ.ОРЪЖИЯ ,КОЕТО ЩЕ Е ПОВОД ЗА САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА УДАРЯТ ПО СИРИЙСКИТЕ ВОЙСКИ.ЗА ЦЕЛТА БРИТАНСКА ЧАСТНА ВОЕННА ГРУПИРОВКА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА НА ИЗРАЕЛ СЕ ВНЕСЕНИ КОНТЕЙНЕРИ С ХЛОР ,КОИТО СА ПРЕДАДЕНИ НА ТЕРОРИСТИТЕ,КОЙТО ХЛОР ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН СРЕЩУ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ.ЗАТОВА Е ТАЗИ РУСКА ОФАНЗИВА В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ.

56

Берлин

преди 5 години

Каква мирна страна.

55

ШибиРиби

преди 5 години

Ако ви замирише на въглища край кипърските или египетските брегове да знаете че Путин минава с армада подводници

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Ами че то това е лесно, от дивана нали знаеш колко "смели", "умни", "интелигентни" и "красиви" има!!! А колкото до това да се биеш срещу руснаците.....мисля, че вече такива само-убий-ци вече няма по света!

53

Анонимен

преди 5 години

Тези военноморски сили са запиндостанците , които пак почнахада бълнуват химически атаки .

52

до 48

преди 5 години

Като огладнея като тях и мина на каналин и полудея тотално и аз ще ида да се бия....