91

Мнение

преди 5 години

Американците подкрепиха сирийските бунтовници, те разрушиха страната, напълниха Европа с мигранти. Русия спря тази бъркотия, спаси европейците от колапс. Сега е редно европейците и най-вече американците да си платят за глупостта, която поддържаха. В противен случай ще си напълнят къщичката с всякакви хора носещи проблеми.

90

Анонимен

преди 5 години

Нали Путин обяви няколко пъти освобождението на Асад от сирийския народ за факт !

89

Анонимен

преди 5 години

Хуманитарна помощ за сирийския народ от братска Русия !

88

Анонимен

преди 5 години

Ще заквичатт ***, като обърнат ударната група на ядрения самолетоносач на САЩ към тея консерви :) Видяхме в Сирия космическите им войски. - ало ще стреляме довечера по Мустака , не мърдайте и не дишате.- добре, сър. Айде Лека космонавти :)

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74 Средната заплата в Русия е 38 000 рубли бруто,

86

сащ=тероризъм

преди 5 години

Хо-хо-хо ! Щом *** *** безсилно срещу Русия - това е един добър ден за цивилизования свят !

85

Анонимен

преди 5 години

Събрал съм злато за да изкарам моите момчета за Бразилия в случай на война с НАТО.

84

Анонимен

преди 5 години

Ще падат томахавки в пустинята, ама да не гръмне някой от краварските кораби случайно. И руснаците не си поплюват. След санкциите само открита война остана.

83

Анонимен

преди 5 години

Да идват Ф22 и Ф35 ги чакат :) Кинсервените кутии , ще ги отворят бързо. Оня узурпатор в сирия си мисли, че е спечелил войната :) Спечели само омразата и на своите и на чуждите .

82

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте скоро руско печено в провинция Идлиб на Сирия. Това е провинцията в която се намират основните залежи на нефт в Сирия и тя е под контрола на анти асадовските сили, а самите кладенци и петролната инфраструктура е под защитата на САЩ. Това е есновната мъка на Путин и Асад, че нищо материално не можаха да постигнат в Сирия. Там загинаха и вагнеровците на готвача Пригожин. Така че очаквайте нови камари от руски и асадовски трупове.

81

Анонимен

преди 5 години

Тук мнозина все пишат за "братския" украински народ, пък никой не стана да отиде там и да каже, ето ме братя, идвам да се бия за вас.Миналата седмица горките тръгнали с 20 танка срещу донбаската войска, пък взели че се набутали в някакво минно поле и станала една, не е за приказки. Само четири танка се върнали.

80

Анонимен

преди 5 години

Говноносеца Адмирал Кузнецов ще бъде модернизиран основно. Котлите вместо мазут ще бъдат преоборудвани за горене на дърва. Това е голям пробив в световното строителство на самолетоносачи. За целта се търсят 200 опитни дървосекачи които да захранват с гориво руския говноносец.

79

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Винаги съм казвал, че военните действия не носят нищо добро. Тази масова офанзива на едни хора е срещу други хора. Руснаците американците, щом става дума за война е страшно!

78

Анонимен

преди 5 години

До БобиМС -21 бил "готов". Кое му е "готовото" и кое му е "руското"?? Френски двигатели, френска електроника...:)) 80% от компонентите му са внос от "загнилия запад". И с тези бутикови 40-50 бройки които ЕВЕНТУАЛНО ще бъдат произведени чий пазар ще завладее?? На Кот д'Воар или на Бурунди??:)) Ххахахахахах!! 40 самолета!!! Само от модела 737-800 Боинг има над 4000 поръчани /освен летящите 12 000/. ***.

77

Русия е изостанала

преди 5 години

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

76

Анонимен

преди 5 години

ДО ПенсионерТи да не си мислиш, че си от цивилизования свят ?Сладки заблуди.

75

Анонимен

преди 5 години

Пак ли почват стрелбите?

74

Анонимен

преди 5 години

ЗА БОРБА С АМЕРИКАНСКИТЕ ЕСМИНЦИ СА ДОСТАТЪЧНИ НЯКОЛКО КОНТЕЙНЕРОВОЗА. МНОГО СА ЕФЕКТИВНИ.

73

Руския Патриарх КГБ

преди 5 години

Дано успеят да се върнат живи морячетата, че с руски корита по дълбоките морета не си е работа. Моля се за тях.

72

Боби

преди 5 години

До Bad CompanyБоинг се опита да направи нещо като стелт от Ф-15 - Кръсти го F-15SE - Silent EagleВ пентагона им се изсмяха а Саудитите просто не дойдоха на презентацията и с това завърши тази глава от историятаДа Ф-15 А/Б/Ц/Д са прекрасни но определено остарели прехващачиФ-15Е(и експортни версии) е прекрасен ударен самолет дори и сега - камион с управляеми бомби но дори Базовите МиГ-29 и Су-27 са по-маневрени от него2. В гражданската авиация имаше 20 години липса на инвестицииМС-21 е готов