111

Анонимен

преди 5 години

Нямало хомосексуализъм в България ...

110

Анонимен

преди 5 години

тия кораби ще замърсят въздуха на стария континет също като "самолетоносача" адмирал Кузнецов - облаци до луната от газове.

109

Анонимен

преди 5 години

Всичко казано е вярно, но, както винаги възниква проблема - финансиране, т.е. "пари нема - действайте".-))))Санкциите срещу РФ са много сериозни, признават го дори руснаците.САЩ и Западна Европа този път съвсем сериозно са решили напълно да унищожат Русия!Путин се опитва да седне на два стола - хем, да угоди на политическия олигархат, хем на народа.Е, няма да го огрее, ще трябва да избере страна - или олигарсите, или народа!Вече няма място за лавиране, доста издънки му се насъбраха!

108

Бонобо до №123

преди 5 години

Туппий, пак с изказа неподготвен. МС-21 е 100% руски, с новия икономичен и тих двигател ПД-18. И Суперджетът го "порусяват" - той бе замислен като една машина с руски корпус и напълнен с най-добрите западни елементи - двигатели, авионика, климатици и каквото се сетиш! Да, ама не! Скапаните подли западняци се измъкнаха като пръдня из ***, за да провалят проекта. Сега руснаците работят по "импортозамещение" и ще си го правят сами! И казват "Нету худо без добра!".Това е Русия, ***! Велика!

107

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е объркал.И мс21 е толкова руски, колкото и суперджета.

106

Боби

преди 5 години

До Анонимен"МС -21 бил "готов". Кое му е "готовото" и кое му е "руското"?? Френски двигатели, френска електроника"ЕХХ ЕКСПЕРТЕ - ОБЪРКА СУХОЙ СУПЕРДЖЕТ ПЪРВИТЕ ВЕРСИИ СЪС МС-21 - Съвместна разработка на бюрото Яковлев и Иркутския самолетостроителен завод

105

До 115

преди 5 години

Вече не сме в 43!!?? Има ракети който прелитат хиляди километри. Флота не е ударна групировка вече .

104

Пустиняк

преди 5 години

А Кузя плава ли ? Ще умори всичко живо от задушаване ако е там.

103

Анонимен

преди 5 години

Тези които слагат минуси на 115 за флота ..нека да го оспорят с факти и думи ! Боли ли истината троловее :)

102

Анонимен

преди 5 години

Най високото джудже в света се казва путин също най бързите часовници са руските и най здравите болни са руски да живее русия

101

Анонимен

преди 5 години

Няма по могъщ флот от този на САЩ и Англия. Няма кой да им се противопостави нито технически , нито стратегически. ВСВ тотално разбиват Хитлер и Япония в морето. Русия даже не е дребен играч.

100

Мда

преди 5 години

А може би е време за сирийският Сталинград?Войната на САЩ срещу Русия много се проточи(4,5 години),американците вече омръзнаха на всички-като хитлеристите.Пък и Земята отесня-време е за разреждане на материала.Естествено,ние ще си налягаме парцалите-то и да искаме не можем друго.

99

Анонимен

преди 5 години

Руска подводница...50 метра подвода 50 над вода да дишат гребците. Абе дайте им шнорхели на тез алкохолици

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен110 Най-скъпо платените слуги и клакьори,са тези на СССР,Русия,у нас.Те са най-богатите хора в България.

97

Анонимен

преди 5 години

Никоя страна под непрекъснато увеличаващи се санкции,не е спечелила нищо.

96

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се питал защо отреепките на хранилка при фондация америка за България не могат и свръх сили да съберат и 10 гласа в своя полза? Ето ги фактите под тази статия: 47 нормални хора с мозъци в главите си срещу 7-8 безмозъчни плазмодии. Явно хонорарите които заработват не са достатъчен стимул за драдкането на глупости..

95

ШибиРиби

преди 5 години

За целта са командировани и десетина илядо бурлаци да теглят подводниците с въжета към брега

94

Анонимен

преди 5 години

НАСА ПРЕКРАТИЛА ВСИЧКИ ДОГОВОРКИ С РАШАТА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА АСТРОНАВТИ ДО МКС! САМО SPACE X РЕАЛНО Е ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА- ФАЛКОН 9 ( Блок 5) + Dragon , ПЪРВИЯ ПРОБЕН ПОЛЕТ Е ОЩЕ ТОЗИ НОЕМВРИ 2018 г., А МАРТ- АПРИЛ 2019г. С ДВАМА АСТРОНАВТИ! MADE IN USA!

93

Анонимен

преди 5 години

Путин и Асад се правят на ударени и ще пробват атака към ПРОВИНЦИЯ Изличи. Съвсем скоро ще е изпълнението на рашистанците, а Пентагона чака да им го набие до сливиците! Тръмп преди два дни предупреди, че голем бой ги чака и двете гълъбчета " на мира"! ХАХАХА путин искал да спаси ЕС от мигранти затова се натресъл в бивша сирия Хахаха

92

Анонимен

преди 5 години

Мондиала свърши, така че Русия може да покаже тоягата ...