131

Иван

преди 5 години

До Анонимен 126 от анономните копейкаджии Б.Асад меже да сравниш само с Хитлер и Сталин-ама къде ъкъл,а трябва и четене.Къде по-лесно е да си си един антибългарин=руски гъзолизец.

130

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 131 Смърт на посочените от теб.

129

Жоро

преди 5 години

До Удри Да те УДРИ *** по тъпата куфалница.Ти си пълен ***.

128

да

преди 5 години

До Анонименако така ....с този плам защитаваш БЪЛГАРИЯ.....ИНАЧЕ СИ ГАД РУССКА......

127

да

преди 5 години

ОБРАТНО НА БУКСИР

126

Надя

преди 5 години

Не съм голям анализатор, обаче всеки който е подценил руснаците е сгрешил. Няма значение колко са им надървени Ф ките или миговете. Важното е кой е поканен на партито. Авериканците не са, руснаците си имат приятел в Сирия.Лека вечер

125

Удри

преди 5 години

Удри по евроталатниическите престъпници .НАТО, ИД, Ал Кайда, САЩ все са терористи .УДРИ и не питай

124

Анонимен

преди 5 години

До *** ГЕРБАма САЩ никой не им давал да идват в Сирия. Те сами си дойдоха струпаха войски и окупират Сирия-----------------Там, където САЩ е струпал войските си ( и още струпва ), не е Сирия.Там е територия, превзета от ИДИЛ

123

Анонимен

преди 5 години

Когато Андреевският флаг се развее във водите на Средиземно море, все някой ще изпищи! Дали ще са османлиите при Чесма, или при Архипелагските експедиции, дали ще са австрийците при Корфу, дали ща са натовските подводници, които не можаха да изпълнят задачите си неотдавна, все някой ще плаче!Слава на Андреевсия флаг и на храбрите моряци на Русия!

122

До №120

преди 5 години

До скапаняциА ти отиди и се гмурни обратно откъдето си излязал!

121

Джендър ГЕРБ

преди 5 години

Аз не знам, как трябва да наричам тези *** глави, които пишат, кой колко спечелил от войната. САЩ държали петрола и това възбужда русофобите. Ама САЩ никой не им давал да идват в Сирия. Те сами си дойдоха струпаха войски и окупират Сирия, за да крадат петрол. Така стана и с Ирак и Либия и всички страни до които са се докопали. Сирия бе светска държава и доста богата, но САЩ, Франция и Англия поискаха петрола и вкараха там джихадисти-свирепи главорези

120

Анонимен

преди 5 години

Франция винаги се е славила с лицемерната си и двойствена политика!!Франция - колониална велика сила........................толкова ресурси ограбиха от половин Африка..............после реват, че имало атентати в Париж!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Сирия не е Либия................свикнаха ли западняците?Грешката на Кадафи беше в това, че повярва на лицемерните французи............помисли, че като има договор с тях, те няма да го предадат.Но франсетата изиграха мръсните си игрички и се включиха в играта за ликвидирането на Кадафи и цялото му семейство.После френски фирми започнаха да крадат нефта на Либия.............знаем ги тия фреснски номера.

118

Анонимен

преди 5 години

Много бой и отрязани глави ще има за терористите от Ислямска държава, подкрепяни от службите на Америка, Англия и Франция!!!Башар Асад излезе истински мъж и патриот, не се уплаши и не остави народа си!!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Тия дни един от идеолозите на ИДИЛ - сенатор Мак Кейн пукна от рак на мозъка и сега се пържи в ада.............командирите на ИДИЛ загубиха верен приятел и духовен водач, няма да им е лесно, пък и Асад много добре си върши работата в Сирия и скоро ще контролира 100 % от територията на страната си.

116

Анонимен

преди 5 години

Ще хвърчат още много глави на терористи в Сирия и Близкия Изток (умерени,по-малко умерени и радикални излямисти)...............Асад е единствения законен президент на Сирия, Крим е руски!

115

Анонимен

преди 5 години

Силна държава.................силна армия!!

114

москвич бракма

преди 5 години

Руското е много добро ама за скраб тежи много и за нищо не става

113

Боби

преди 5 години

До Анонимен 127Изглежда никой тук на форума не е разбрал в какво се изразяват санкциитеОсновното което и спира реално руската икономика е достъпа до евтини заеми - Китай все повече започва да дава заеми на Русия защото в момента са в един кюпВторото е трансфер на технологии - тоест ако имаш една западна технология ще произведеш 100бр продукция със старата руска технология ще произведеш 60бр при еднакви инвестиции ...Но технологиите по един или друг начин се усвояват или разработват нови

112

скапаняци

преди 5 години

интересно колко кораба ще се завърнат и колко ще потънат от конструктивни грешки