128

Анонимен

преди 5 години

Така се прави армия която ще побеждава. За съжаление нашата не я тренират така. Можем само да завиждаме.

127

Анонимен

преди 5 години

Те и около вратлето на С КОРЕЯ се затягат санкциите вече 75 години. Кимчо си го премисти за пореден път. Що така, бе нали Тръмп щеше да ги напада? Май нещо се дърпа.

126

Анонимен

преди 5 години

Нали китайците бяха приютели на Русия. Защо е това дрънкане на ръждиво оръжие в Сибир?

125

Анонимен

преди 5 години

136Аз не съм видял запада да окупира европейска държава. Всяка сама влиза в ЕС нито след доста време преговори. За жалост Украйна неможе да каже същото за западната си граница и Крим , които си бяха ОКУПИРАНИ. вземи прочети какво означава тази дума ткзсар смотаннн .

124

Анонимен

преди 5 години

Каквито и учения да готви Русия, санкциите се затяфат все повече около вратлето и.

123

Анонимен

преди 5 години

Най-приятното нещо, за което Западът си мечтае, е Путин да дигне телефона и да се обади в Брюксел и Вашингтон и да им каже: - Ама елате моля ви се да ни окупирате. Няма да имате никакъв проблем. А петролните кладенци и газовите находища ги подаряваме на всички, които желаят. Само в редичка моля, не се натискайте, ще има за всички.Дали и тогава ще са доволни или ще поискат още нещо?

122

Анонимен

преди 5 години

Супер!Браво!

121

Анонимен

преди 5 години

Ми ще ги готви. Трапосаха и се 1000 военни бази на янките и Нато до самата граница, и те да седят и да гледат ли?Но най-голямото безочие е, че отгоре на всичко западняците реват до небесата - ама що така?Да пробват да нападнат да видят каква случка ще им се случи.

120

Анонимен

преди 5 години

Руския Гулаг се готви за война срещу Човешката Цивилизация !

119

Анонимен

преди 5 години

До 124Аз до колкото знам 1945 на северния мустак му се спече точката ...Като му съобщиха от степите , каква бомба е паднала в Япония :) Недей мисли, че сега е по различно и сега циливизацията има по силно оръжие и пак ще ги пожали тея квартални батки.

118

Интересно

преди 5 години

След смъртта на Маккейн поредицата от черни събитя за НАТО и Говедария продължава да се увеличава експоненциално!

117

Аквариум

преди 5 години

Старата песен на нов глас ако искаш мир готви се за война." Ведем войну уже 70 лет. Нас учили, что жизнь - бой Но по новьlм данньlм разведки, воевали сами собойЯ видел генералов, Они пьют и едят нашу смерть. Их дети сходят с ума От того, что им нечего больше хотеть "

116

Анонимен

преди 5 години

Руснаците имат повод за празник. И за гордост. Ехей, военни учения ще правят!!!Децата пременени като войници, майките ги бутат гордо във колички-танкчета, а по-големите - с дървени калашници маршируват като батковците. А по радио-точката - военни маршове и Гаварит Масква.Ехх.. почуствахте ли се като в къщи *** ;)

115

Фобос и Деймос

преди 5 години

На атлантиците им се дръпна гомното!

114

Анонимен

преди 5 години

разбира се имаше и друга "имперска" демонстрация на сила - опушването на половин Европа с токсични кълба дим от кюмюрената печка кузя.....заедно с демонстриране на подводните умения и на двата самальота на него. Велико беше дума да няма. :)))))

113

Анонимен

преди 5 години

До az#русофобоморМалката отрезвяваща демонстрация, бе нагледното инсенериране на няколко стотин ихтамнети, объркали с кого да се закачат.

112

Анонимен

преди 5 години

До 100Е ти като ходи в казарма, какво направи после :) 25 години банда фитнеджии бяха завзели улиците и държавата, а вие се бяхте навряли в панелите по тихи и от мишкитее. Това ако сте големите мъжее от казармата ... Не се учудвам че сме в такова положение 25 години. Обикновени мухльовци напомпани в казармата, че са нещо голямо. Всъщност сте 0.Нямате даже един ден реален в бой.

111

психолога

преди 5 години

враг е в очите и умовете на хора платени/заблудени , да си го кажем че нямаше да има независима България и да си русофоб=туркофил,а ?

110

az#русофобомор

преди 5 години

Малка, отрезвяваща демонстрация за онези, които готвят провокации в навечерието на съдбоносните за цял свят избори през месец Ноември в САЩ!

109

Анонимен

преди 5 години

Агресора не изтърва форма :) Да покаже на малките държавички около нея, какво става ако поискат да излязат от УЖ доброволния съюз на федерацията:) Ако тези пари се влагаха в икономика...Русия щеше да е друга държава в очите на хората.