31

Анонимен

преди 5 години

Тоя е българин колкото аз марсианец.

30

Анонимен

преди 5 години

Саксонците там са най-диви и най-ниско интелигентни, с голяма безработица, типичен работнически град с бедняшки квартали. Сега ми кажете, тия от администрацията луди ли са, да посадят точно там миролюбивите мигранти. Това си е чиста бомба със закъснител. Сега стой па гледай. Всеки ден ще има шоу.

29

Анонимен

преди 5 години

Тоя е бил българин колкото сенатор Макейн. Не ми е жал, ама грам дори!-----------------------------Не разбрах за кого не ти е жал - за българина или за сенатора?

28

Анонимен

преди 5 години

А бе те не чакат да ти чуят акцента.Те гледат цвета на кожата.И ако "българинът" е от Столипиново....

27

Анонимен

преди 5 години

не пишете глупости, в Кемниц има много български студенти или останали след следване в университета, достатъчно е да говориш с акцент и си потенциална жертрва.

26

Анонимен

преди 5 години

Тия сирийцоиракчани само наливат масло в огъня. След всичко това ще се стигне до бързото им превозване в Сирия при асад с помощта на Путин. Ако Шмиргел е умна, ще го направи, иначе я чака гражданска война.

25

БС

преди 5 години

До Fake news Дали е бил наистина Българин? Или е бил Ц или Т с Българки паспорт? Германците са умни хора и могат да правят разлика.

24

Циник до 19

преди 5 години

За питеци като тебеподобните - единствената дестинация е щата Пенджаб - в Индия!Чудесно ще се впишеш в редовете на кастата на ловците на плъхове!*** - разбирам, че съм те подритвал някъде из форума , и сега квичиш.Нормална първосигнална реакция на питек!Не се притеснявай - не си сам - такива ръбове в този сайт - валяло !Ц ъpвyле!:D :D :D

23

fake news

преди 5 години

я кво става у германистан. споко. тръмп ще им набие канчето скоро с визи. гледайте.

22

Евротолеразин

преди 5 години

Голяма работа! Скарали се, сбили се - младежи!!! Загинал един германец... ами вие знаете ли колко сирийци умират всеки ден от обгазяванията на Асад? Вие забравяте, че това са хора, бягащи от война!

21

Бобчо

преди 5 години

Доживях да видя как германската полиция бие германци, защото били ксенофоби. И много ми харесва аналогията с нашите случаи на ромско своеволие, обикновено приключващи по същия начин. Да се подигравам и злобея няма да е правилно, но в случая сами са си виновни. Дай боже повече от германците да вземат нещата в ръцете си и току виж се зародил ню уейв някакъв и нашите политици да ги последват за да си изчистим сметта от двора.

20

Сашо

преди 5 години

Крайно време е на гастербайтерите ни там да им стане ясно лицемерието с което се отнасят към тях германците! Да продължават да се правят на коне с капаци не им помага.

19

Додо

преди 5 години

"Българин"-а с "постоянно местоживеене в Германия" ли е бил, както в Днесa политкоректно описвате *** цурци и ***, родени в България??!

18

Анонимен

преди 5 години

Много ясно, че покрай сухото ще изгори и мокрото. Тръгнат ли веднъж германците, ще стане точно както вчера ви бях написал: Афганец=сириец=българин=... - всичко ще мине под един знаменаетл. А оня неграмотен Циничен бачкатор нека още си въобразява, че е куул в ДЕ с "немския" си на ниво - уличен хулигански жаргон.

17

Анонимен

преди 5 години

Нормално е белите германци да "объркат" българина с емигрант. Всъщност той си е такъв в Германия. Да не мислите, че българите в Германия стават германци?

16

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

казаха че се приемат залози на черно.

15

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

лелче, самият факт че метеш за думи като "Евфемизъм" и "читалищна работа", говори колко читалищна ви е работата.

14

Анонимен

преди 5 години

Българин или български гражданин?

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя е бил българин колкото сенатор Макейн. Не ми е жал, ама грам дори!

12

Анонимен

преди 5 години

Как са разбрали че е мигрант българина ? ДА не би щото е доста по-тъмен от германците ?