47

Лол

преди 5 години

Пловдивчани нямат такъв пищящ проблем със "селяните" това е защото те наистина са граждани, за разлика от Софиянци или който и да е друг град който в генезиса си е селски и се опитва като комплексар наляво надясно да доказва, че е градски като плюе по всичко що забележе селско.Т.е това е като т.нар психологическа сянка.Нещо което е подъсзнателно отречено и човек се опитва безсилно да унищожи в обкръжението си по същия начин. В случая Софиянците ненавиждат селяните,селянита, хасково и т.н

46

Анонимен

преди 5 години

И аз това се чудя, нашия тук падне, там падне, ама ги увеличава в зелено милионите. А тука седнали да го хулят и да му се присмиват на баби и на пари, хм. Някой от нас да му е помогнал при старта, или българската тенис федерация???Я си пийте шуменското спокойно, лято е.

45

Анонимен

преди 5 години

Продължаваме напред!

44

Иван

преди 5 години

Ало, болната от арогантност ориенталската надуфка от центъра на София:Ето малко информация за този Никой от Аскоо: 14 милиона долараНай-добрият тенесист в историята на Българияа ти?

43

Анонимен

преди 5 години

Григорий , смени спорта

42

Българин

преди 5 години

Нищо де. Толкова може момчето. Да се радваме, че си имаме нашенец в топ 10.

41

Анонимен

преди 5 години

Време е , да смени треньора.

40

Тениси Уилямс

преди 5 години

Този спорт изисква пълно отдаване. Отдаден на Никол, Григор постепенно се превръща в г-нНикой.

39

Анонимен

преди 5 години

Мачкай, Гришоо.

38

Анонимен

преди 5 години

още като разбрах, че се е събрал в Ню Йорк с мъжествената си жена и ми стана ясно, че ще отпадне. Информирайте ни, когато преди даден мач не се е срещал с нея поне седмица, че и две. Тогава просто има шанс, защото няма да е физически и психически уморен

37

Adolf Eichmann

преди 5 години

След комунизъма България няма спортисти. Днешните гледат да изкарат някой лев, да завъртят някоя мацка и като си постигнат целите не си дават зор много, не ги интересува да са номер 1 както и това, че разочароват много хора удома. Да си сдава паспорта и да му дават там в Монако където живее, не искам тоя женчо и плейбой да вее трибагреника повече.

36

зеле

преди 5 години

Всички топ тенисисти имат апогея си на 23-24г-от тук нататък те гледат да го съхранят на това ниво -докато някой на тази възраст постигне по-високо ниво.......При Гришката това не се случи........

35

mdaa

преди 5 години

Никол скоро ще му изшмърка милионите и ще му бие един ток в асковския газ.

34

Анонимен

преди 5 години

До Кортаджия 56Живота не е тенис бе мухъл!!!На никой не му дреме къде са изгърбили Никой от Асково.Така и не разбрахте че спортистите са със статус на ШУТ в обществото.Ролята им е да се кълчат пред плебса за някой лев/охрУ.Дреме ми за некъв селски бек от асковското села.Айде нема нужда!

33

Анонимен

преди 5 години

Че то друго какво се очаквааше.

32

Анонимен

преди 5 години

Голям тежкар кзвън корта.Голям тежкар ама селски. На корта обаче - кръгла нула.Вавринка, който дори не е в Топ-100 го направи разноглед.

31

mnenie

преди 5 години

Когато Гришо го класираха в ранглистата на трето място, така и не разбрах как стана това. Беше против логиката, но май промениха тогава правилата за смятане на точки.Иначе няма логика играч без титла от големия шлем да е в топ три. Хубавото е поне, че моят набор Никол ще му бърше сълзите.

30

Супер

преди 5 години

Гело на хасковски минерални бани Гришко

29

Кортаджия

преди 5 години

И друг път съм писал, много злоба и дребни душишки драскат тук. Това ,което направи Гришо няма да се повтори скоро. Българин в топ 10. Къде са другите български тенесисти ? Всички, които гледат тенис знаят, другите да видят листата. Л. Н.

28

Анонимен

преди 5 години

Пътят на Григор от тук нататък:-извън топ 10-извън топ 100-извън топ 1000