67

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Нал миналата година смени треньорина и обеща че вече ще върви само нагоре, а пък то работата отиде на "Презимяване, презимяване , презимяване"- както казваше Тато.

66

Анонимен

преди 5 години

Трябва му дупара за вдъхновение и победи.

65

Анонимен

преди 5 години

Вудото на Никол работи яко, ама пък нали й плащат за това.

64

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на това момче е ,че предпочете да е шоумен отколкото профи тенесист.Изобщо - Божинов 2.

63

Ганчо

преди 5 години

Изморено е момчето. Травмата в рамото още не е отзвучала. Въобще жалко за момчето. Скоро ще падне по 100-те.

62

Анонимен

преди 5 години

До ТТКога *** е играл за България? Да гледа Джоко и да се учи! До тогава *** - Монакото не е Българин, а лигав ***!

61

cherchez la femme

преди 5 години

Проблемът май идва от това,че е дошъл момента Григор да сменя неща -или жената ,или треньора или ракетата или всички взети заедно.Неудобството е ,че Григор не е на 24 г- и времето му за големия тенис изтича.Но каквото и стане,скоро по-добър в тениса от него в България няма да се появи!?Лично аз считам,че ако остане в топ 20 ще бъде много добре-според мен мястото му е там!?

60

ТТ

преди 5 години

*** обича да плюе по преуспелите българи-това е широко разпространен национален спорт. Разни нещастни мишоци,които не са постигнали в своя живот нищо, ама абсолютно нищо, дават оценка на световно известни спортни звезди като Бербатов и Григор без да съзнават къде са отишли в обществото двамата и къде са те, самите. Само искам те да си зададат въпроса, кога отново ще има българин-голмайстор на Англия и тенисист в Топ3 и после да драскат.

59

КОКО

преди 5 години

"Селски кожени обувки от предишни времена"80, защо ме изтрихте? Затова, че съм писал откак Гришо е с ЛЕЛЯ НИКОЛ, играе на моменти като "малко парче от текстилен плат"..! Ставате смешни с цензурата си, а не се замисляте за непрофесионалното ви писане...!!!!!

58

Фенъ

преди 5 години

Моите ***-прогнози обикновено се сбъдват :)))))))))))))))))))))))))) Книгата "Как никога не преминах втори кръг" вече е 10 тома.

57

tor

преди 5 години

за мача - Вавринка си връща формата, *** - също си връща константната форма - на брашнян чувал и средство другите да си оправят самочувствието за негова сметка. за статията - редакторите/ако има/, хубаво е статии за тенис, да се пишат от хора, които имат бегла представа от спорта. мачът не е "докаран" до трети сет, изненада, форматът на турнира е такъв, че няма как да не се играе трети сет, но дори тази сложна формула да не схванахте, при 2:0 по милост ли оставих Дриш да поиграе???

56

Анонимен

преди 5 години

Всеки път се изненадвам , че Пак Падналов продължава да играе. Пенсия вече.

55

Анонимен

преди 5 години

На бате Гришо му трябва млада тръпка. Млада върба. С каката му тежи вече. Там квото изживяха, изживяха.

54

Гришо,

преди 5 години

Смени жената, белким ти потръгне най-после.

53

така е Коко

преди 5 години

Баба Николинка пак го е прекарала между валците преди мача.

52

Асен

преди 5 години

Изглежда, че при Григор развитието е по синусоидален закон. Една година бие, следващите 2 пада. Като падне до към 40-50-то място в ранглистата и вероятно ще започне пак да бие и може и номер 2 да стане. Нужно е търпение. По-добър от Григор си нямаме, да се радваме на каквото направи и да чакаме следващият възход. Аз съм сигурен, че ще има такъв. Треньор кой е, няма особено значение. Всичко си е в ръцете на състезателя. Ако мен ме мързи да тренирам, кой треньор ще ми надвие мързела?

51

гербист-патриот

преди 5 години

Мачкай Гришо, мачкай Бойко, мачкай Цецо.

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи ходил ли си в Пловдив да видиш колко коли с регистрация от региона има? Пълно е от няколко години. Пловдив е в подем.Сега 1-2 милиона да се изсипят наведнъж няма как да стане, ниго е станало така във София, но там се реве за селяните от десетилетия вече! Да, ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Ти така доста спокойно казваш 1-2 милиона.. демек София е САМО селяни сега? Демек селяни се оплакват за други селяни? Което си ми е тезата по начало. София има няколко семейства неселяни в ядрото си и това е

49

Анонимен

преди 5 години

До ЛолНека да дойдат 1-2 милиона "селяни" от София в Пловдив, да за презастрои и задръсти с коли и да видим тогава майните колко ще се радват

48

Ашколсун

преди 5 години

Много "драматично" отпадна обаче.