6

Хах

преди 5 години

До ArmagedonРейсът е паднал в дере ,жертвите не са от сблъсък между МПС-та.Видя се ,че е мокро и явно е поднесъл и е излязъл от платото

5

svoge

преди 5 години

За всички в града завоя на който се е преобърнал автобуса е печално известен с множеството тежки катастрофи ! Настилката там е под всякаква критика , колко души се обръщаха и падаха в реката там , никой не взе мерки !!! Всъщност взеха - поставиха мантинела , която редовно сменяха тъй като редовно се врязваха автомобили в нея :(

4

Вальо

преди 5 години

Вързаха прегледите с данъчните да събират парите. А гледа ли ги някой тези пунктове колко изправни мпс пускат на пътя. Съболезнования и сила на близките на загиналите!!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Значи според статията излиза, че при изряден автобус и шофьор спокойно можеш да чакаш да те погребат.

2

Анонимен

преди 5 години

До ArmagedonВъв всички медии се указва изрично, че фирмата и шофьора биле имали всички лицензи все едно това е най-важното и оневинява всички.

1

Анонимен

преди 5 години

Не може да има никакви нередности и нарушения. Абсолютно е невъзможно. Както винаги и навсякъде. Просто нещастен случай. Никой не е виновен.(Надявам се усещате сарказма) Между другото браво - най-накрая казахте името на ненарушителната фирма. Обаче за възрастта на шофьора не разбрахме. А е доста интересно.