46

10

преди 5 години

Никъде по света няма идеални пътища и идеални коли!Може би след въвеждане на компютърното им управление нещата ще се променят.Значи,сега всичко зависи от хората,от тяхната преценка на пътната ситуация,от тяхната толерантност,опит-неща ,които при нас българите са доста дефицитни,а не струват и една стотинка!?В КАТ е абсолютна корупция-ами вижте колко негодни за движение МПС са в движение.Как става това?С плащане на прегледите,при нарушения и пр.Всичко било топ,ама...Няма такова нещо!Има сериозни

45

Селски тип

преди 5 години

До BG сел ски тип, колата беше по моя (непрофесионална) преценка 2000 г - 2003 г, аспуха се тресеше пък да не пиша какво излизаше от него Да, ясно, аз съм бил, моя ауспух така се тресе.

44

неравен

преди 5 години

Хората нито се раждат равни нито умират равни. Колкото по-бързо го разберете по-добре за Вас.

43

неравен

преди 5 години

До Анонимен 44 Кой ми е равен бе ? Бай Кольо с ладата от 82 година ли ? Аз съм си купил А8ца W12 да си я карам не да карам зад лади и да не ги притискам.

42

точките долу

преди 5 години

да се четат д е ... б...............и ......л ........и

41

ко излиза

преди 5 години

автобуса изряден ,шофьора също ,фирмата е топ отвсякъде ,САМО ПЪТИЩАТА ДЕ СА ПЛАТЕНИ МИЛИОНИ ЗА ТЯХ НЕ ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА И СЛЕДВА ВЪПРОСА -----кой некадърник избира фирмите за пътищата ,бе .докога ще умират хора в таз държава от некадърно управление ,а . докога *** ще управляват

40

Анонимен

преди 5 години

Днес крадливите некадърници от ГЕРБ убиха още 16 българи.

39

Анонимен

преди 5 години

https://bg-bg.facebook/borisovmafia/

38

Анонимен

преди 5 години

Кофти пътища, тех неизправност и купените книжки са голям проблем, но още по-голям проблем който убива на пътя е егото на българина, от него идва високата скорост, притискането на по-бавно каращите и тези с по стари и малки автомобили. Когато българина разбере, че останалите на пътя са му равни, тогава спира и войната по пътищата!

37

Рикиджия Северозапад

преди 5 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

36

Байфидан

преди 5 години

До 34 анонумник. А бе, креттен, какво пак ни в клин, ни в ръкав обвиняваш Борисов? Нали знаем *** как кара и колко спазва правила и закони. А и на шофьора може да му е прилошало, да е получил инсулт или инфаркт. МВДЕ червени манипулатори, веднага гледате да политизирате всеки проблем или трагедия. Стига!

35

Анонимен

преди 5 години

.....*** разбира се,всички убийци у нас според познаващите ги са били страшно възпитани и просто не е за вярване що е изял съседа си...

34

Bg izmet

преди 5 години

САМО ДАИ И КАТ ЩЕ ОПРАВЯТ БГ .ИЗМАМНИЦИТЕ ТАМ СА КАЙМАКА НА БГ ПОМИЯТА

33

BG

преди 5 години

До 33 - селски тип, колата беше по моя (непрофесионална) преценка 2000 г - 2003 г, аспуха се тресеше пък да не пиша какво излизаше от него !НО преди около 2 мес карам в село, след мен мерцедес ама баровски - аз карам с 60, човека караше поне 3 дължини зад мен т.е около 50 км/ч ! След селото - дигам на 80, оня изчака да се овободи насрешното, ляв мигач, изпреварване после десен мигач. После се движеше около 90 км/ч пред менТа, има и свестни шофьори дори с баровски коли

32

Анонимен

преди 5 години

И после се сърдят, че имало народен съд.

31

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ КАТ НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА.А КОЙ УПРАВЛЯВА КАТ? МВРА КОЙ НАЗНАЧАВА МИНИСТЪРА? БОРИСОВ.РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА.А КОЙ Е ГЛАВАТА? БОРИСОВ!

30

Анонимен

преди 5 години

До BGС каква кола беше тоя, дето те изпревари и бибиткаше? Запомни ли цвят, модел?

29

Анонимен

преди 5 години

Този *** все за Путин пише, каквото и да става.То бива, бива глупости, ама той изтрепа рибата.

28

Анонимен

преди 5 години

АВТОБУСЪТ - КОВЧЕГ БИЛ ИЗПРАВЕНщом е изправен, значи е проектиран за ковчег?КАКВО ЗАГЛАВИЕ САМО. ИМА ЛИ НЕИЗПРАВНИ КОВЧЕЗИ?

27

Анонимен

преди 5 години

Когато Путин ограничи скоростта в *** на максимум 80, тогава ще изчакаме да видим ефекта и ако е положителен, може и ние да обсъдим такова намаление. Нека в *** всички тръгнат по магистралите с 80.