7

Анонимен

преди 5 години

До Баналноаха.

6

Анонимен

преди 5 години

много правилно. твърде добър е за такива халтури.

5

Банално

преди 5 години

Ей на тоз Джеймс тъй ли не му се роди един син да измислят и агент 008? Едно и също Бонда да скача от бомби, премята се срещу лошите с 2 патлака, лети от сгради. Дали е Супермен, Батман или тоя разлика няма. Да бяха извикали Брад Пит като по-млад да има един хубавец от тая сага банална.

4

Име

преди 5 години

още повече, че има реална опасност всички жени, с които бонд е имал афера да го обвинят в сексуално насилие под егидата на #metoo

3

Име

преди 5 години

еврейската сага за агента, който спасява света в последната секунда в прегръдките на жена е получила пукнатини по шевовете. от тази серия нататък бонд ще спасява света в прегръдките на ***.

2

Бондьо Бондев

преди 5 години

Дори по нашите земи митичния рапър Орфей е направил невероятна музикална кариера, след като бил забелязан да рапира в затвора, където излежавал присъда за нахлуване в имот на Хадес с цел отвличане. Това също го пише в книжките и филмите, плащани от вашите донори на грантове.

1

Бондьо Бондев

преди 5 години

Идрис е типично име за Британия. Е едно време още крал Идрис осми е въвел редица реформи и е отделил Английската църква от Ватикана. A преди това през 1066та година Идрис Завоевателя е дошъл от Нормандия и е завладял целия остров. Поне така пише в либералните книги по история.