18

Аванти, пополо!

преди 5 години

До Анонимен 16Хал-хабер си нямаш за истината за "Мемориала"! Втълпяват ви, че така се заличавала кървавата битка между франкистите и републиканците. Лъжа! Това е масов гроб на измрелите и избити републиканци, който после Хенералисимото лицимерно трансформира в уж мемориал на помирението! Помирение няма ! Бандьера роса!Това е най-мрачното място в Испания!

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПишеш глупости,не е имало телена ограда ли?!Ха!Че нали Франко избива хората в концлагери или умират от глад там,как да е нямало телени заграждения,като е имало фашистки концлагери?.

16

Идалист

преди 5 години

Коментаторите от форума да си спомнят, че Джордж Оруел е бил англиски комунист, който се е бил в Испанската гражданска война. Там разбрал, че и двете стран се бият, не за доброто на харода, а за ВЛАСТТА и написва най-пророческит книги 1984 и Животинската Ферма Днес тези неща ги виждаме в нов вариянт- джендъркто талитарната идеология. Испания изгори досиетата от времето на фашизма. Сега на къде? Горко на испнския народ! Историята е такава каквато е била.

15

Анонимен

преди 5 години

Редно е Франко да е погребан в мемориала, който е построил в памет на гражданската война, още повече, че е участвал в нея. Спасил е Испания от комунизма в най-мракобесните му години.

14

пепи

преди 5 години

Не Испания а социалистите.

13

Анонимен

преди 5 години

До ДодоПредполагам,че ако беше един от гладните или избитите един милион хора от Франко,друга песен ще пееш.Човечеството няма нужда от такива болни садисти като Франко и подобните му.Идеологиите не ме интересуват,те не са оправдание да убиеш хора.

12

Джедай Мастър

преди 5 години

"Испания каза "Да" - да ви имам тъпите заглавия. На кого е казала "да"? На Путин? На Стоичков? Най-големият проблем на Испания е къде е погребан преди 40 г. някакъв си диктатор. Все едно някой го е еня, че бутнаха мавзолея на Г. Димитров.

11

Додо

преди 5 години

Потърсете в Гугъл речта на Генерал Франко, по повод смъртта на Фюрера - емоционална, разтърсваща и истинска, за да разберете що за горд, достоен и истински лидер - човек на честта е бил той - Франко! През 30-те години евреите -болшевики правят преврат и потапят в кръв Испания, като обявяват присъединяването й към СССР. Франко, с помощта на Фюрера успява да спаси Родината си! След края на ВСВ Испания приютява хиляди немски националсоциалисти, служители на СС и Вермахта, спасявайки живота им!

10

Анонимен

преди 5 години

***.и комунисти либерасти.Дай им да освобождават африкански мъже,да трупат отпадъци и да се ровят в кокалите на "фашисти" умрели преди 100 години.След известно време като новите испанци открият халифат със силата на множеството ще им закрият жалката партия от вресливи цветнокожи либерасти.После пак война пак нов Франко и така докато не уврат,че социализма е хубаво нещо човек да си го чете в книжките ако има желание и нищо повече.Един безмислен експеримент.Нали правиха митинги "дайте ни бежанци'?

9

Додо

преди 5 години

Испания е тотално подчинена и васална на Илюминатския Ционистки Нов Световен Ред. Всеки ден там се изсипват и приемат стотици кафяви мохамедани, предимно от Магреба и Северна Африка, дошли да източат ресурсите на Испания и да я превърнат в халифатска кочинa! Под аплодисментите на една клика от жалки комунисти-евреи предатели, които управляват страната! Генерал Франко е един от най-великите лидери в историята на Бялата раса, ГЕРОЙ, благодарение на който Испания успява се спаси от червения терор!

8

Анонимен

преди 5 години

Четох как се разправил с марокански войник, който хвърлил под краката му канче с манджа в знак на протест: "Тази помия не може да се яде!" Франко на секундата заповядал да разстрелят дръзкия солдат пред строя. А после наредил с тих глас на готвачите: "Да се подобри храната." Както можете да се досетите, готвачите взели да готвят като за ресторант, а войници и подчинени престанали да повишават глас в присъствието на дребния на ръст генерал от страх.Психопат и садист.

7

Анонимен

преди 5 години

По време на т.нар. "Испанския холокост" са екзекутирани повече от 200 хил. дисиденти, а други 400 хил. са вкарани в затвори и концентрационни лагери. В тях повечето умират от глад.......Подобен циничен прочит на историята пренебрегва хаоса и насилието, които настъпват с идването на диктатурата, а и какъвто и мир да е донесъл Франко, той не може да оправдае избиването на почти 1 млн. души.

6

Анонимен

преди 5 години

Да съдиш историята , а още повече да я разрушаваш, е чиста проба глупост. Не си съгласен стова което се е случило , постави обучаващ надпис и нека хората решат сами за себе си .

5

до 1

преди 5 години

До БПФ,ами вземи си останките у вас,фашист долен

4

Анонимен

преди 5 години

Да се гавриш с историята води до това, че рано или късно тя ще се изгаври с теб. Де-билното испанско соцправителство вече пусна в Испония повече не-гри, отколкото има в Нигерия, и вчесто да се озапти, пипа останките на великия Франко, който спаси страната от червените у-роди. Торквемада ще се обърне в гроба си... Още едно доказателство, че Европа е мъртвец.

3

минаващ

преди 5 години

А кога ще изхвърлим на кучетата кокалите на пъдаря от Правец и кликата му? До кога ще търпим да са на власт в България с различни имена и различни цветове?

2

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОРЯТ И ДА ИЗХВЪРЛЯТ ОСТАТЪКА В КАНАЛА.И ДА СИ ПРОМЕНЯТК ФРАНКИСТКАТА КОНСТИТУЦИЯ.ИСПАНИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕПУБЛИКА, ЗА КАКВО ИМ Е ТОЗИ МУЗЕЕН ЕКСПОНАТ.

1

Анонимен

преди 5 години

До БПФНе ми хвали човек,който е избил и потопил в кърви собствения си народ и е криминален престъпник и фашист!Не заслужава дори и плюнка.