48

...

преди 5 години

Когато Куба е била световен курорт,в Турция са живели с козите в кирпича на свещи.

47

Канадиец

преди 5 години

Ходил съм в Куба. Cayo Santa Maria 4.5 звезди. Невероятна смрад и мизерия по пътя до там. После КПП и влизаш в зоната за туристи. Персоналът уж се старае, но някак мърляво всичко. Щото те сравняват курорта гетото и горе-долу чисто им се вижда изблизано. И 4 вида манджи и 4 салати им се виждат невероятно разнообразие. Няма да повторя.

46

А ся де

преди 5 години

И КОЯ Е ХУБАВАТА НОВИНА ЗА ТУРЦИЯ,БРЕ КЬОПЕК?ЧЕ СКОЧИЛА ЦЕНАТА НА ИМАМБАЯЛДЪТА,ШЕРБЕТА И РАХАТ ЛОКУМА?ЗАЩОТО 1 ЛЕВЧЕ ВЕЧЕ Е 5-6 ВЕЛИКИ ЛИРИ?

45

No comment

преди 5 години

За да достигнете броя на туристите в България,спрямо населението,Турция трябва да посрещне 130 милиона туристи.До тогава тихо,тихо...Иначе по брой на турски *** в чужди вестници,няма кой да бие Мюмюн.

44

НЕбългарин

преди 5 години

До No commentСАЩ са 325млн ,а привличат малко над 70 млн туристи значи никой американски курорт не може да се мери с българските, ако съдим по бройките на глава от население? Велик си *** никой не може да се мери с вас! Евалла!

43

До 4

преди 5 години

Ти кога ходи в Тр,че да говориш глупости за 24 часа не плаща и краде за всичко както тука

42

Анонимен

преди 5 години

В Турция си е по чисто и не е скъпо като Кафяеоморието в бг както в Гърция

41

ЩЕ

преди 5 години

НЕ ЗНАМ ЗА ВАС,АМА МЕН ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ЧЕ СЪМ БИЛ В ТУРСКАТА *** НА ПОЧИВКА.

40

No comment

преди 5 години

Турция е 10 пъти по-голяма от България,А има само 2.8 пъти повече туристи.В България 12 милиона,Турция 30.Това означава само едно-качеството на туризма в България е 3 пъти по-добро,щом има 3 пъти повече туристи на глава от населението.Факти.А Мюмюн реве ли реве...

39

Анонимен

преди 5 години

Много е лошо в Турция. Затова резервациите за курортите им свършват първи още януари месец.-----------Много бедняци има по света, не могат да си позволят нормален курорт и ходят в бедняшка Турция.

38

Е

преди 5 години

КОЙТО ИМА ПАРИ,НИКОГА НЯМА ДА ОТИДЕ НА ПОЧИВКА В РИСКОВА СТРАНА КАТО ТУРЦИЯ.

37

Анонимен

преди 5 години

До GEORGE ANGELOSНа такива като тебе гръкомани ВМРО редовно е режела главите! Справка Павловс Мелас!

36

Анонимен

преди 5 години

Топ 4 на почиващи в Турция за тази година-1 руснаци,2 от Германия(гастарбайтери),3 българи,4 румънци.Това са официални данни от турското правителство.Факти.Другите легенди си ги приказвайте по кафенетата из Анадола.

35

Анонимен

преди 5 години

Който иска да се разминава с разложени трупове на сирийци удавени миналата година в морето да ходи в Турция. Форумите изобилстват с информации за такива случаи въпреки че турците се опитват преднамерено да изтриват такива постове и отказват всякаква информация.

34

до 35

преди 5 години

виж къде почиват англичаните , германците, холандсите. сигурно са много бедни и затова са в Турция

33

Анонимен

преди 5 години

Турчино,много обичате да се дуете по ориенталски,ама целия ви туризъм тръгна от алъш-вериша с гащите на ишлеме.Пичти всички туристи бяха и са от бившите соц-държави,защото са по-бедни.Ако имат пари хората,няма и да се сетят за Турция.Много сте далеч от стандартите на световния туризъм и не може да сравнявате с държави,имащи десетилетия традиции,като Испания,Франция,Италия.А да се сравнявате с Карибите е смешно и тъжно.

32

Анонимен

преди 5 години

Куба ли? Само Анталя посреща повече туристи от цяла Куба. А бил ли си в Куба някога? Аз съм бил и не бих го повторил.37656

31

Анонимен

преди 5 години

До 35Ами отивай си в Куба някой да те е канил в Турция,българо

30

До 35

преди 5 години

Е пич ти кат имаш толкоз пари да ходиш на карибите да тъ питам КО те грее тебе Турция Гърция и други курорти на по-малко от 5000 километра от БГ!? Че даже и имената им искаш да знаеш!!! Инак коралови рифове има и тука на близо, само да знаеш де в червено море до Египет има такива А още по близо тук в турция има един коралов риф даже в европейската част на турция! Така, че...

29

Анонимен

преди 5 години

Турчино,когато имаше Ол инклузив система на Карибите,в Турция най-посещаваното място беше Капалъ Чарши.15 години след това открихте този начин на туризъм,ама коралови рифове и карибски плажове никога няма да откриете.Чакам все още имената на турските курорти,разбиващи Куба, Аруба и сие.