10

Анонимен

преди 5 години

Започвам да се отегчавам от малoyмни издания като *** веле и франс ***.Ако Путин си бръкне в джоба, пише се цяла статия как натиска ядреното копче. Ако някой покани Путин, веднага обявят че е руски шпионин. Това, че във въпросните издания работят малoyмници, не означава, че редовно трябва да ни запознавате какво са ***.

9

lelka

преди 5 години

Путин е много позат и приеман спокойно и на запад и на изток. Усилияата и бесът идва от страна на някакъв процент от хората дето са окупирали казионните мас медии. Те беснеят че вече не владеят медийното пространство. В света на Интернет и свободното движение на хора трудно може да се насажда едностранно мнение. Маса граждани се подиграват като слушат колко хубаво било на запад и колко лошо било на изток, или че руснаците били отровили някой си в Англия. И тем подобни.

8

Анонимен

преди 5 години

Нека да уточним: Дойче веле и Франс прес не са меродавни изразители на мнението на европейските граждани, а платени либерални манипулатори

7

Анонимен

преди 5 години

Всичко това ми звучи като пълни глупости.

6

Анонимен

преди 5 години

През март Виена се разграничи от своите партньори в ЕС, като отказа да изгони руски дипломати заради аферата СкрипалПравилно оказа, се че ънгличанина господин Роули съхранява новичок в дома си.

5

шаш и паника

преди 5 години

Кой казва че Австрия не е вече не заслужава довери партньор?кой?тези който не са желани никъде ли?Австрия си гледа интересите....

4

факт

преди 5 години

Глупости и провокации на ***....

3

Анонимен

преди 5 години

Това не го ли научиха поне - крайно-дясно ориентираните партии се финансират къде явно, къде неявно от Кремъл?! Проверте да видите какво мислят за Русия хора като Льо-Пен, Вилдерс, В.Сидеров, а сега и тези австрийци.

2

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега пък и "Франс прес" са се разтревожили "дали Москва научава какво се случва в австрийските тайни служби" не са им необходими забравиха ли, че Тръмп е назначен от руснаците .

1

ШибиРиби

преди 5 години

Валцуване с Путин. Тая крава не знае ли че швейцарските крави са далеч по красиви от нея